mandag den 4. juli 2011

Indie elokuva Premieres On BitTorrent Ennen Cinema

Mielenkiintoisia uutisia url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/aVd53b8Ji_E/Indie-Film-Premieres-On-BitTorrent-Before-Cinema:

Nimetön lukija kirjoittaa "ensimmäinen osa Lonely Place kuolevia löytyy VODO kun elokuvantekijät ovat lähdössä teatteri ajaa vuoden 2012 alussa. Katsoja pyytää luovuttamaan, jos he pitävät näkemästään ja jos tarpeeksi käteistä nostetaan ne pystyy katsomaan elokuvan uudestaan ​​valkokankaalla. Vastineeksi heidän panoksestaan, avunantajat saavat digitaaliset lataukset tai opintosuorituksia tulevaa julkaisua, voit jopa tulla vastaava tuottaja ja saat nimesi listattu IMDB. Tämä on rohkea liikkua haastava Hollywood ja heidän perinteiset "vapauttaa ikkunat." "" Indie "tässä tapauksessa ei missään tapauksessa tarkoita Grade Z opiskelija elokuva, James Cromwell tietää hänen rikoksensa draamaa. Elokuva on vapautumassa sarjaan, ja BitTorrent lahjoitukset on käytetty "täydellinen teatteri sekoitus Elokuvataiteen luoda Digital Cinema paketti, ja saada kaikki muu valmiina asemaa elokuvan Yhdysvaltain elokuvateattereissa."


Lue lisää tämän tarinan klo Slashdot.






IRIVER P8 pelaaja ponnahtaa Venäjän päällä, pakkauksissa ihmeellinen akku

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/07/04/iriver-p8-player-pops-up-on-russian-site-packs-prodigious-batte/:

IRIVER P8

Siitä on aikaa kun IRIVER viime päivitetty sen P-sarjan suuren näytön kannettavat mediasoittimet, - niin kauan itse asiassa, että luulimme sarjassa oli yksinkertaisesti ollut eläkkeellä. Kuvittele meidän yllätys, kun tämä viiden incher piipahti yhtiön Venäjän sivusto, urheilu pitkä lista tuetuista tiedostomuodoista ja jopa pidentää akun käyttöikää (jopa yhdeksän tuntia videota ja 40 tuntia äänen). P8 tulee 8GB ja 16GB makuja, mutta myös pakkauksissa microSD-korttipaikka luovimista on lisää tallennustilaa. Et ole rajoitettu katsomaan leikkeitä 800 x 480 kosketusnäyttö joko pelaaja ylpeilee HDMI-portti työntää HD sisältöä suoraan televisioon. Tietenkin, onko tämä puoli tuuman paksuinen, puoli-kiloinen laite koskaan tekee American rannoille tai kuinka paljon se maksaa, kun se jää nähtäväksi. Tutustu galleriassa paina laukausta alla.


Galleria: IRIVER P8



IRIVER P8 pelaaja ponnahtaa Venäjän päällä, pakkauksissa ihmeellinen akun perin ilmestynyt Engadget Ma, 04 heinäkuu 2011 15:47:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink Akihabara News | lähde IRIVER Venäjä | Lähetä |

Kysy Slashdot: Mitkä kirjaajiin Support DNSSEC?

Mielenkiintoisia uutisia url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/K9Ko9wh9-rI/Ask-Slashdot-Which-Registrars-Support-DNSSEC:

baerm kirjoittaa "Kun GoDaddy on ostanut pääomasijoitusyhtiöt (eli se saa imeskellä kuivaa palvelu vähentäminen ja hinnankorotukset, kunnes se kuolee) mitä muut rekisterinpitäjät tukea DNSSEC? GoDaddy on ainoa rekisterinpitäjä löytäisin joka tukee DNSSEC varten registrees ylläpitävät omia DNS. Se oli melko helppo lisätä Key allekirjoitusavaimia "DS tietueet vanhemman vyöhyke käyttämällä DNS-config. löysin pari muuta rekisterinpitäjät, jotka olivat" testaus "DNSSEC tai joka tukisi DNSSEC jos he juoksivat DNS. Mutta minä löytäneet mitään muuta rekisterinpitäjät missä voisi vain rekisteröityä, ajaa omaa DNS, ja käytä DNSSEC (eli teidän DS tallentaa oman vanhemman vyöhyke). Tästä huolimatta, olin vain pystyn tutkimaan pieni osa rekisterinpitäjät ulos siellä. Tietääkö kukaan rekisterinpitäjien, muut kuin GoDaddy, jotka mahdollistavat DNSSEC? Eli rekisterinpitäjät, jotka ovat menetelmää siirtää DS tietueet vanhemman alueet niiden registeree n verkkotunnuksia? "


Lue lisää tämän tarinan klo Slashdot.






