mandag den 3. januar 2011

Toshiba julkisti nimeämätön Tegra 2-powered Android tabletti, odottaa vain Honeycombiin

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/01/03/toshiba-annouces-unnamed-tegra-2-powered-android-tablet-waits-o/:
Anna Tegra 2-powered, Android Honeycomb tabletti ilmoitukset alkaa! Ilmeisesti (ja ymmärrettävästi ) pysyä pois Folio 2 monikerin, Toshiba potkiminen pois CES uusine nimeämättömän 10,1 tuuman Android tabletti, ja meidän on sanottava meidän lyhyt katsaus ei työyksikkö muutama viikko sitten, se voi juuri se mitä erottuvat muusta .. ainakin spec ja valmistuksen laadun eteen. Tabletti on kapasitiivinen, korkea 1280 x 800 resoluution näyttö sekä kiihtyvyysmittari ja ympäristön valoisuuden tunnistin (tai mitä Toshiba on nimennyt kuten Adaptive Display teknologia). Se on myös 5 megapikselin takana kamera sekä 2 megapikselin eteen päin yksi. Jep, tämä on hyvin varusteltu ja juuri vilkaista kuvat alla osoittaa, että laatta on saanut täysikokoista USB-ja HDMI-liitäntää, yksi mini-USB-liitin ja SD-korttipaikka.

Vaikka emme voi päälle dual-core Tegra 2-powered tabletti, joka lopulta ajaa "seuraava versio Android suunniteltu tabletteja" alias Honeycomb , meidän on sanottava EasyGrip, roiskesuojattu, kumilla takana tuntui todella vankka kädessä ja 1,7 punnan, 0,6 tuuman paksuinen tabletti tuntui verrattavissa iPad kannalta siirrettävyyttä. Niin, ja me mainita, että edellä mainittu takakansi on vaihdettava, niin ei vain voit vaihtaa sen väriä, mutta voit korvata akku? Kerroimme teille, että se oli joitakin ainesosia, jotta se menee pitkälle, mutta emme ilmeisesti ole melko vähän tietoa tästä tehdä uusia päätöksiä. Toshiban väittää, että tabletti tullaan julkaisemaan vuoden 2011 ensimmäisellä puoliskolla ja hinnoittelu on kilpailukykyinen, mutta me kaivaa lisää, kun saamme Vegasiin ja toivottavasti raportoida joitakin vaikutelmia työyksikössä.

Toshiba julkisti nimeämätön Tegra 2-powered Android tabletti, odottaa vain Honeycombiin perin ilmestynyt Engadget Ma, 03 tammikuu 2011 03:15:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar