mandag den 1. august 2011

Kuinka argumentti kanssa Hawking ehdotti Universe on hologrammi

Mielenkiintoisia uutisia url:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/FnlozKp26AQ/how-an-argument-with-hawking-suggested-the-universe-is-a-hologram.ars:



Kannattajat Säieteorian näyttävät ajattelevan, he voivat antaa enemmän tyylikäs kuvaus maailmankaikkeuden lisäämällä uusia ulottuvuuksia. Mutta jotkut muut teoreetikot ajattelevat he ovat löytäneet tavan tarkastella maailmankaikkeuden olevan yksi vähemmän ulottuvuus. Työ ulkonevat pitkän argumentin Stephen Hawking luonteesta mustia aukkoja, mikä lopulta ratkaistiin oivaltaminen, että Event Horizon voisi toimia hologrammi, säilyttää tietoja materiaalia on mennyt imi sisälle. Samanlaista matematiikkaa, se kääntyy pois, voi todella kuvata tahansa maailmankaikkeudessa, mikä tarkoittaa, että koko sisältö Universumin voidaan nähdä jättiläinen hologrammi, joka sijaitsee pinnalla tahansa kaksiulotteinen muoto tulee liittää sen.


Se oli lähtökohta paneeli tämän kesän World Science Festival, jossa kuvataan, miten idea kehitetään, miten se voisi soveltaa maailmankaikkeuteen kokonaisuutena, ja kuinka he olivat mukana sen kehittämisessä.


Lue loput tämän artikkelin ...


Lue kommentteja tähän virkaan





Ingen kommentarer:

Send en kommentar