mandag den 4. juli 2011

Google / Slide Quiet Käynnistää Jatka palkinnot - Sosiaalinen kilpailuja Money

Mielenkiintoisia uutisia url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/VJvBXvyIC90/:

Slide ryhmittymänä Google on ollut kiireinen. Disco, ryhmä Viestit app, hiljaa käynnisti jo maaliskuussa. Sitten viime viikolla, Pool Party, ryhmä mobiili kuvapalvelu tuli yksityinen beta . Ja tänään joukkue on palannut jälleen palkinnot , palvelu, ilmeisesti tavoitteena on yhdistää ihmisiä ongelma niille, joilla ratkaisu - rahalle.


Osoitteessa Prizes.org (joka DotWeekly raportoitu , että Google turvattu takaisin huhtikuussa Slide), palkinnot on vielä beta-testauksessa. Mutta se on yleisön saatavilla käyttämään juuri nyt - vaikka kilpailu luominen on edelleen kutsua vain. Sinun tarvitsee vain kirjautua sisään Facebook tai Twitter (ei Google vaihtoehdoista) ja olet valmis menemään.


Kun allekirjoitat, sinulle esitetään stream toimintaa voit tehdä - kuten luoda sielu mixtape - rahalle. Voit jokin näistä kilpailuista tai syventyä niihin lisätietoja. Ja voit jättää merkinnät (ratkaisut) kunkin kilpailun.


Jokainen kilpailu on aikaraja. Ja he voivat saada ääniä muilta käyttäjiltä. Käyttäjät Palkinnot voivat myös saada viestejä muilta käyttäjiltä, ​​ja saada ilmoitukset Kilpailut He seuraavat.


Rahaa näkökohta on tällä hetkellä avoin ainoastaan ​​käyttäjille "luotto historia", tarkoittaen, että käyttäjillä on osallistunut kilpailuihin menneisyydessä tai perustaneet omia. Liiketapahtumat hoidetaan PayPal (jälleen, ei Googlen palvelu - kassalla).


Ajatus on varsin vakuuttava, vaikka kuten tavallista, saat kovan paineen löytää mitään mainintaa Slide tai Google missä tahansa sivustolla. Sinun täytyy porata TOS löytää että Slide, Poiketen Google on takana palvelua. Koska ei ole Google integraatio, näyttää siltä, ​​että tämä on jälleen yksi esimerkki Google antaa Slide joukkue vapaat kädet tehdä mitä he haluavat yhtiössä. Tarkoitan, he todella työntää Facebook Connect yhdentymistä. Mielenkiintoinen.















Ingen kommentarer:

Send en kommentar