mandag den 1. august 2011

Inhabitat viikko Green: aurinkosähkö puita, mieli käsittelyssä Prius pyörä ja aurinko-powered puku

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/07/31/inhabitats-week-in-green-photovoltaic-trees-a-mind-reading-pr/:


Kesällä aurinko loisti valo useita läpimurto aurinkoenergiateknologioiden tällä viikolla Inhabitat kuin Semprius paljastettiin tehokas mikro aurinkosähkön solua joka mahtuu nuppineulan, ja MIT kehittänyt Solar Power System , joka voi tuottaa energiaa ilman auringonvaloa. Olemme myös huomasi suunnitelmia muotoaan muuttavia aurinko kotiin , jossa rei'itetty julkisivu, sarja valon aurinkosähkön puita , jotka kasvavat todellinen kasveja, ja Nuon julkisti Super aerodynaaminen Nuna6 aurinkoenergialla toimiva Racer.



Puhuminen vihreä kuljetus, tällä viikolla presidentti Obama asettanut tavoitteeksi 54,5 MPG kaikille Yhdysvaltain autonvalmistajat, BMW julkisti läpimurto i3 ja I8 sähköautoja , ja Toyota julkisti mieli käsittelyssä Prius pyörä joka vaihtaa vaihteita vain ajatus. Olemme myös esiteltiin useita uskomattomia esimerkkejä ajoneuvoliikenne arkkitehtuuri - kuten prefab talon valmistettu kierrätetystä Hummeria ja kuljetussäiliöön allas asetettu proomu, joka puhdistaa vettä, koska se kelluu Ranskan kautta.



Koska lämpötila edelleen voimakkaasti tällä viikolla tuonut teidät seitsemän aurinkoenergialla älyvaat taatusti antaa sinulle maksua, ja näimme Japanin kansalaisia ​​kääntymään ilmastoituja vaatteet voittamaan lämpöä virtaa pulaa. Olimme myös helpottunut kuullessaan sveitsiläinen tutkimus ilmoittaa, että matkapuhelimen käyttö ei ole sidoksissa aivokasvainten lapset, ja osoitimme sinua huimaa näkymän maailman korkein tenniskenttä , joka on asetettu huipulla Burj Al Arab Dubaissa.

Inhabitat viikko Green: aurinkosähkö puita, mieli käsittelyssä Prius pyörä ja aurinko-powered kaavussa alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 31 heinäkuu 2011 19:32:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink | | Lähetä |

1 kommentar: