mandag den 4. juli 2011

Zuckerberg yllättynyt, että ihmiset yllättyvät Hän on Google +

Mielenkiintoisia uutisia url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/07hncaah1BU/:


Facebook toimitusjohtaja Mark Zuckerberg tuloaan Google + oli suuri mediatapahtuma, kaikkien kanssa vuodesta Forbes on Daily Mail kattavat että perustaja perustettu Google + profiilia, rakennus Circles että entisiä Facebooker Dustin Moskovitz ja nykyinen Facebook CTO Bret Taylor.


Vaikka monet olivat epävarmat , että todellinen Zuckerberg liittyisi kilpailevia sosiaalisen palvelun tech blogger Robert Scoble tekstasi Zuckerberg itse vahvistaa, tweeting out "Nimi pudota hetki. Zuckerberg vain tekstasi minulle takaisin. Sanoo "Miksi ihmiset niin yllättynyt, että olisin Google-tili?"


Jos joku vielä epäilee, että se on todellinen Zuck siellä, Scoble kertoo minulle, että Zuckerberg tosiaan tarkoitti Google + huomioon, kun hän viittasi Google-tili. Varsinainen kysymys on, miksi ihmiset niin yllättynyt, että Zuckerberg olisi valitsi Googlen +?


Ehkä vastaus löytyy ennakkotapauksena Googlen perustajat Larry Page ja Sergey Brin, jotka näyttävät vältellyt vuorovaikutuksessa Facebookissa omana itsenään. (Mukaan Steven Levy, Brin on todella Facebookissa kuin nimimerkillä. Google puheenjohtaja Eric Schmidt on myös huhutaan olevan palvelun, riippumatta kun Mike matkivan häntä ).


Sivun ja Brinin käyttäytyminen syrjään, runsaasti muita perustajia (Myspace Tom esimerkiksi ) ovat osoittaneet, että täysin normaalia nauttia ja nauttia kilpailukykyisiä palveluja, ja että sen ei pitäisi välttämättä pitää toimia vakoilun. Minä ainakin vain toivoa Zuckerberg on tuottelias Google + kuin hän on hermona.



Ingen kommentarer:

Send en kommentar