søndag den 8. maj 2011

Eton on Soulra XL aurinkoenergialla iPod mankka maksaa 300 dollaria, nyt valmiina ennakkotilaajille

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/05/08/etons-soulra-xl-solar-powered-ipod-boombox-will-cost-300-now/:


Kesä on melkein täällä, aurinko paistaa kirkkaasti - Etkö haluaisi jakaa musiikkia ystävien kanssa matkustavat taas kylpemään valossa? Juuri Eton n varaan, koska se valmistelee aluksen Soulra XL, aurinko-powered iPod mankka entinen Soulra 2 . Kuten huomasimme CES tammikuussa, se on perustettu kahdeksan puhujat saavat melko kovaa, ja Eton väittää se veloittaa kaksi kertaa niin nopeasti kuin edeltäjänsä (viisi tuntia) ansiosta melkoinen monocrystal aurinkopaneeli, ja kestää viisi tuntia maksutta. Se tulee mehu puhelimen, too. Kaiken kaikkiaan, sinun on schlepping noin seitsemän kiloa ja maksaa 300 dollaria etuoikeus täysin langaton mobiili ääni. Kuulostaa paljon sinulle? Löydät Eton valmis kättelemään kättä meidän lähde linkkiä.

Eton on Soulra XL aurinkoenergialla iPod mankka maksaa 300 dollaria, nyt valmiina ennakkotilaajille perin ilmestynyt Engadget Sun, 08 toukokuu 2011 05:08:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink CNET | lähde Eton | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar