søndag den 8. maj 2011

Syöttäminen Halo: Defiant tarkastella franchising tulevaisuutta

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/ZbmiS6OmA9U/passing-the-halo-a-defiant-look-at-the-franchises-future.ars:


Halo muuttui lopullisesti viime kuussa vapauttaa Defiant Map Pack, kokoelma uusia taistelukenttiä varten uusin merkintä scifi-videopeli-sarjan. Useimmissa suhteissa, virtuaalinen Killing Fields-joka antaa miljoonille Halo: Reach-soittimet uusi maasto jolle voi roiskia toisten ruumiiden-näyttävät samanlainen ladattavia laajennusosia Microsoft julkaisi aiempien versioiden maamerkki Xbox.


Lue loput tämän artikkelin ...


Lue kommentteja tähän virkaan





Nexus S 4G myyntiin tänään: 200 euroa Sprint, 150 dollaria Best Buy

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/05/08/nexus-s-4g-on-sale-today-200-at-sprint-150-at-best-buy/:


Se näyttää samalta, se toimii samalla tavalla, ja vaikka se on kolme kymmenesosaa millimetrin paksumpi kuin alkuperäinen, Sprintin Nexus S 4G on yksi merkittävä ero: se urheilu WiMAX radio. Tänään tuoreimmat Gingerbread älypuhelin tulee myyntiin, aivan suunnitellusti , tuo sama 4-tuumainen kaareva Super AMOLED näyttö, 1GHz Hummingbird siru ja NFC ominaisuuksia T-Mobile kollegansa ovat nauttineet kuukautta ja lupaus Google Talk video chat . Etsi se $ 200-sopimus suoraan Sprint, tai ajella 50 dollaria pois tarran hinta, jos olet aivan uusi asiakas yrittää Best Buy sijaan.



[Kiitos, Robert ja Nick]

Nexus S 4G myyntiin tänään: 200 euroa Sprint, 150 dollaria Best Buy perin ilmestynyt Engadget Sun, 08 toukokuu 2011 16:56:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | lähde Pikajuoksu , Best Buy | Lähetä | Kommentit

Viewsonic V3D241wm, tietokonenäytön 3D-tekniikka

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.tecnoka.com/perifericos/viewsonic-v3d241wm-un-monitor-para-ordenador-con-tecnologia-3d/:


Viewsonic ei halua jäädä jälkeen, ja on esitellyt uuden näytön että ominaisuudet muoti tekniikka tällä hetkellä 3D.


V3D241wm Viewsonic on 24-tuumainen LED-paneeli, jossa viive 2ms, 300 kandelaa kirkkauden, kontrastin 20.000.000:1 ja 120Hz virkistystaajuuden taajuuden riippuen valmistaja nauttia 3D-sisältöä käyttäen polarisoitunut lasit monitorin mukana.



Tällä hetkellä emme tiedä, mikä hinta on euroissa, mutta UK myy noin 330 puntaa, mikä nykyisellä hinnat olisi noin 376 euroa, vaikka emme voi tätä olla hinta kun se tulee myydään Espanjassa.


Lisää | Viewsonic


Merkintä 125 vuotta Great Gauge Muuta

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/zaGPgkc1TWg/Marking-125-Years-Since-the-Great-Gauge-Change:

Arnold Reinhold kirjoittaa "Tämä kuukausi päättyy 125 vuotta yksi merkittävimmistä saavutuksista teknologian historiaa. Yli kaksi päivää alkaen maanantai 31 toukokuu 1886, rautatieverkostoa Etelä Yhdysvalloissa oli muunnettu viiden jalka mittari yhteensoveltuva kanssa hieman kapeampi raideleveys käytetään Yhdysvalloissa Pohjois nyt tiedä vakiona mittari. siirtyminen oli huolellisesti suunniteltu ja toteutettu. Tarvittiin toinen puoli jokaisen raidan siirtää kolme tuumaa lähemmäs muita. Kaikki pyöräkerrat oli oikaistava. Joitakin pieniä ratoja että liikkuvaa kalustoa on järkevästi lykättiin myöhemmin, mutta viimeistään keskiviikkona etelän 11500 kilometriä rataverkko oli jälleen yritystoimintaan ja pystyy vaihtamaan rautateiden autoja Pohjois. Muut maat ovat edelleen kamppailee ristiriidassa raideleveyttä. Australia vielä on kolme. Suurin osa Euroopassa toimii vakioraideleveyden, mutta Venäjä käyttää pääosin samat viisi jalka tulkki vanha Etelä-ja Espanja ja Portugali käyttävät vielä laajempi mittari. Intia on monivuotinen hanke Unigauge, joiden tarkoituksena on muuntaa sen kapearaiteinen linjat niemimaalla viiden jalka kuuden tuuman vakio. "


Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.






Vilpillinen ja epäsymmetrinen

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/jSexAAurL-8/:

Kaivaminen alta vuori tavaraa tänä viikonloppuna, olen toivottomasti jäljessä. Disclosure: Olen töissä salesforce.com, tekee uskomattomia asioita, joita en voi sanoa mitään.


Ilmeisesti tech lehdistö on pullollaan polemiikin Mike Arrington jatkuvaa menestystä todella sanovat, mitä hän ajattelee. Disclosure: Olen suuri fani kaiken Mike ei, ja erityisesti hänen taito keksittävä media. En olisi pidettävä täysin puolueellinen tältä osin, ja sinun pitäisi alennus kaikesta mitä sanon näin.


Katse takaisin viime viikolla TechCrunch useita teemoja esiin. Ensinnäkin on hämmästyttävä määrä mitään meneillään Apple, Google, ja että yhtiö ylös pohjoiseen Windows asia. Apple on ilmeisesti siirtymässä menossa pilvi iso aikaa. Disclosure: Rakastan kaikkea Apple ei, ja siksi olen täysin puolueellinen kohti sen tuotteita, strategioita, ja jopa erityispiirteensä, kuten auto-korvaa "sen" ja "se", vaikka se ei koskaan tarkoittaa "se on" noin 97 prosenttia ajasta.


Google on ilmeisesti lähdössä ei julista mitään sen sosiaalisen median strategia sen kehittäjä konferenssissa tällä viikolla. Disclosure: Rakastan Google ja kaikki se, mutta ei niin paljon kuin Apple. Joten kun sanon Android olen ajattelematta IOS, ja kun sanon radiosoittoa olen todella merkitystä radiosoittoa. Annoimme veljeni Dan Apple TV: hänen syntymäpäivänsä, ja nauttivat hän yrittää yhdistää laatikko hänen kaikki Android koko ajan ympäristöä. Erityisen huvittavaa on hänen arvailua saatavuudesta Remote App Android markkinoilla.


Tässä viime viikolla oli ensimmäinen viikko kun olen kirjaimellisesti koskaan ottanut my laptop pois pussista. Sen sijaan olen asunut non-stop kanssa iPad käyttäen WordPress app muokata typo viime viikon sarake samaa app tehdä merkityksettömäksi lommo minun kulut maksamatta, ja tekee uskomatonta työtä on salesforce.com koko loppuelämäni hereillä. FaceTime ja Skype pitää minua silmukka perheen ja ystävien kanssa, ja eilen vuokrasin jakson Greyn anatomia isäni laissa hävitä, kun teippiä Jeopardy.


Sanaa vuokraamisesta: Rakastan vuokraus näyttää 99 senttiä ja ottaa ne koskaan kosketa kiintolevyn lukuun ottamatta lyhyttä välimuistin ajanjakso, jolloin Apple TV käyttää "varastointi" lavastaa näyttää paikallisesti. Rakastan myös kuinka Apple TV ei sama asia kun käytän radiosoittoa työntää nauhoitettua ohjelmaa minun iPad valkokankaalle, säästää akun aikaa iPad kun show on välimuistissa. Koska enemmän ja enemmän minun median kulutuksen virtaa iPad, joka vähän akun säilyttäminen tekee yhä eron.


Jotenkin viime kuukausien iPad elää, minun vuosien vastenmielisyys vuokraus ja suosivat "omistavat" käänteistä. Käytin arvo illuusion, että kirja oli minun valvoa, jossa digitaalinen versio oli rajoitettu ja lyhytaikaisia. Disclosure: Olen aikeissa tehdä Beatle viite. Rakastan Beatles ja niin Apple. Jos en kirjoita Beatles iPad se autocorrects ja Beatles, yritä kirjoittaa Android ja katso mitä tapahtuu.


Joten ostin tai annettiin John Lennon omaelämäkerran Philip Norman muutama vuosi sitten. Luin sen puuskittain, asti kunnes joku (ehkä minulle, ehkä ei) läikkynyt kahvia, ja tyydyttyneistä ensimmäisen kolmanneksen kovin pitkä kirja. Vietin tunnin erottaa sivut ja kuivaamalla ne erikseen, jotta ei menettäisi liikaa tarinaa. Sitten iPad saapui, olen ladannut kirjan Kindle app, ja koskaan koskettanut paperiversion uudelleen. Moraalinen: sinulla Tulostettava versio kuin You Break Se ostat sen. En omista kahvia värjätään leuhka yhdessä sivut, joilla John tapasi Paul ja päätti nostaa häntä, vaikka hän olisi lopulta haltuunsa ja viettää viikon Maxwell's Silver Hammer. Luin tämän iPad.


Tänään


Peugeot EX1 setit Electric Car Kierros ennätys Nuerburgring

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/ad5h7IOZJgU/Peugeot-EX1-Sets-Electric-Car-Lap-Record-At-Nuerburgring:

liqs8143 kirjoittaa "Peugeot EX1, kaikki sähköllä konseptiauto omistaa nyt sähköauto kierros ennätys Saksan Nürburgringin radalle. auto esiteltiin vuoden 2010 Pariisin autonäyttelyssä, ja se on jo rikki puoli tusinaa nopeusennätyksiä tähän asti. Huolimatta märkä sää, ERI1 rikkoi nykyinen ennätys aika 9 minuuttia ja 1,338 sekuntia, kun löin pelaajan edellinen ennätys asettamat muutettu MINI E sähköauto, lähes 50 sekuntia. 340 hevosvoimaa EX1 keskimäärin vaikuttava 85,9 kilometriä tunnissa aikana sylissä. "


Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.






HP EliteBook 2760p matkat FCC, näkyy verkossa alkaen 1499 dollaria

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/05/08/hp-elitebook-2760p-tours-the-fcc-shows-up-online-starting-at-1/:


HP ei todellakaan yrittänyt pitää sen 12,1-tuumainen EliteBook 2760p avoauto tablet salaisuus näinä päivinä, mutta rehellisesti se ei ehkä ole väliä, vaikka yhtiö yritti - entistä luotettavampia FCC tehty runsaasti kuvia ja asiakirjoja saatavilla rekisteröidä Sierra Wireless. Se yritys, joka toimittaa Qualcomm Gobi3000 dual-mode GSM / CDMA radio tässä tablet, näet, joka olisi houkutteleva vaihtoehto liikematkustajille - vaikka emme näe mitään mainintaa sen kolmen ensimmäisen EliteBook 2760p mallien vahvistettu HP: n verkkosivuilla. Mikä se on, te sanotte? Vahvistus? Kyllä, todellakin, kuten HP on jo listalle kolme versiota alkaen 1499 dollaria, ja perusmallin nabbing et 2,3 GHz Core i5-2410M, 4 Gt DDR3 muistia, dual-bändi 802.11 a / b / g / n WiFi ja 320GB kova asemaan. FCC kuvia alla, ja paljon enemmän yksityiskohtia meidän lähde linkkejä.


HP EliteBook 2760p matkat FCC, näkyy verkossa alkaen 1499 dollari perin ilmestynyt Engadget Sun, 08 toukokuu 2011 15:25:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | lähde FCC ,

Weird Science kannattaa vähittäiskaupan hoidon, mutta vain luottokortteja

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/MUV1JTieQsM/weird-science-endorses-retail-therapy-but-only-with-credit-cards.ars:


Luottokortteja terapiana jaksaisi dweeb: Vähittäiskauppa hoito on ilmeisesti todellinen asia , jos et tunne arvoton. Mutta osoittaa, että kyseessä vähän kokeellisia menetelmiä että tuntuu vähän julma. Kun annetaan koe, että heille kerrottiin yleensä heijastaa koulumenestystä, "[p] articipants arvottiin suorituskyky palaute oli joko uhkaava tai nonthreatening niiden itsetunnon." Kun Messing päätään, tutkijat anna osallistujien ostaa tuotteita eri maksuvaihtoehtoja-joilla masentava tulos poimittuja kalleimpia ja mieluummin luottokortilla. "Maksaminen luotto mahdollistaa kapolitiikan korvaavat etuudet korkean aseman tavarat erottaa välitöntä psykologista kustannusten maksamiseen" tehdä kirjoittajat.


Ottaa pulssin? Se on yliarvostettua: On paljon tapauksia, joissa henkilö on lyhyiksi jaksoiksi oireita kuoleman ennen elvytetään. Mutta sydänpysähdys potilas on viime aikoina ollut yksi, joka oli selvästi ole lyhyt: 96 minuuttia ilman pulssia . Tunnin aikana ja puoli, sivullisten ja ensihoitajat suorittaa CPR ja kymmenkunta häiriöihin defibrillaattori, kaikki palauttamatta pulssia. Mutta vastanneet seuranta hiilidioksidia tuotoksen keuhkot, jossa todettiin, että jotain oli tapahtumassa sisäisesti, joten he pitivät menossa. Lopulta, syke palasi, ja henkilö on ilmeisesti tehnyt täysin neurologisen toipumisen.


Lue loput tämän artikkelin ...


Lue kommentteja tähän virkaan





AUO n 71-tuumainen ultralaajakaistaosan 3D LCD-paneeli silmät on

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/05/08/auos-71-inch-ultra-wide-3d-lcd-panel-eyes-on/:


Vaikka jaloittelu Shenzhen aiemmin tänään, päätimme pysähtyä Kiina optoelektroniikan Näytä Expo juhlan katsomalla AUO n "maailman suurin" 71-tuumainen 21:9 3D LCD-paneeli. Huh, mikä suupala, mutta tämä 240Hz ultrawidescreen on todellakin suurempi kuin osa-60-tuumainen tarjonnasta Vizio, JVC ja Philips. Mutta onko se hyvä? Asetamme passiivinen 3D-lasit ja totesi kokemus on yllättävän mukava ja tehokas (jopa noin 40 asteen päässä ennen kuin osui seinään), vaikka kiiltävä näyttö on osoitus naapurimaiden koju oli hieman luotaantyöntävä. Tämä olisi todennäköisesti pienempi ongelma nöyrä asuinpaikkaa, joka tapauksessa.



Mitä käytettävyys, AUO kertoi meille, että Kiina-pohjainen TCL on ensimmäinen poimia tämä peto paneeli, ja lopullinen tuote olisi elokuussa. Sen lisäksi, että emme voi puristaa ulos lisää infoa muita merkkejä, joten parhaiten kirjallisesti lähimpään jälleenmyyntisopimuksen tuoda tämä eksoottinen elokuva TV. Lisää silmät-on kuvia galleriassa alla.


AUO n 71-tuumainen ultralaajakaistaosan 3D LCD-paneeli silmät on alun perin ilmestynyt Engadget Sun, 08 toukokuu 2011 13:55:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | | Lähetä | Kommentit

Kysy Slashdot: Vaihtoehtoja Tor-selainpaketti Windows?

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/d3Ohofls2Ao/Ask-Slashdot-Alternatives-To-Tor-Browser-Bundle-For-Windows:

SonnyJim kirjoittaa "Olen usein käyttää Tor minun anonyymi selailemassa tarpeita, kautta Tor Firefox nippu Windows. Olen huomannut, että on monia muita sovelluksia siellä joka käyttää Tor asiamieheksi sekä (Janus VM, ChrisPC, jne.) ovat kaikki niistä varmempia kuin alkuperäinen Tor niput, vai olenko vain tuhlaa aikaa yrittää näiden muiden sovellusten? Onko mitään turvallisempi kuin Tor, sikäli kuin nimettömänä selailu menee? "


Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.






DoubleTwist päivittää ominaisuudet radiosoittoa tuki useammalle Apple / Android rodunsekoitusta

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/05/08/doubletwist-upgrade-features-airplay-support-for-more-apple-an/:


Lisää toinen lovi DoubleTwist n Apple ekosysteemin integraatio vyö, nyt sen Android app. lisäsi radiosoittoa suoratoisto ominaisuuksien luettelo. Versiosta 1.4 se toistaa musiikkia, videoita tai kuvia Apple TV tai muista yhteensopivista laitteista ja vaatii myös beta tukea Sonos laitteisto. DoubleTwist pelaaja on vapaa, mutta käyttäen radiosoittoa keinoja ostaa 4,99 dollaria AirSync add-on, että myös mahdollistaa langattoman synkronointi mediakirjasto (iTunes) ja streaming DLNA tai UPnP yhteensopiviin laitteisiin . Twonky Mobile on ilmainen vaihtoehto, joka myös radiosoittoa-yhteensopiva, mutta ei tiukka iTunes-integraation, voit tarkistaa ne molemmat pois markkinoilla.

DoubleTwist päivittää ominaisuudet radiosoittoa tuki useammalle Apple / Android rodunsekoitusta perin ilmestynyt Engadget Sun, 08 toukokuu 2011 12:21:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | lähde DoubleTwist , Twonky Mobile | Lähetä | Kommentit

Häiritsee helposti Ihmisillä saattaa olla "liian paljon Brain"

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/iNfzpRS5wTY/Easily-Distracted-People-May-Have-Too-Much-Brain:

fysdt kirjoittaa tähän Ote New Scientist: "Ne, jotka ovat helposti kadota käsillä olevaan tehtävään voi olla" liikaa aivot. " Näin sanoo Ryota Kanai ja hänen kollegansa University College London, joka löysi keskimääräistä suurempia määriä harmaat aivosolut tietyillä aivojen alueilla, joiden huomio on helposti muualle. Selvittääkseen distractibility, joukkue kun aivot helpon ja vaikeasti häiritä yksityishenkilöt. [Tiivistelmä] He arvioivat kunkin henkilön distractibility mennessä quizzing heille miten usein ne huomaa liikennemerkit, tai mene supermarket ja tulla eksyä siihen pisteeseen, että he unohtavat mitä he tulivat ostamaan. eniten distractible henkilöitä vastaan korkeimmat pisteet. "


Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.