mandag den 3. januar 2011

Samsung käsityöt "maailman kevein" 3D-lasit yhdessä Silhouette

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/01/03/samsung-crafts-worlds-lightest-3d-glasses-in-partnership-with/:
Sinun piti tietää, että kun LG pyrkinyt suunnittelijan inspiraatiota parantaa sen 3D silmälasit, Samsung liian olisi rekrytoida ulkopuolista apua sen kolme-dee suojalaseja. Toki tarpeeksi, Sammy on kumppanuuteen kanssa Itävallan suunnittelutoimisto Silhouette toimittaa mitä se vaatii on maailman kevyin 3D-lasit, painaa vaivaiset 28g. Muotoilu on sellainen, että kaikki elektroniikka on sijoitettu kaksi lokeroa takana silmälasit, sallimalla täydellinen paino tasapainossa edessä ja takana. He ilmeisesti sovi aikuisille kuin lapsille, se lataa langattomasti, ja myös havaita, kun 3D-sisältöä on loisti heihin ja automaattisesti päälle ja pois päältä. Niiden kyky tuottaa kiinnostavaa sisältöä, jotta 3D-televisiot arvoinen se kuitenkin on edelleen mysteeri. Meidän pitäisi nähdä paljon enemmän näiden vaikuttavien sulkimen lightweights klo CES tällä viikolla.

Jatka käsittelyssä Samsung käsitöitä "maailman kevein" 3D-lasit yhdessä Silhouette

Samsung käsityöt "maailman kevein" 3D-lasit yhdessä Silhouette perin ilmestynyt Engadget Ma, 03 tammikuu 2011 01:36:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink OLED-Display.net | lähde Samsung Huomenna | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar