mandag den 1. august 2011

Seuraava Firefox UI

Mielenkiintoisia uutisia url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/q3Z5uPnylQY/The-Next-Firefox-UI:

Nimetön lukija kirjoittaa "Mozilla on rakentanut uuden käyttöliittymän Firefox, ja taitto näyttää paljasti New simulaatiot, jotka osoittavat integroitu Aloitus-välilehden App ja virtaviivaistaminen välilehdet ja lukemassa painikkeet."


Lue lisää tämän tarinan klo Slashdot.






NASAn Plan siivota avaruusohjelma Launch pilaantua

Mielenkiintoisia uutisia url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/-FheSVG0T04/NASAs-Plan-To-Clean-Up-Space-Program-Launch-Site-Contamination:

Elliot Chang vinkkejä tarinan suunnittelee NASA ja Yhdysvaltain ilmavoimat siivota ympäröivää aluetta Kennedy Space Centerissä ja Cape Canaveral Air Force Station, jotka ovat saastuneet vuosikymmenten arvoinen karsinogeenisia kemikaaleja käynnistymästä Kuljetukset, Apollo Moon tehtävät, ja muita raketteja. KSC uudelleenjärjestäminen odotetaan kestävän 30 vuotta, ja maksaa noin $ 96 miljoonaa euroa. "Ylivoimaisesti yleisin vieras on kloorattu liuotin nimeltä trikloorietyleeniä tai" Trike, ja sen hajoamistuotteiden - aineet, joiden tiedetään aiheuttavan sikiövaurioita ja syöpää ja saavuttaa pitoisuudet tuhansia kertoja suurempi kuin liittovaltion juomavettä standardit mahdollistavat. ... Kennedyn hiekka, alkalinen maaperä uskotaan neutraloimaan useimmat metallit ja muut epäpuhtaudet ennen kuin niistä tulee ongelma ravintoketjussa ylöspäin. Mutta Trike kuolee kovaa. ja työntekijöiden pitää kaatamalla sen maahan alkuvuosina sukkula ohjelma, ajattelu se haihtua . "


Lue lisää tämän tarinan klo Slashdot.






Motorola Triumph tarkastelu

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/08/01/motorola-triumph-review/:

Motorola Triumph tarkastelu

Kun me säädettiin ensimmäisen kerran silmät ja kädet Motorolan ensimmäinen Android tarjoamista Virgin Mobile, olimme iloisesti yllättyneitä. Triumph osoittautui yhdeksi paremman näköinen ja suorittamalla prepaid-puhelimia olimme oli ilo järjestää meidän hikinen rukkaset, mutta meillä oli yksi suuri pakkomielle: nimi. Soita meille vanhanaikaisia, mutta olemme mielen että se epäurheilijamaisesta vaatia voittoa ennen kisaa on edes alkanut. Loppujen lopuksi emme tarkastella iPhonen tappaja täällä. Päinvastoin, Triumph on kohtuullisesti sisustukseen, Motoblur-free Froyo puhelin, jossa on sopiva 4,1 tuuman WVGA-näyttö, toimiva 2GB tallennustilaa, ja melko houkutteleva (ja sopimus-free) 300 dollaria hintalappu. Joten viikon kuluttua meidän kämmenissä ja taskut, ei Triumph todella vahvistaa sen ylimielinen appellative tai ei se ei elää jopa sen nimeä? Vastauksia tähän ja muihin, vähemmän alkusoinnullinen, kysymykset odottavat sinua tauon jälkeen.

Jatka lukemista Motorola Triumph tarkastelu


Motorola Triumph tarkistaa alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 01 elokuu 2011 15:20:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink | | Lähetä | Kommentit

Sony paljasti hinnat ja koot Onko Google TV?

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.tecnoka.com/television/sony-deja-ver-los-precios-y-los-tamanos-de-%c2%bfgoogle-tv/:


Näyttäisi olevan joku yhtiön sisällä, tai ovat tyytymättömiä maksaa ja haluaa pilata yllätys, että yhtiö on valmis tiistai 12. lokakuuta tai oikeastaan ​​ole himo kulunut. Miksi? Koska ei vain vuotanut tietoja (joka ei vielä tiedetä, ovatko ne totta) mahdollisista koot ovat Google-TV, mutta myös nimillä on ilmestynyt joka olisi nimeltään mallit kyseessä.


Niiden nimet ovat: NSX-24GT1 24 tuumaa, NSX-32GT1 31 tuumaa, NSX-40GT1 40 tuuman NSX-46GT1, (kyllä, arvasit oikein) on 46 tuumaa. Silti he myös riski, että niiden hinnat olisivat kokonaistyöaika 1300, 1400 ja 1900 dollaria.



Kumma juttu: jos tämä on totta, halvin malli Googlen TV olisi vieläkin kalliimpaa (300 dollaria), että 32-tuuman malli kalliimpaa kuin Sony on ihmisiä heidän luetteloomme.


Massachusetts Lottery Broken

Mielenkiintoisia uutisia url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/onJIqoZtlrs/Massachusetts-Lottery-Broken:

wiredog lähettää in tarina siitä, miten tieto arpajaisten sääntöjä ja tilastot on mahdollistanut opportunisti Pelaajat Massachusetts viettää satoja tuhansia dollareita lippujen samalla varmistua massiivinen loppuratkaisu. Lainaten: "Koska oikku säännöissä, kun jackpot saavuttaa noin 2.000.000 dollaria ja kukaan ei voita, payoffs pienempien palkintojen turvota dramaattisesti, mikä tilastotieteilijät sanovat käytännössä takaa voittoa kenellekään, joka ostaa vähintään 100.000 dollari arvoinen lippuja. Näinä lyhyitä aikoja - "rolldown viikon Rahapeleihin kielenkäytössä - pieni ryhmä taju vedonlyöjien, heidän joukossaan korkeasti koulutettuja tietotekniikan tutkijoita MIT ja Northeastern University, käytännössä haltuunsa peli. ... Srivastava laskea, että uhkapeluri, jotka ostivat 200000 Cash WinFall liput neljänä rolldown viikkoa vuodessa voittaisi riitä kattamaan 1.600.000 dollaria investointi-ja ansaita voittoa 240,000 dollari ja 1.400.000 dollaria - ilman koskaan voittaa jättipotti. "


Lue lisää tämän tarinan klo Slashdot.






3D-tulostus ja Replicator elinkeinoministeriö

Mielenkiintoisia uutisia url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/yIUAuQpe_8o/3D-Printing-and-the-Replicator-Economy:

Nimetön lukija kirjoittaa "Teetä. Earl Grey. Hot," on komento tuttu jokaiselle Trek fani edustavan jokapäiväisen käytön replicator tekniikkaa. Vaikka sen käyttö show on yksinkertaisesti scifi taituruus, alkua, että tekniikka on nyt tehden koteihin, ja voisi kipinä teollisen vallankumouksen. "Uudet 3D-tulostus ja muita ns lisäaine tuotantoteknologiat perustuvat menetelmät teollisuuden kehittynyt viimeisen neljännesvuosisadan voidaan nopeasti luoda prototyyppejä mekaanisten osien testausta varten. Mutta kun nämä menetelmät yhä kehittyneempiä, kysyntä kasvaa käyttää niitä valmistaa lopputuotteita, ei pelkästään tehtaissa vaan myös putiikki, kertaluonteinen tason yksilöille. ... Jo 3D-tulostus on käytetty tekemään työkaluja ja taideteoksia, custom- asentaa proteeseja varten amputointipotilaiden, komponentteja ilmailun ja lääketieteelliset laitteet, kiinteiden lääketieteen malleja luiden ja elinten perustuu MRI, paperisen aurinkokennojen ja kehon paneelit kevyt hybridi auto. ""


Lue lisää tämän tarinan klo Slashdot.






Syytteeseen Kriittinen Twittering

Mielenkiintoisia uutisia url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/KcZNrs3G1F8/Prosecuted-For-Critical-Twittering:

lee1 kirjoittaa "Electronic Frontier Foundation yrittää kehottaa liittovaltion tuomioistuimessa (PDF) estää mitä he väittävät on perustuslain vastainen käyttö liittovaltion anti-häirinnän laki asettaa syytteeseen mies lähettämistä kritiikin julkisuuden henkilö Twitteriin. laki alunperin kohdistuva ylitys valtion linjat varten vaanii, mutta muutettiin vuonna 2005 tekemään "tahallinen infliction on ahdistus", joita käyttää "Interactive Computer palvelu" rikos. syyttäjän teorian tässä tapauksessa on, että käyttämällä Twitter arvostella julkista luku voi olla rikollinen teko, jos henkilön tunteet ovat loukkaantunut. "


Lue lisää tämän tarinan klo Slashdot.






Arkeologi ehkä löytänyt Ensimmäinen Astelevyn

Mielenkiintoisia uutisia url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/o1PgZuEGwzY/Archaeologist-May-Have-Found-the-First-Protractor:

Jos fyysikko Amelia Sparavigna on oikein, lisäksi sammakoita, täitä, ja heinäsirkat Egyptin koululaiset olivat myös vaivaa turha geometria välineitä uusissa kannettavissa alussa joka lukuvuosi. Salaperäinen esine löytyi arkkitehti Kha hauta 1906 ja sen toiminta on pysynyt keskustelun aiheena siitä lähtien. Sparavigna on tietty esine on todella maailman ensimmäinen astelevy. Valitse artikkeli: "avain, hän sanoo, piilee numerot koodattu objektin koristeellinen sisustus, (pdf), joka muistuttaa kompassiruusu 16 tasaisin välimatkoin terälehtien ympäröimä pyöreä siksak kanssa 36 kulmat."


Lue lisää tämän tarinan klo Slashdot.






WiFi 802.22 kattaa 12000 neliökilometriä

Mielenkiintoisia uutisia url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/rKSSC8qNvyg/WiFi-80222-Can-Cover-12000-Square-Miles:

tekgoblin kirjoittaa "IEEE on juuri ilmoittanut uusi langaton standardi, 802.22, joka voi kattaa jopa 12000 neliökilometriä. standardi on oikeastaan ​​Wireless Regional Area Networks (tai WRAN), joka käyttää välilyöntejä vasemmalle TV taajuuksia."


Lue lisää tämän tarinan klo Slashdot.






Review: Cowboys & Aliens

Mielenkiintoisia uutisia url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/Rbpia1j9y-0/Review-Cowboys-amp-Aliens:

Nimi melko paljon kiteyttää: On cowboyt. On ulkomaalaisten. Ja Iron Man Ohjaaja Jon Favreau on palanut sievoinen summa yrittää tehdä koko homma toimii, saada seksikkäin nainen hengissä Maxim muutama vuosi sitten, samoin kuin James Bond ja Han Solo vakuuttamaan sinua tulemaan teatteriin ja Katso 6-ampujia ottamaan pieniä vihreitä miehiä. Pesin voi olla alla, mutta lupaan pitää tarkistaa enimmäkseen ei ole aine: aivan kuin elokuva.


Lue lisää tämän tarinan klo Slashdot.






PhoneGap 1.0 avulla devien joukoille kirjoittaa apps kuusi alustoille, WP7 ei sisälly (video)

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/08/01/phonegap-1-0-lets-devs-write-apps-for-six-platforms-wp7-not-inc/:


Tähän asti Mobile App kehittäjät ovat seuranneet melko ennustettavissa MO: kehittyä iOS ensin Android toinen, ja kaikki muut sen jälkeen. Viime vuodesta, monet teistä koodin apinoita siellä on salakuuntelu Nitobi n PhoneGap , projekti helpottaa suoltaa apps lähes jokainen OS, kaikki kerralla. On ollut poimien höyryä, noin 40000 lataukset kuukaudessa, 600000 yhteensä, ja tasaista lahjoituksia. Se huipentui tänä viikonloppuna julkaisun kanssa PhoneGap 1.0., Jonka avulla devien joukoille käyttää HTML, CSS ja JavaScript kirjoittaa ja käyttää Apps IOS, Android, BlackBerry, webOS, Bada, ja Symbian. Se on pitkä lista tosiaan, mutta me nähdä yksi räikeä puute: Windows Phone 7. Ottaen huomioon, että se on tuote joka ylpeilee mukavuutta ja on all-inclusive, että on mahtava ammottava reikä Uusimmat. Nyt se on totta, Microsoft vain julkaisi Mango kehittäjille kuukausi sitten, mutta Nitobi voinut ainakin heitetty tuki nodos luvaten lisäämällä Mango myöhemmin. Joka tapauksessa, nyt vain olettaa se tulee tehdä tiensä tulevaan versioon. Nyt iski lähde linkkiä ladata sen ilmaiseksi ja tutustu promo video alla ah-niin yleiskatsauksen.

Jatka lukemista PhoneGap 1.0 avulla devien joukoille kirjoittaa apps kuusi alustoille, WP7 ei sisälly (video)


PhoneGap 1.0 avulla devien joukoille kirjoittaa apps kuusi alustoille, WP7 ei sisälly (video) alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 01 elokuu 2011 11:20:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink TheNextWeb | lähde PhoneGap | Lähetä | Kommentit