mandag den 3. januar 2011

PrimeSense ja ASUS joukkue, tuoda Kinect kaltaiset Wavi Xtion sinun HTPC

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/01/03/primesense-and-asus-team-bring-kinect-like-wavi-xtion-to-your-h/:
PrimeSense on aivot takana Microsoftin Kinect, ja haluaa isomman palan kakusta , ASUS on maine ilmoitti ihanan hassu oheislaitteiden vuosittain. CES 2011, Wavi Xtion tulee ruksata molemmat laatikot mukavasti. Lyhyesti sanottuna, Xtion on PrimeSense 3D syvyys kamera rakennettu yksinomaan PC: lle, mutta tärkeä kierre - se muodostaa ASUS Wavi ruudussa näet välittömästi edellä, joka langattomasti joet tietonsa olohuoneen PC poistamalla johto tai kaksi. Niin, ja olisi ASUS houkuttele tarpeeksi kehittäjät, se myös vetää alas sovelluksia Xtion verkkokaupasta. ASUS sanoo näemme paketti kaupallisesti saatavilla ympäri maailmaa Q2 ensi vuonna - ja UI ja valikoima sovelluksia ja pelejä aluksella - mutta he release Xtion PRO Developer Kit helmikuussa houkutella kaikkia teitä Kinect hakkerit tulee koodaus maagisia asioita alustan. Ei lisätietoja nyt, mutta on tapahtuma Vegasissa tällä viikolla, jos ASUS on kaikki vaan taattu esitellä sitä. PR tauon jälkeen.

Jatka käsittelyssä PrimeSense ja ASUS joukkue, tuoda Kinect kaltaiset Wavi Xtion sinun HTPC

PrimeSense ja ASUS joukkue, tuoda Kinect kaltaiset Wavi Xtion sinun HTPC perin ilmestynyt Engadget Ma, 03 tammikuu 2011 13:11:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar