mandag den 3. januar 2011

Swann on iskunkestävä, vesitiivis Sportscam hihnat teidän kallo, kaappaa kohtalokas otteeseen

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/01/03/swanns-shockproof-waterproof-sportscam-straps-on-your-cranium/:
Se on ollut kuuma minuutin jälkeen olemme nähneet uusia työkaluja turvallisuuden ajattelevia ihmisiä on Swann , mutta se lyö takaisin uuden pään asennettu kamera CES. Sportscam on tuttu laite - samanlainen Contour ja Go Pro- olemme leikitteli aikaisemmin - mutta sen sijaan pyrkivät parhaan kuvanlaadun suuremman hinnan, tämä kaveri tarttuu perusasiat. VGA-kamera voi kirjautua sisään vain leikkeitä 640 x 480, joten HD narkkareita paras etsiä muualta. Mutta se on vielä päällystetty karu muovikuori, joka on sekä iskunkestävä ja vesitiivis, ja se mahtuu jopa viisi tuntia materiaalia yhdelle 16GB microSD-kortille. Ei ladattava Li-ion akku, joka tulee viimeksi 2,5 tuntia, ja se alukset eri asennusvaihtoehtoja (vaikka olimme ehdottaa ympäri pään, tietenkin). Kuten viittasi aikaisemmin, tämä on alemman hintaluokan tuote ja että 99 dollaria hinta saattaa houkutella niitä, jotka muuten olisi koskaan harkita tuollaista. Täysi versio on tauon jälkeen, ja se tulee aloittaa toimitukset USA ensi kuussa.

Jatka käsittelyssä Swann on iskunkestävä, vesitiivis Sportscam hihnat teidän kallo, kaappaa kohtalokas otteeseen

Swann on iskunkestävä, vesitiivis Sportscam hihnat teidän kallo, kaappaa tärkeä otteeseen alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 03 tammikuu 2011 08:00:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar