mandag den 4. juli 2011

PlayStation Store, Qriocity paluu Japaniin tällä viikolla valmiiksi maailmanlaajuinen PSN restaurointi

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/07/04/playstation-store-qriocity-returning-to-japan-this-week-comple/:


Sonyn " Welcome Back "-kampanja on voinut varata loppuaan hieman aikaista , mutta PlayStation Network ei tee täyttä palata Japaniin vasta myöhemmin tällä viikolla. Koska heinäkuun 6., japanilaiset pelaajat jälleen päästävä PlayStation Storesta ja Qriocity, lopettamisessa lähes kolmen kuukauden ajaksi säädetty jälkeen huhtikuun laaja tietomurto . Nämä palvelut on jo palautettu koko muualla maailmassa, mutta Sony kohdannut erityisesti jäykemmän vastuksen sen kotimaassaan, missä viranomaiset vaativat vakuutus PSN turvallisuuden ennen kuin antaa sen uudelleen rajojensa sisällä. PlayStation Store pysyi alas koko Sonyn neuvottelut hallituksen virkamiehiä, mutta yhtiö tiedottaja Satoshi Fukuoka sanoo nämä keskustelut ovat edenneet niin pitkälle täyden palvelun jatkaa. PSN: n kauan odotettu paluu Japaniin myös signaali koko maailman ennalleen, mikä tarkoittaa, että Sony saattaa vihdoinkin laittaa Saga levätä - ja yrittää unohtaa, että +170.000.000dollari se menetettiin.

PlayStation Store, Qriocity paluu Japaniin tällä viikolla valmiiksi maailmanlaajuinen PSN palauttaminen alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 04 heinäkuu 2011 05:37:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink | lähde IDG News Service (Computerworld) | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar