mandag den 1. august 2011

Best Buy avaa Insignia kytketty televisiot DVR-vähemmän TiVo

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/08/01/best-buy-launches-insignia-connected-tvs-with-dvr-less-tivo/:


Juuri aikataulussa , Best Buy on ilmoittanut se on hyvä ja valmiina lähetettäväksi kaksi Insignia-merkkisten kytketty televisioiden kanssa TiVo n UI - miinus koko DVR asia, että on. Kaksi 1080p asettaa, saatavilla 32 - ja 42-tuumainen makuja, laskeutuu kuukauden kuluttua jälleenmyyjä sanoi se oli buddying kanssa TiVo lainata sen käyttöliittymä - ja vain että, ei ole mitään viitteitä nämä pelaavat mukavasti Premiere DVRs ja niiden monihuonejärjestelmä streaming at käynnistää - etsitään sisältöä ja myös juuri Alkuvalmistelut helposti. Kuten odottaa saattaa, ihmiset Silmäillessäni Näiden settien katsella elokuvia Netflix, CinemaNow, ja YouTube, sekä suoratoistona Pandora ja Napster. Täydentämällä luetteloa sovellukset ovat Facebook, Twitter, Photobucket ja Chumby , ja lisää on tulossa, Best Buy kertoo. Lisäksi helppo pääsy sisältöön, tarinan tässä on, että UI pelaa mukava nykyisten kaapelikanavayhteyksissä, joten asennus on helppo, vaikka henkilö, jolla kauko ei sattuu olemaan pitkä sarjanumero käsillä. Etsi 32-tuumainen numero 499 dollaria, jossa 42-incher noudettaessa 699 dollaria. Etsi koko PR ja joitakin b-roll video tauon jälkeen, sekä osata muutama sana käytännön laukausta, mitä pitäisi liiankin tuttu käyttöliittymä.


Jatka lukemista Best Buy avaa Insignia kytketty televisiot DVR-vähemmän TiVo


Best Buy avaa Insignia kytketty televisiot DVR-vähemmän TiVo alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 01 elokuu 2011 00:01:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink | | Lähetä |

Ingen kommentarer:

Send en kommentar