søndag den 8. maj 2011

Etana käsite heittää pois Braille-to-speech käännös

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/05/08/snail-concept-rolls-out-braille-to-speech-translation/:


Uusi konsepti , joka sopii hienosti asiat-et-koskaan-tiennyt-te-halusi luokka on päättänyt tehdä nopeasti lukijoita pois näkövammaisille. Etana - harhaanjohtava nimi syrjään - käyttää paineherkkää kosketuslevyä lukea malleja pistekirjoituksella passage, sitten muuntaa ne puheeksi, nopeuttaa käsittelyä prosessia ja jonka avulla käyttäjät voivat tallentaa äänen kohtia myöhempää toistoa. Käyttäjä asettaa hänen peukalo, on selvä aukko ja liukuu laitteen yli linja pistekirjoituksella. Käännetty ääni on sitten toistetaan joko sisäänrakennetun kaiuttimen tai yli kytketty Bluetooth-kuuloke. Etana tehtiin sokea mielessä, mutta harkitsee olemme aina ollut utelias, mitä asuu näissä kuoppainen valkoisia viivoja , emme halua muistaa liikkuvan yksi näistä asioista itse. Kuten niin monta käsitteitä, mutta ei ole mitään kertoa kun tai jos tämä etana on liukastella tuloa markkinoille.

Etana käsite heittää pois Braille-to-speech käännös alun perin ilmestynyt Engadget Sun, 08 toukokuu 2011 01:03:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink Physorg | lähde Yanko | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar