mandag den 1. august 2011

PhoneGap 1.0 avulla devien joukoille kirjoittaa apps kuusi alustoille, WP7 ei sisälly (video)

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/08/01/phonegap-1-0-lets-devs-write-apps-for-six-platforms-wp7-not-inc/:


Tähän asti Mobile App kehittäjät ovat seuranneet melko ennustettavissa MO: kehittyä iOS ensin Android toinen, ja kaikki muut sen jälkeen. Viime vuodesta, monet teistä koodin apinoita siellä on salakuuntelu Nitobi n PhoneGap , projekti helpottaa suoltaa apps lähes jokainen OS, kaikki kerralla. On ollut poimien höyryä, noin 40000 lataukset kuukaudessa, 600000 yhteensä, ja tasaista lahjoituksia. Se huipentui tänä viikonloppuna julkaisun kanssa PhoneGap 1.0., Jonka avulla devien joukoille käyttää HTML, CSS ja JavaScript kirjoittaa ja käyttää Apps IOS, Android, BlackBerry, webOS, Bada, ja Symbian. Se on pitkä lista tosiaan, mutta me nähdä yksi räikeä puute: Windows Phone 7. Ottaen huomioon, että se on tuote joka ylpeilee mukavuutta ja on all-inclusive, että on mahtava ammottava reikä Uusimmat. Nyt se on totta, Microsoft vain julkaisi Mango kehittäjille kuukausi sitten, mutta Nitobi voinut ainakin heitetty tuki nodos luvaten lisäämällä Mango myöhemmin. Joka tapauksessa, nyt vain olettaa se tulee tehdä tiensä tulevaan versioon. Nyt iski lähde linkkiä ladata sen ilmaiseksi ja tutustu promo video alla ah-niin yleiskatsauksen.

Jatka lukemista PhoneGap 1.0 avulla devien joukoille kirjoittaa apps kuusi alustoille, WP7 ei sisälly (video)


PhoneGap 1.0 avulla devien joukoille kirjoittaa apps kuusi alustoille, WP7 ei sisälly (video) alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 01 elokuu 2011 11:20:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink TheNextWeb | lähde PhoneGap | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar