mandag den 4. juli 2011

Yhteiskuntaoppi

Mielenkiintoisia uutisia url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/YOPO2SAuNtc/:

Mielipiteitä Googlen uusi sosiaalinen aloite näyttää olevan hidastumassa. Yleinen mielipide on, että Google on tehnyt hyvää työtä välttäen, jossa ne ovat pudotti pallon aiemmissa pyrkimyksiä. Myös hyvää työtä luoda tapa luoda nopeasti navigoida läpi useita ihmisiä näkemykset. Ja ihana video työkalu, joka muistuttaa alkuaikoina kun me kaikki kerääntyivät nuotion ampua tuulta.


Varhainen kierteet ovat odotetusti itseensä viittaavan, aivan kuten ne on jokaisen uuden käynnistyksen palvelu tässä vaiheessa sykli. Twitter, en vaanivat kuukausia kunnes reaaliaikaisen viestinnän linja säädetty aukko Friendfeed. Vielä tuossa vaiheessa kanssa Foursquare, joka yhdistää muut iOS apps push ilmoituksen bussi kuin mitä tosiasiassa on yksi palvelu minulle. Facebook on enimmäkseen sähköpostin ilmoituspalvelu


Tracking Google käyttöönotossa on ollut yllättävän helppoa Twitter. Pidän ajattelu on joitakin piilossa kaivoja tietojen Circles kommentti stream, mutta suurimmaksi osaksi arvo pysyy postitse tai osakkeen tason. Techmeme imeytyy booli lauantai-iltana loma viikonloppuna. Jotkut päätelmät perustuvat näin aikaisin tiedot:



  1. Oleskelupaikkoja onnistuu mutta heti kloonattu by Facebook + Skype tällä viikolla. Tämä ajaa hinta lähellä nollaa, mainontaa ja gamification tarjota tuloja tukea kuluttajapalveluita.

  2. Google on urheasti ja avauduttava hahmottaminen. Syyttäminen AppStore toimii vain siihen asti palvelun laajentuessa kuin ensimmäisen aallon, jonka jälkeen HTML 5 versio on riittää kaikille, mutta push ilmoitukset. IOS 5 Toimitus kahdessa kuukaudessa, ei ole aikaa pelata Android markkinointi pelejä.

  3. Google on ironisesti asettuivat asemassa, että jättiläinen beta testi Microsoft miettimään, kun he yrittävät ja hienovaraisuutta romahdus Office. Paljon voidaan päätellä Googlen tip-toeing Gmailiin ja sen jättäminen sosiaaliset, mutta Microsoft ei kuuntele.

  4. Twitter säilyttää valvonnan @ mainita pilvi, joka ei ole rinnakkainen toteutus ympyrää lisäksi sen käyttöä syntaksia. Koska Ray Wang kysyy, missä on Venn kaavio työkalu?

  5. Missä on kehittäjä kannustinta rakentaa sen päälle? Android, tietenkin, mutta jos niin paljon API strategia on vielä selvää niin miksi he laivan tämä nyt sen sijaan odottaa?

  6. Voit vastata viimeiseen kysymykseen, koska ilmeisesti Google näkee joitakin kilpailukykyisiä syystä tai toisin sanoen, heikkous sen tiekartan. Ei vastausta iTunes Match, Apple TV / AirPlay, Levysoitin, iPad, ei-Flash vauhtia, FaceTime vuonna oleskelupaikkoja, jne. Samalla rajat mobiili videokeskustelutoimintoa näy AppStore.

  7. Miksi leikata leijonanosan tablet markkinoille, kun se on suurin yksittäinen syy on ymmärretty kaikenlaista hypätä pallo sosiaalinen? Jos Larry Page on ympäri Circles et al sitten kuka hoitamassa ChromeOS tallentaa? Jos 25% bonukset on sidottu sosiaalista, miten muut 75% murtaa?

  8. Ehkä 25% Android, 25% hakuun, 15% Apps, ja 10% kromia. Luultavasti kestävän ajon sosiaalinen aalto, mutta missä on häiritsevä energia virtaa? Älä unohda, että Gmail tuli ulos off-haku lahjakkuuksien ja resursseja. Pian pystymme laskemaan vaihtoehtoiskustannukset tätä pyrkimystä.

  9. Facebook ja Twitter panisi pahakseni sähköpostia menossa pois, mutta Microsoft ja Google olisi. Ei ole hyvä, nämä joukkuetovereilleen.

  10. En koskaan käyttänyt Twitter listat. En ole segmentoitu Facebook osaksi kaverilistoja joko. Mutta vielä vähemmän Haluanko microcast on segmentoitu Circles. Nautin testaus rajoja mitä ihmiset sietävät yhtenä virtana, koska voit varmasti nähdä TechCrunch kommentit täällä. Jotain ajoi hyväksymistä Twitterissä ei vain huolimatta 140 merkkiä ja julkinen stream vaan sen vuoksi, mitä k


Ingen kommentarer:

Send en kommentar