AT & T tarjoaa standardin vakuutus iPhonen omistajat alkavat 17 heinäkuu

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/07/04/atandt-to-offer-standard-insurance-for-iphone-owners-starting-july/:


Jos sinulla on AT & T iPhone omassa hallussa, siellä hyvät mahdollisuudet olet nopeasti vilkaisi käytettävissä vakuutus vaihtoehtoja ja huomannut että he ... No, TAD on spendy puolella. Big Blue on ainoa ratkaisu vaatii 12 dollaria kuukaudessa lähtöhinta - katsoo, että on ennen vähennyksen saa otettava lukuun, emme vain pysty kuvittelemaan sitä myy kuin kuumille kiville. Vuorovedet näyttävät kääntävän kuitenkin; mukaan AT & T: n virallinen sivusto, iPhonet voivat saada Asurion Mobile vakuutuksia 17. heinäkuuta. Näiden uusien suunnitelmien, kuukausittaiset kustannukset romahti paljon järkevämpää 5 dollaria, jolloin se on pienempi Verizon versio. Olemme edelleen odottaa sanaa vähennyskelpoisia, vaikka muut älypuhelimet samalla Protection Plan vaativat 125 dollaria korvaava maksu. Tässä on haittapuoli: se on vain ensimmäisen 30 päivän kuluttua laite on ostettu, mikä tarkoittaa, kuka tahansa hankittu iPhone ennen kesäkuun puolivälissä haluaa pitää näissä tapauksissa ja näytön suojainten liimattu tiukka. Ei myöskään intiimi yksityiskohdat millaisia ​​vahinkoja on katettu - hyvä nämä asiat ovat niin vaikeita tuhota , eh?

AT & T tarjoaa standardin vakuutus iPhonen omistajat alkavat 17 heinäkuu alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 04 heinäkuu 2011 15:02:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink MacRumors | lähde AT & T | Lähetä | Kommentit

America: Like It Or Unfriend Se

Mielenkiintoisia uutisia url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/UmzYapitCxo/America-Like-It-Or-Unfriend-It:

Hugh Pickens kirjoittaa "Kun me juhlimme America syntymäpäivä tänään, pään yli ja NY Times ja katsomaan erittäin fiksu" OP-art "luominen," Pidät siitä tai Unfriend Se Teddy Wayne, Mike Säkit ja Thomas Ng , joka edustaa mitä Amerikan Wall "näyttäisi kautta historian. Alkaen" Kristoffer Kolumbus kirjoitti Amerikan seinään: "Tämä on Intia, eikö?" läpi "Amerikassa lisätään Britanniasta Kingdoms Olen taistelevat," kautta " Etelä on muuttanut yksityisyysasetuksia hyväksyä carpetbaggers, "ja viimeistely" Amerikkaan lopetti pelaamisen Wild-Goose Chase Vaikka kansakunnan rakentamisen "ja" Amerikka on liittynyt China Network "seinä sisältää kymmeniä kutsuja, tykkää, viestit ja muutoksia yksityisyyden asetuksia, jotka esitetään yhteenveto Amerikan historiasta nähtynä Facebook näkökulmasta. Meidän suosikki 1980-luvulta: "Ronald Reagan luotu sivu:" Trickle-Down Economics "seuraa" Puoli miljoonaa ylemmän tulotason ihmisiä kuten tämä . '"Toiselle ottaa 4 heinäkuu tiedon visualisointi, Tim O'Reilly muistuttaa flag.codeforamerica.org, joka aggregaatit Twitter posts tagged # July4 osaksi kehittyvää lippu kuvakudos.


Lue lisää tämän tarinan klo Slashdot.






Vuotanut AMD suunnitelma paljastaa uuden sukupolven Fusion tablet pelimerkkejä

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/07/04/leaked-amd-roadmap-reveals-next-gen-fusion-tablet-chips/:

AMD tablet tiekartta

Viime aikoihin asti, AMD on pitänyt melko äiti sen tablet suunnitelmista, joilla se vain virallisesti syöttämällä hangata viime kuussa. On selvää, että ensimmäiset Z-sarjan sirut, koodinimeltään Desna , eivät ole kovin erilaisia ​​kuin muut Fusion linjaa, mutta mukaan vuotanut suunnitelma, että kaikki muuttuu sen seuraajan - Hondo. Oletettavasti seuraavan sukupolven on tablet apuvoimalaitteita tulee oja useita ominaisuuksia, jotka eivät ole välttämättömiä orastavaa form factor, kuten VGA-ulostulo, PCIe tukea, ja pari USB polkuja. Se lisää myös "aktiivinen valmiustila" mode ylläpitoon yhteyden ja vähentää virrankulutuksen ja leikkaa TDP noin kolmasosa. Hondo on odottaa tuotannon arvioidaan Q2 ensi vuonna, ja seuraajaksi Samara joka on uusi grafiikka ydin. Tutustu lähde linkkiä muutaman dioja.

Vuotanut AMD suunnitelma paljastaa uuden sukupolven Fusion tablet pelimerkkejä alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 04 heinäkuu 2011 14:07:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink | lähde Donanim Haber | Lähetä | Kommentit

USA, UK kohdistaminen Piratismi sivustot rajojensa ulkopuolella

Mielenkiintoisia uutisia url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/aTqoE41JRd8/US-UK-Targeting-Piracy-Websites-Outside-Their-Borders:

nk497 kirjoittaa "US Immigration and Customs Enforcement (ICE) virasto on menossa, kun piratismi sivustot, vaikka ne eivät isännöi Yhdysvalloissa, suuntaamalla joilla. net ja. com verkkotunnuksia, joita hallinnoivat yhdysvaltalaisen Verisign. välin , asianajaja ehdottaa myös, että [tällainen yhteys] ei tarvita ottaa sivuston oikeuteen Isossa-Britanniassa, sanoen niin kauan kuin sisältö on suunnattu UK käyttäjille, että on yhteys riittää varmistamaan toimivaltaan. "


Lue lisää tämän tarinan klo Slashdot.






Apple sallia lisenssitön virtualisoinnin kanssa OS X Lion, kehittäjät karjaisu ilosta

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/07/04/apple-to-allow-license-free-virtualization-with-os-x-lion-devel/:


Kehittäjät ja IT-johtajien on syytä hymyillä tänään, koska se näyttää Apple on muuttamassa lähestymistapa virtualisointiin . Mukaan Mac huhuja, käyttäjät, jotka lataavat asiakas version OS X Lion voi suorittaa yhden tai kaksi virtualisoitu kopioita saman Macin, käyttämällä työkaluja kuten VMware tai Parallels . Tämä toiminto ensin esiin Leopardin kanssa, mutta oli saatavilla vain käyttäjille, jotka ovat saaneet tyyris OS X Server lisenssiä. EULA on 10,7 kuitenkaan viittaa siihen, että Lion omistajat eivät tarvitse mitään ylimääräisiä lisenssejä korjailla pois varajäsen OS universumiin. Se on uutinen, että yritys yhteisön varmasti tervetulleita, mutta meidän täytyy odottaa hieman kauemmin ennen ajoa Lion virtuaaliseksi valtakunta, myöhemmin tässä kuussa .

Apple sallia lisenssitön virtualisoinnin kanssa OS X Lion, kehittäjät karjaisu ilosta perin ilmestynyt Engadget Ma, 04 heinäkuu 2011 13:04:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink TUAW | lähde Mac Huhut | Lähetä | Kommentit

Kinect-Based AI System Kellot Mitä olet jopa

Mielenkiintoisia uutisia url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/Tl89cjT93xY/Kinect-Based-AI-System-Watches-What-Youre-Up-To:

mikejuk kirjoittaa "Tutkijat Cornellin ovat käyttäneet AI luoda järjestelmä perustuu Kinect joka tunnistaa mitä olet tekemässä - puhdistus hampaita, ruoanlaitto, kirjoittaa taululle jne. Älykäs koti voisi käyttää tarjoamaan apua:" Haluaisitko vähän apua että resepti, Dave? " Tai se voisi seurata potilaiden tai työntekijöiden varmista, että ne tekevät mitä käsketään. Tutkimuksessa ilmenee myös, että on luultavasti tarpeeksi tietoa siitä, miten toiminta tapahtuu tunnistaa yksittäisiä - niin antaa vielä enemmän biometriikkaa. Ilmeistä on paljon enemmän asioita, joita voimme opettaa Kinect tekemistä koneoppimisen kuin vain ele tunnustamista. "


Lue lisää tämän tarinan klo Slashdot.






