mandag den 3. januar 2011

Vizio paljastaa Via lehtiö ja puhelimen Android-sub-300 dollaria 3DTVs ennen CES

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/01/02/vizio-reveals-via-tablet-and-phone-with-android-sub-300-3dtvs/:
Vizio tehnyt nimensä pakkaustapaa huippuluokan ominaisuuksia arvoksi hinnoiteltu HDTV ja se vie että mentaliteetti uusille alueille, paljastaa tabletti bongasimme eilisillan Rose Bowl mainos kuin 8 tuuman Via Tablet ja 4 tuuman puhelimitse. Molemmat ovat käynnissä Android ja samalla teknologiajohtaja Matti McRae ei kaada mitään OS yksityiskohdat Wall Street Journal, yhdistelmä vahvisti Markkinoille pääsy ja outoa painiketta kokoonpano on meille ajattelu Honeycomb on teoksia, kun ne vapautetaan tänä kesänä. Vain puhelimitse tietoja mainitut ovat näytön koon ja sen etu-ja 5MP takana kameroita, kun tabletti lupaukset "korkearesoluutioinen" näyttö, WiFi, kolme kaiutinta, HDMI ulos ja eteen päin kamera - mutta ei matkapuhelinliittymä.

Arvata TV valmistajien on varpaillaan niin, sillä Vizio sanoo, että se tuo 3DTVs markkinoille, jotka alkavat alle 300 dollaria. Uusi mobiili tuotteita myös sitoa osaksi sen tv-toimialan kautta Via Plus internet-palvelun, joka kuulostaa Samsung sovellukset sallimalla pääsy Netflix, Facebook, Twitter, Android markkinoille pääsyä (mennä yhdessä uuden Google-televisiot ) ja jopa uusi Vizio Demand elokuva palvelut kaikissa sen laitteet. Me lieventää myös jännitystä hieman muistaa televisioon ja iPhone app osoittanut pois viime vuonna, että ei koskaan täysin teki sen hyllyssä, mutta tämä matka Las Vegasiin on jo saanut vieläkin mielenkiintoisempaa.

Vizio paljastaa Via lehtiö ja puhelimen Android-sub-300 dollaria 3DTVs ennen CES perin ilmestynyt Engadget Sun, 02 tammikuu 2011 17:56:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | lähde Wall Street Journal | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar