mandag den 3. januar 2011

AOC: n 8-tuumainen Breeze Android 2.1 tabletti menee rikki, myy 200 dollaria

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/01/03/aocs-8-inch-breeze-android-2-1-tablet-goes-for-broke-sells-for/:
Ei rahaa? Ei hätää! Maailma craptablets on kasvanut merkittävästi viime tusina kuukautta, ja et löydä meitä kannustaa ketään lisätä toisen kasaan. Mutta AOC on todella onnistunut tekemään melko ihmisarvoisen mainetta vuosien varrella, mutta yksi LCD teollisuudessa. Itse asiassa täällä yhtiö väittää olevansa maailman suurin valmistaja LED / LCD-näyttöjä, mutta se on vaikeaa sanoa, miten tämän tyyppinen asiantuntemus kääntää vuonna tabletti areenalla. Hiljattain käynnistetty Breeze taalaa kahta kuvaruudun koko suuntauksia ja jakaa ero - siellä 8-tuumainen kalkinpoistotarpeen täällä, jossa on 800 x 600-resoluutio ja rivi fyysiset näppäimet oikeaan reunaan. Löydät myös Rockchip prosessori, vanhentunut kopio Android 2.1, puhumattakaan USB 2.0-portti, 3.5mm kuulokeliitäntä, sisäänrakennettu kaiutin, 802.11b / g WiFi, 4GB sisäinen säilytystilaa, microSD-korttipaikka ja akku että on muka hyvää jopa 12 tuntia äänen toisto tai (kuusi tuntia videota). Olemme edelleen odottaa kuulla takaisin minkälaisia CPU on alle kuori, mutta alle 200 dollaria, aiomme uskaltaa arvata, että se ei ole nopein pii suojaan. Anywho, se käy roiskumista alas "suurten kauppaketjujen" myöhemmin tässä kuussa, todennäköisesti menee toe-to-toe kanssa augen sinun bargain-bin taalaa.

Jatka käsittelyssä AOC: n 8-tuumainen Breeze Android 2.1 tabletti menee rikki, myy 200 dollaria

AOC: n 8-tuumainen Breeze Android 2.1 tabletti menee rikki, myy 200 dollaria perin ilmestynyt Engadget Ma, 03 tammikuu 2011 09:00:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar