søndag den 8. maj 2011

Space Adventures aikoo ampua sinua (ja sinun ego) ja kuun 150000000 dollaria

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/05/08/space-adventures-will-shoot-you-and-your-ego-to-the-moon-for/:


Y'know, on vain niin paljon koskemattomia rantoja ja upeita rinteitä näkee ennen maanpäällistä matkailu tulee välinpitämätön. Siksi Space Adventures - joka mahdollistaa ihmiset vacay avaruudessa kautta suborbital jaunts - tarjoaa ampua sinut kuun aikana seuraava työ sapattivapaata. Amateur astronautit eivät todellisuudessa maa Kuun pinnalle, tietenkin, mutta niiden Sojuz avaruusalus saavat kuluessa 62 mailia siitä. Langeta sinun lunar fantasia, se tarvitsee vain maksaa 150 miljoonaa dollaria, eli noin BKT [lisää pieni saarivaltio tästä]. Yksi kaksi paikkaa on jo tehty, mutta yritys tarvitsee toisen potentiaalisen moon mies tai lunar nainen ennen reissun mennä. Ainoa asia pysäyttää meidät (ja kaikki tiedämme) päässä rekisteröityminen on tyhjä pankkitili - ei Fastweb tehdä avaruuslento stipendejä?

Space Adventures aikoo ampua sinua (ja sinun ego) ja kuun +150.000.000dollari perin ilmestynyt Engadget Sun, 08 toukokuu 2011 08:11:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink Space.com | lähde Space Adventures | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar