mandag den 3. januar 2011

Freescale ilmoittaa i.MX 6 prosessori sarja, haluaa quad hylsyjen älypuhelimeen

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/01/03/freescale-announces-i-mx-6-processor-series-wants-quad-cores-in/:
Freescale ilmoittaa i.MX 6 prosessori sarja, haluaa quad hylsyjen älypuhelimeen
Power. Tarvitsemme enemmän. Enemmän streaming video, enemmän pelejä, ja lisää vain niin, että voimme sanoa, että olemme sitä. Freescale kuulee meitä, ja se tuottaa i.MX 6-sarjan mobiili prosessorit tarjoavat jopa neljä ARM Cortex A9 ydintä klo 1.2GHz kukin . Se on paljon ja 3D-mallinnus autosi infotainment -järjestelmä, musiikin tekemisen älypuhelimeen, ehkä hieman SETI toimia seuraavan fiksu jääkaapissa. Jopa 1080p30 videon koodaus on sanottu olevan sisällä näitä pelimerkkejä ulottuville. i.MX 6 prosessorit ovat saatavilla yhden, kaksi tai neljä keskeistä kokoonpanoissa enintään 1 Mt L2-välimuistia. HDMI 1.4 tuki on laivalla, sekä gigabitin Ethernet-ja USB 2.0, mutta valitettavasti ei 3,0 . Vaikuttaa siltä, että aina on jotain mitä odottaa seuraavan tarkistuksen, mutta se voisi olla varsin odota i.MX 6 näytteenottoa ei määrä alkaa vasta "myöhemmin tänä vuonna."

Jatka käsittelyssä Freescale ilmoittaa i.MX 6 prosessori sarja, haluaa quad hylsyjen älypuhelimeen

Freescale ilmoittaa i.MX 6 prosessori sarja, haluaa quad hylsyjen älypuhelimeen perin ilmestynyt Engadget Ma, 03 tammikuu 2011 11:24:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar