mandag den 3. januar 2011

PS3 Root Key löytynyt

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/pTrtNQu9U50/story01.htm:
Anonyymi lukija kirjoittaa: "PlayStation 3" root avain "käytetään koodia allekirjoittaminen on todettu GeoHot. Tämä mahdollistaa käynnissä homebrew ilman psjailbreak-style USB-laitteita, ja myös toivoa niille, jotka ovat firmware-versio 3.55 tällä hetkellä pysty voidaan alentaa. avain ei myöskään voida muuttaa ilman laitteistoa muutoksia. Hups. "

Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.




Spectec CameraJet järjestelmä lupaa tuoda UWB-yhteyden kameraan

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/01/03/spectec-camerajet-system-promises-to-bring-uwb-connectivity-to-y/:
Ei tyytyväinen Eye-Fi-kortti lisätä joitakin langattoman yhteyden digikameran? Näyttää siltä, huomaat pian on toinen vaihtoehto kohteliaisuus Alereon ja Spectec - he ovat vain ilmoittaneet Spectec CameraJet järjestelmä, joka koostuu Wi-Jet SD-kortti ja Wi-Jet USB dongle, jotka yhdistävät antaa "nopeammin kuin lanka "Ultra laajakaista (tai UWB ) liitäntä sopii sekä tiedostojen siirtoon tai streaming video. Valitettavasti ei ole mitään viitteitä hinnoittelua tai tarkkaa julkaisupäivää vielä, mutta Alereon ja Spectec sanoa järjestelmän odotetaan menevän tuotantoon helmikuussa. Koko lehdistötiedote on tauon jälkeen.

Jatka käsittelyssä Spectec CameraJet järjestelmä lupaa tuoda UWB-yhteyden kameraan

Spectec CameraJet järjestelmä lupaa tuoda UWB-yhteyden kameran alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 03 tammikuu 2011 14:55:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink SlashGear | | Lähetä | Kommentit

Tutkijat väittävät, 1000 Core Chip Luotu

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/Jmgywl8dhcA/story01.htm:
eldavojohn kirjoittaa "Muista muutama kuukausi sitten, kun toteutettavuus keskusteltiin tuhannen ytimen prosessori? avulla FPGA, Glasgow'n yliopiston tutkijat ovat väittäneet proof of concept 1000 ytimen siru, että ne osoittivat käynnissä MPEG algoritmi nopeudella 5Gbps. Eräästä tutkijoiden, "Tämä on hyvin varhaisessa proof-of-concept työ, jossa me yritämme osoittaa kätevä tapa ohjelmoida FPGA jotta ne voivat tarjota hyvin nopean käsittelyn teho voitaisiin käyttää paljon laajemmin tulevaisuudessa tietotekniikka ja elektroniikka. Vaikka monet nykyiset teknologiat käyttää nykyisin FPGA, kuten plasma-ja LCD-televisiot ja atk-verkon reitittimet, niiden käyttö vakio desk-top tietokoneet on rajallinen. Olemme kuitenkin jo nyt todeta, mikrosiruja, joissa yhdistyvät perinteinen suorittimia ja FPGA sirut ovat ilmoittaneet kehittäjät , kuten Intel ja ARM. uskoakseni tällaisia prosessorit tulevat vain yleistyvät ja nopeuttaa tietokoneiden entisestään tulevina vuosina. "

Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.




PrimeSense ja ASUS joukkue, tuoda Kinect kaltaiset Wavi Xtion sinun HTPC

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/01/03/primesense-and-asus-team-bring-kinect-like-wavi-xtion-to-your-h/:
PrimeSense on aivot takana Microsoftin Kinect, ja haluaa isomman palan kakusta , ASUS on maine ilmoitti ihanan hassu oheislaitteiden vuosittain. CES 2011, Wavi Xtion tulee ruksata molemmat laatikot mukavasti. Lyhyesti sanottuna, Xtion on PrimeSense 3D syvyys kamera rakennettu yksinomaan PC: lle, mutta tärkeä kierre - se muodostaa ASUS Wavi ruudussa näet välittömästi edellä, joka langattomasti joet tietonsa olohuoneen PC poistamalla johto tai kaksi. Niin, ja olisi ASUS houkuttele tarpeeksi kehittäjät, se myös vetää alas sovelluksia Xtion verkkokaupasta. ASUS sanoo näemme paketti kaupallisesti saatavilla ympäri maailmaa Q2 ensi vuonna - ja UI ja valikoima sovelluksia ja pelejä aluksella - mutta he release Xtion PRO Developer Kit helmikuussa houkutella kaikkia teitä Kinect hakkerit tulee koodaus maagisia asioita alustan. Ei lisätietoja nyt, mutta on tapahtuma Vegasissa tällä viikolla, jos ASUS on kaikki vaan taattu esitellä sitä. PR tauon jälkeen.

Jatka käsittelyssä PrimeSense ja ASUS joukkue, tuoda Kinect kaltaiset Wavi Xtion sinun HTPC

PrimeSense ja ASUS joukkue, tuoda Kinect kaltaiset Wavi Xtion sinun HTPC perin ilmestynyt Engadget Ma, 03 tammikuu 2011 13:11:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | | Lähetä | Kommentit

MS pyytää Googlea Delay Fuzzer Tool

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/ztZ20F9ED1w/story01.htm:
eldavojohn kirjoittaa "Puolan Google turvallisuus valkoinen hattu Michal Zalewski on ilmoittanut huolensa siitä, että yksi sata haavoittuvuutta hänen fuzzer työkalu löytyy IE on tunnettu kolmansille hakkereita Kiinassa. Hänen yksinkertainen selitys tarjoaa mielenkiintoisen vasta-argumentin Microsoftin tavallista pyynnön turvallisuusongelmat ei vapauteta ennen kuin ne voivat vähitellen tutkia niitä. Artikkelista "Microsoft pyysi Zalewski lykätä cross_fuzz julkaisu, mutta hän kieltäytyi, osittain koska hän pelkää IE haavoittuvuutta jo tutkivat Kiinan hakkerit, vaan myös siksi, että yhtiön turvallisuus asiantuntijat eivät olleet vastanneet tietoja hänen suoritukseensa. " Voit lukea ja ladata cross_fuzz omaan käyttöön. "

Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.




Freescale ilmoittaa i.MX 6 prosessori sarja, haluaa quad hylsyjen älypuhelimeen

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/01/03/freescale-announces-i-mx-6-processor-series-wants-quad-cores-in/:
Freescale ilmoittaa i.MX 6 prosessori sarja, haluaa quad hylsyjen älypuhelimeen
Power. Tarvitsemme enemmän. Enemmän streaming video, enemmän pelejä, ja lisää vain niin, että voimme sanoa, että olemme sitä. Freescale kuulee meitä, ja se tuottaa i.MX 6-sarjan mobiili prosessorit tarjoavat jopa neljä ARM Cortex A9 ydintä klo 1.2GHz kukin . Se on paljon ja 3D-mallinnus autosi infotainment -järjestelmä, musiikin tekemisen älypuhelimeen, ehkä hieman SETI toimia seuraavan fiksu jääkaapissa. Jopa 1080p30 videon koodaus on sanottu olevan sisällä näitä pelimerkkejä ulottuville. i.MX 6 prosessorit ovat saatavilla yhden, kaksi tai neljä keskeistä kokoonpanoissa enintään 1 Mt L2-välimuistia. HDMI 1.4 tuki on laivalla, sekä gigabitin Ethernet-ja USB 2.0, mutta valitettavasti ei 3,0 . Vaikuttaa siltä, että aina on jotain mitä odottaa seuraavan tarkistuksen, mutta se voisi olla varsin odota i.MX 6 näytteenottoa ei määrä alkaa vasta "myöhemmin tänä vuonna."

Jatka käsittelyssä Freescale ilmoittaa i.MX 6 prosessori sarja, haluaa quad hylsyjen älypuhelimeen

Freescale ilmoittaa i.MX 6 prosessori sarja, haluaa quad hylsyjen älypuhelimeen perin ilmestynyt Engadget Ma, 03 tammikuu 2011 11:24:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | | Lähetä | Kommentit

Useita Intel Core 2011 PC laikullinen Vancouver Future Shop, kyllä se on silti läsnä

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/01/03/multiple-intel-core-2011-pcs-spotted-at-vancouver-future-shop-y/:
Useita Intel Core 2011 PC laikullinen Vancouver Future Shop, mutta se on silti läsnä
Ooh, mitä tämä on? Pari pöytätietokoneiden rocking Intelin uusin ja suurin, ostaa ehkä muutaman päivän liian aikaisin? Matthew T. laikullinen näitä koneita Vancouver Future Shop, mainonta Core i7 2600 ja Core i5 2300 prosessoria, jotka kuuluvat reilusti Intel Core 2011 (os Sandy Bridge ) perhe. Molemmat tulevat Gateway ja molemmat tarjoavat kaikki keskeiset 2011 on tarjottavanaan , joka tapauksessa näiden työasemien ei ole liian paljon, koska kummallakaan ei ole Blu-ray-asema hyödyntää uuden 3D HDMI 1.4 tuki ja kummallakaan ei ole paljon käyttöä ja WIDI 2,0 Wireless näyttää. Mutta älä anna että pysäkki sinua on ensin lohkosta ja Core sitä 2011 tyylillä.

[Kiitos, Matthew T.]

Useita Intel Core 2011 PC laikullinen Vancouver Future Shop, kyllä se vielä tämän alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 03 tammikuu 2011 11:03:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | lähde msdthomas (Flickr) | Lähetä | Kommentit

iPhone hälytyksiä ei edelleenkään toimi, maailmoja kaatuu vasemmalle ja oikealle

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/01/03/iphone-alarms-still-not-working-worlds-crashing-left-and-right/:
Hei, sinä - se tammikuun 3. päivä. Tiedätkö, päivä sinun pitäisi palata töihin / kouluun / elämää. Ja päivä sinun pitäisi kiinni lennon olet varannut kolme kuukautta. Ja todennäköisesti päivä, että sinun pitäisi suorittaa paljon muita tehtäviä. Valitettavasti, sinä oikeasti uskoi, että iPhone hälytys sitoisivat itse kun tänään valssatut noin, mutta perustuu laumoittain valituksia nähnyt hermona ja Facebook, sanoi korjaus on vielä talviunilla. Ja näin, olet vielä nukkumassa. Jopa täällä Engadget HQ, olemme nähneet iPhone 4 luuria ei herätä meille luvattiin (on kertaluonteisia hälytykset), joten kuka tietää, kun Apple aikoo tehostaa lautaselle ja käsittelemään. Sillä välin, mennä eteenpäin ja luoda toistuva hälytys, kun varovasti rajan sormet ja varpaat. Tai te tiedätte, ostaa paristokäyttöinen herätyskellon pois teidän isoäiti.

[Kiitos kaikille, jotka lähettivät tämän]

iPhone hälytyksiä ei edelleenkään toimi, maailmoja kaatuu vasemmalle ja oikealle perin ilmestynyt Engadget Ma, 03 tammikuu 2011 10:44:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | | Lähetä | Kommentit

Samsung julkisti 299 dollaria HMX-Q10 videokamera, tekee työtä ylösalaisin

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/01/03/samsung-announces-299-hmx-q10-camcorder-makes-it-work-upside-d/:
Samsung julkisti 1080p HMX-Q10 videokamera, tekee työtä ylösalaisin
Lefty? Tunnemme ya - joskus nykyaikaisen videokamerat vain ole rakennettu niille, joilla varajäsenten hallitseva taipumuksiaan, mutta Samsungin 's HMX-Q10 on varmasti. Vaikka oikeasti, se olisi hienoa kenellekään, joka on tuntenut tarvetta jatkaa kuvaamista kun käytät sen oikealla kädellä kiinni epätoivoisesti päälle grabrail tai vastaavat. Se tarjoaa kompakti muotoilu ansioituneita painiketta oikeassa sen Fanny, noin vain fyysisen hallinnan todella tarvitse murehtia. Loput näkyy 2,7 tuuman kosketusnäyttö, joka automaattisesti kääntää itse, jos pidät kameraa ylösalaisin. Kuvat ovat beamed kautta 10x (2,75 - 27.5mm) optinen zoom ja hajavarpaiset yli 5 megapikselin kenno, joka mahdollistaa Full HD-tallennus - vaikkakin 60i. Jos haluat progressiivinen sinun täytyy pudottaa 720p, mutta se ei ole niin paha paljon ottaen huomioon kustannukset 299 dollaria, kun se julkaistaan helmikuussa. Lisäksi alempi res tekevät SDHC hiukan enemmän tilava.

Jatka käsittelyssä Samsung ilmoitti 299 dollaria HMX-Q10 videokamera, tekee työtä ylösalaisin

Samsung julkisti 299 dollaria HMX-Q10 videokamera, joka tekee sen työn ylösalaisin perin ilmestynyt Engadget Ma, 03 tammikuu 2011 10:30:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | | Lähetä | Kommentit

Android vs. iPhone - Kuka voittaa 2011?

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/iGMB1sZxN0k/story01.htm:
Hugh Pickens kirjoittaa "Philip Elmer-DeWitt kirjoittaa Fortune Magazine, että Apple ja Google ovat kaksi hyvin erilaista strategiaa kilpailun suunnitteluun vuonna 2011 välillä Android ja iPhone. Mukaan tavanomaisen viisautta vaalimille Don Dodge, Developer julkisasiamies on Google, Sekä Apple ja Google voittaa, koska he pelaavat erilaisia pelejä. Android voittaa markkinaosuutta taistelun, mutta Apple tuottaa suurempia voittoja. "Apple menee kalliimpien markkinoilla, joilla ne voivat periä korkeita hintoja ja saavat hyviä voittomarginaaleja. Apple on onnistunut tässä strategiassa useita kertoja, ja tekee sen jälleen iPhone ", kirjoittaa Dodge lisäsi, että Googlen strategian Android on tuottaa tulonlähteiden mobiilihakuaan ja mainontaan. Toinen Googlen työntekijä, Tim Bray, näkee asiat toisin ja sanoo hän ei ole yllättynyt, jos Apple alusten halpa iPhone ja jos ensi vuonna tähän aikaan, pilkkahintaan iPhone olivat kilpailutilanteessa Androids että push käyttäjäkokemus vipu kauempana kuin Apple. "Ei ole mitään perustavaa laatua Android, joka tiellä sekä teollisen suunnittelun ja käyttäjäkokemus rock-tähti joukkue, joko Googlen tai jonkin matkapuhelinvalmistajille, testaus hypoteesi, että nämä asiat ovat keskeisiä Applen menestykseen. "

Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.




Lexar Media paljastaa 64GB ja 128GB luokka 10 SDXC kortit

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/01/03/lexar-media-reveals-64gb-and-128gb-class-10-sdxc-cards/:
Man, tuntuu kuin eilen, että ensin kuulleet SDXC ja sen myyttiset lupaus tarjota 2TB tallennustilaa mukana 300Mbps siirtoja. Totta puhuen, että oli CES kaksi vuotta sitten, ja nyt olemme 24 kuukautta myöhemmin oohing ja ahhing yli 128GB. Ah, kivut (hidas) kehitykseen. Griping syrjään, olemme melko varmoja siitä, että ammatillinen video Junkies on enemmän kuin iloinen kuullessani Lexar Median kahdessa uusimmassa korttia. 64GB ja 128GB luokka 10 SDXC kortit "tarjoaa vähintään taattu nopeus 133x (20MB / s)" ja laiva on rajoitettu elinikäinen takuu. Jos kaikki menee hyvin, he roiskeita alas vähittäiskauppiaat myöhemmin tällä neljänneksellä, ja hintalaput vahvistettu 399,99 dollari (64GB) ja 699,99 dollaria (128). Vain laittaa että oikeisiin mittasuhteisiin, SanDisk toimitetaan luokka 4 (15MB/sec) 64GB SDXC kortti oikeus näihin aikoihin viime vuonna 350 dollaria , ja se on nyt puolet tästä kadulla. Joo, auts.

Jatka käsittelyssä Lexar Media paljastaa 64GB ja 128GB luokka 10 SDXC kortit

Lexar Media paljastaa 64GB ja 128GB luokka 10 SDXC kortit perin ilmestynyt Engadget Ma, 03 tammikuu 2011 10:19:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | lähde Lexar | Lähetä | Kommentit

Jääkarhut tuhota robotin vakooja kamerat, osoita katumusta (video)

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/01/03/polar-bears-destroy-robot-spy-cams-show-no-remorse-video/:
Jäävuori Cam, Snowball Cam, Blizzard Cam ja Drift Cam oli arktinen valokuvaajan parhaita ystäviä - high-tech vakooja robotti kamerat on suunniteltu kestämään kylmää ja poikittainen pakkasympäristö maastossa. Sitten he saivat murskata kuoliaaksi jättiläinen jääkarhut yrittäessään saada ystäviä. Vakavasti, se on perus ydin Polar Bear: Spy on Ice, uusi BBC dokumentti joka alkoi tuulettaa viime viikolla, ja joka sattuu olla kertojana David Tennant. Toivottavasti hän sai ruuvimeisseliä kätevä, jos tiedät mitä tarkoitan. Katso kantaa pelata vilkas ottelun robotti jalkapallo tauon jälkeen, niin katso kaikki ihanat mekaaninen verilöyly meidän lähde linkkejä.

Jatka käsittelyssä Jääkarhut tuhota robotin vakooja kamerat, osoita katumusta (video)

Jääkarhut tuhota robotin vakooja kamerat, osoita katumusta (video) alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 03 tammikuu 2011 10:02:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink io9 | lähde BBC News | Lähetä | Kommentit

Wikipedia Täyttää $ 16M Talousarvio Goal

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/kj-EDOOdz0U/story01.htm:
netbuzz kirjoittaa "Kiitos joitakin 630000 yksittäisiä panoksia että keskimäärin 22 dollaria kappaleelta, Wikipedia on saavuttanut sen varainhankinta tavoite 16 miljoonaa dollaria, perustaja Jimmy Wales ilmoitti viikonloppuna. Kirjoittaa Wales:" Tänä vuonna on hieman uskomatonta kuin useimmat, sillä tänä vuonna juhlimme Wikipedian kymmenen vuotta. On hyvin tärkeää, että me kick välivuoden juuri näin: on täysin rahoitus Wikimedia-säätiön talousarviosta tukea Wikipedian ja kaikki sisarprojekteja kuin lähdemme ensi vuosikymmenellä meidän työskennellä yhdessä. " Online-tietosanakirja nyt ylpeilee on Internetin viidenneksi suurin sivusto, jolla uudistetaan kyseenalaistaa joidenkin siitä, onko varaa yli pitkän matkan seisomaan sen politiikka kieltäytyä mainonnasta. "

Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.