mandag den 4. juli 2011

Inhabitat viikko Green: IKEA: n massiivinen aurinkopaneeli ilmasto-ohjattu vaatteita ja ultra-vihreä jahdit

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/07/03/inhabitats-week-in-green-ikeas-massive-solar-array-climate-c/:


Kesällä aurinko ahdettu vihreää teknologiaa tällä viikolla Inhabitat ilmoitti, että IKEA selattava päälle massiivinen 65000 neliön jalka aurinkopaneeli ja suunnittelija Markus Kayser paljastettiin mahtava omavarainen aurinkoenergialla toimiva laserleikkurin . Olemme myös huomasi taitava off-grid Tropicana mainostaulu , joka on Juiced on appelsiineja, ja olemme oppineet uuden pietsosähköinen kalvo, joka voisi johtaa läppäreissä powered kirjoittamalla . Energianlähde arkkitehtuuri myös pääsi otsikoihin kuin SMIT ilmoitti suunnitelmissa on jatkaa niiden Solar Ivy järjestelmä useita rakennuksia ja toinen suunnittelija paljastettiin suunnitelmat vihreän energian saari riittävän suuri valta Kööpenhaminassa.



Vihreä Kuljetus myös saavutettu taivas tällä viikolla aurinko-powered Solar Impulse lentokone teki julkisen ensiesiintymisensä Pariisin lentonäytöksessä ja EADS paljastettiin suunnitelmat innovatiivinen kaikki sähköllä liikennelentokoneita . Tehokas autos myös kaduille kuin Nissan Leaf tuli ensimmäinen sähköauto puuttua Piken Peak, ja saimme tietää, että Porsche työstää uudenlaisia ​​autoja , jotka pystyvät ajamaan itse. Jos poljin-powered kuljetus on enemmän nopeutta et halua missata tätä kaunista kineettistä energiaa varaava Potenza ajoneuvo , ja me LUMOSIVAT aurinkopaneeli-verhottu Emax Excalibur hybridi jahti .



Muita uutisia, me loisti valo vihreä kulutuselektroniikan tällä viikolla toimme sinulle kuun LED valo mallinnettu kuun ja Peter Rojas selitti kuinka tuhlaavan se on pitää gadgetit latureita pistorasiassa Osana Kysy Tech Geek sarakkeeseen . Olemme myös samaa matalan teknologian tablet joka on täydellinen lapsille, ja me esiteltiin uudenlainen ilmastoidussa vaatteet joka voittaa kesän lämpöä. Lopuksi olimme innoissamme näkemään Sprint käynnistää kilpailun , jossa voit kierrättää vanhan solun pisteet Vespa skootteri ja eko älypuhelin, ja toimme teitä seitsenkertaisesti kestävä malleja vihreämpi heinäkuun neljäs .


Ingen kommentarer:

Send en kommentar