Viewsonic V3D241wm tietokonenäyttö 3D

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.tecnoka.com/perifericos/viewsonic-v3d241wm-un-monitor-para-ordenador-con-tecnologia-3d/:


Viewsonic ei halua jäädä jälkeen on esitellyt uuden näytön, joka on teknologia hetkellä muodissa 3D.


V3D241wm Viewsonic on 24-tuumainen LED-paneeli, jossa latenssi on 2 ms, 300 cd kirkkauden, kontrastin ja 20.000.000:1 virkistystaajuutta 120Hz, taajuus valmistajasta riippuen nauttia 3D-sisältöä käyttäen polarisoitunut lasit monitorin mukana.



Tällä hetkellä emme tiedä, mitä hinta euroissa, mutta UK myy noin 330 puntaa, mikä valuuttavarantosaamisten olisi noin 376 euroa, vaikka emme voi tehdä tätä hintaa kun saat olla myynnissä Espanjassa.


Lisätietoja | Viewsonic


Liikenneympyrä Revolution Sweeping US

Mielenkiintoisia uutisia url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/7MdG-RUj_oA/Roundabout-Revolution-Sweeping-US:

chrb kirjoittaa "BBC News raportoi, että Yhdysvaltain kaupungit ovat asentamalla lisää liikenneympyröitä kuin koskaan ennen. Ensimmäinen brittiläisiä liikenneympyrä ilmestyi Yhdysvalloissa vuonna 1990, ja nyt jotkut kaupungit - kuten Carmel Indianassa, ovat nopeasti korvaamassa risteyksiä kanssa liikenneympyröissä. kannattajat väittävät että liikenneympyrän johtaa lisääntyneeseen liikenteen sujuvuutta, vähentää sekä vakavuus ja tapaturmia, ja polttoaineen säästö. Kriitikot sanovat, että liikenneympyrät ovat vaikea liikkua ja tuntemattomia American kuljettajat, nostaa veroja ja onnettomuuksia, ja vaativat jokapäiväisistä spontaanin yhteistyön yhteistyötä ja tuottaa muille - tekoja, jotka ovat "un-American." "Kun kuljettaja, joka on saavutti kaikki Yhdysvaltojen mantereen valtiot paitsi Pohjois-Dakota, en kehtaa liikenneympyröissä ja liikenneympyrät kaikille lähellä tapaturmat (ja vähintään yksi varsinainen onnettomuus) Olen nähnyt niitä innostaa, ja on onneton nähdä ne leviävät. Spontaani kuljettaja yhteistyö ei välttämättä tarvitse pyöreä muoto, joko.


Lue lisää tämän tarinan klo Slashdot.






Pdf.js Reaches ensimmäinen virstanpylväs

Mielenkiintoisia uutisia url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/Dnj6qG4gSt0/Pdfjs-Reaches-First-Milestone:

theweatherelectric kirjoittaa "pdf.js Hankkeen tavoitteena on toteuttaa PDF katseluohjelma käyttäen standardinmukaisia ​​verkkotekniikat. Projekti on saavuttanut ensimmäisen virstanpylvään: se tekee näytteen PDF (kirjan Mozillan Tracemonkey JavaScript-moottori) täydellisesti. kuitenkin, että vakuuden hetkellä sisältää joitakin varoitukset: "pdf.js tuottaa erilaisia ​​tuloksia melko paljon joka osa-selaimen × OS matriisi. Sanoimme edellä, että pdf.js tekee Tracemonkey paperi" täydellisesti ", jos käytät Firefox iltaisin. Päällä Windows 7 kone jossa Firefox voi käyttää Direct2D ja DirectWrite. Jos ohitat, mikä näyttää olevan bugi DirectWrite n fontin vihjaa. paperi on heikentynyt hyvin muilla alustoilla ja vanhemmilla Firefoxen, ja vielä pahempaa muissa selaimissa. Mutta näin ei elämää verenvuoto reuna verkkoalusta. '"


Lue lisää tämän tarinan klo Slashdot.