mandag den 3. januar 2011

Intelin 2nd Generation Core prosessori perhe ilmoitti, sisältää 29 uutta prosessoria ja parannettu grafiikka

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/01/03/intels-2nd-generation-core-processor-family-announced-includes/:
He ovat täällä! Se on Intelin Sandy Bridge mobiili-ja työpöytä jalostajien tässä nimellä 2nd Generation Core prosessori perheen tai yksinkertaisesti kuin Intel Core 2011-prosessorit meille. Kun kuukauden kiusanteko ja lavalla demoja , Chipzilla on vihdoin vapauttaa yksityiskohtia uuden Core i3, i5 ja i7-prosessorien ja harkitsee on 29 uutta prosessoria yhteensä sekä uuden integroidun näytönohjaimen asetukset (nykyisin tunnetaan nimellä suoritin grafiikka ) on olemassa melko vähän sulatella. Hit tauko meidän pilaantunut uudelle alustalle ja tarkastella joitakin Intelin uusinta suorituskykyä ja grafiikka keskittynyt ominaisuuksia.

Jatka käsittelyssä Intelin 2. sukupolven Core-prosessori perhe ilmoitti, sisältää 29 uutta prosessoria ja parannettu grafiikka

Intelin 2nd Generation Core prosessori perhe ilmoitti, sisältää 29 uutta prosessoria ja parannettu grafiikka perin ilmestynyt Engadget Ma, 03 tammikuu 2011 00:01:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar