mandag den 4. juli 2011

Zune Originals suljetaan, ihmiset on palautettu keskiarvo ja uncreative

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/07/04/zune-originals-shut-down-humans-revert-to-being-average-and-unc/:


Vaikea uskoa, että Microsoftin on tarjonnut kuluttajille mahdollisuuden muokata heidän Zune ostojen parempi osa neljän vuoden ajan , mutta kuten sanotaan, kaikki uskomattomia asioita on yksi päivä kohdata todellisuus. Er, jotain tästä. Ilman niin paljon kuin heads-up, suunnittelijat Redmond on ilmeisesti päättänyt suljin Zune Originals liikkeestäsi. Koska tämän viikonlopun, ei uusia tilauksia erittäin henkilökohtaista Zunes on ryhdytty, asianomaisten Earthlings rohkaistaan ​​heittää luovuutta tuuli ja valita massatuote vaihtoehto sisällä Best Buy tai Walmart. Joten etsit kahdessa herkkupaloja tuonti: jos laitoit Originals tilauksen seitsemäntoista PT 1. heinäkuuta, sinulla todennäköisesti on varsin himoittu laitteen johdossa tiesi, ja jos koskaan tarvitaan näyttöä siitä, että Microsoft teki WP7 seuraavan Zune , hyvin ... Ole hyvä.



[Kiitos kaikille, jotka lähetetään tämän]

Zune Originals suljetaan, ihmiset on palautettu keskiarvo ja uncreative alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 04 heinäkuu 2011 07:47:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink | lähde Zune Originals | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar