mandag den 4. juli 2011

Sleepwell voimat WiFi odottamaan puolestaan ​​pitää gadgetit hyvin levänneenä

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/07/04/sleepwell-forces-wifi-to-wait-its-turn-keeps-gadgets-well-reste/:

Sleepwell Tuntenut sinun WiFi -laitteet 'akku-elämänsä paremmin pois, kun ei ympäröi ikäisensä ja ohikulkijoille? Mukaan Duke University grad opiskelija Justin Manweiler ja apulaisprofessorin Romit Roy Choudhury, tämä ilmiö johtuu gadgetit jatkuvasti taistelevat hakea samoihin tietoihin. Heidän ja verkko tutkimusryhmä on luonut ohjelma kopioidaan Sleepwell lievittää ruuhkia, se asettaa WiFi seistä, kunnes reitti on selvä saatavuuden erityisiä tietoja se tarvitsee, ja tarjoaa parannetun virranhallinnan koko ajan. Tech näytettiin pois MobiSys 2011 viime viikolla ja kuulemma toimii hyvin "poikki useita laitetyypeille tilanteissa." Erityisesti Microsoft ja Nokia (mm. kuten Verizon) varmuuskopioit projekti, joka tekee meistä varovaisen optimistisia että se voisi olla suuntasi WP7 (tai Windows 8, että asia) hyvissä ajoin. Ei ole tietoa siitä Sleepwell koskaan jaeta kaupallisesti, mutta voi suosittelemme LTE versio auttaa ulos iso V köyhistä ol ' T-Bolt ?

Sleepwell voimat WiFi odottamaan puolestaan ​​pitää gadgetit hyvin levänneenä alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 04 heinäkuu 2011 08:52:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink Sanallisesti , Yahoo News | lähde Duke Tänään | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar