fredag den 26. november 2010

Deep Packet Inspection asetettu palata

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/qb21omoKHCQ/story01.htm:
siliconbits kulkee pitkin lainaus Wall Street Journal raportti: "'... kahta yhdysvaltalaista yritystä, Kindsight Inc. ja Phorm Inc., on pikeys syvä packet inspection palvelut tapa Internet-palvelujen tarjoajien vaatia osuus tuottoisa online mainos markkinoilla. Kindsight ja Phorm sanovat suojella ihmisten yksityisyyttä toimiin, jotka sisältävät antavat suostumuksensa. He myös sanovat, etteivät he käytä täyttä tehoa teknologian ja pidättäytymään sähköpostin lukemisen ja analysoimalla herkkä verkossa. käyttäminen syvä packet inspection Näin se kuitenkin antaa mainostajille mahdollisuuden näyttää mainoksia ihmisten perustuu erittäin yksityiskohtaisia profiileja Internet-toimintaa. taivuttamiseksi Internetin käyttäjiä ottamaan voidaan profiloida, Kindsight tarjoaa ilmainen tietoturvapalvelun, mutta Phorm lupaa tarjota räätälöityjä web-sisällön kuten uutisjuttuja räätälöity käyttäjien edut. Sekä jakaisi mainostuottonsa Internet. Kindsight sanoo sen tekniikka on riittävän herkkiä havaitsemaan, onko tietty henkilö on online työtä, tai huvin vuoksi, ja voivat kohdistaa mainokset vastaavasti. "

Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.




Pääkirjoitus: Seuraava iPad ei 7-incher, mutta toivon sitä voitaisiin

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2010/11/26/editorial-my-next-ipad-wont-be-a-7-incher-but-i-wish-it-could/:
Kesti jonkin aikaa, mutta olen alkanut rakastua minun iPad tavalla En ole rakastanut gadget kauan. There's Something About form factor, apps, OS, että tuntuu aivan oikeassa ja saa minut tekemään niin paljon jokapäiväistä tietojenkäsittely on mahdollista. Tietenkin, se on vielä melko pieni suikale minun yleistä päivä, ja iPad ei ole edes lähellä korvaa minun laptop suurin osa työtäni, mutta olen löytää itseni yhä tehdä rento selailu, rento peli, vakava kirjoittaminen ja kyllä, jopa joitakin käsittelyssä Applen 10-tuumainen tabletti.

Mutta minulla on yksi "iso" ongelma tabletti, joka ei näytä kuin se tulee ratkaista lähiaikoina: se ei ole 7 tuumaa. Onko Apple ikinä syö sen sanat ja rakentaa pienempiä iPad vai 7-tuuman muodossa tekijä jättää loput kehittyvien tabletti markkinoilla riitelemään?

Jatka käsittelyssä Pääkirjoitus: Seuraava iPad ei 7-incher, mutta toivon sitä voitaisiin

Pääkirjoitus: Seuraava iPad ei 7-incher, mutta toivon että voisi olla alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 26 marraskuu 2010 17:30:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | | Lähetä | Kommentit

Saksalaiset tutkijat Luo Bose-Einstein Lauhteen fotoneilla

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/fmtjNGZMhIE/story01.htm:
xt kirjoittaa "ryhmä fysiikan johdolla Bonnin yliopiston Martin Weitz, ovat onnistuneet luomaan Bose-Einstein kondensaatti (tässä selittää tarkemmin) ulos fotonit, luultu olevan mahdotonta. tutkimus julkaistiin lehdessä Luonto (abstrakti, ja arXiv on esittänyt paperin PDF) ja on mahdollista sovelluksia fotosähkötekniikka ja shortwave lasereita, jotka olisivat hyvin sopivia valmistukseen sirujen kuin prosessi käyttää laserit etch piirejä päälle puolijohde materiaaleja. Tuntuu Mooren laki on turvallinen taas! "

Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.




Microsoft: Ajattelimme ihmiset hakata Windows Phone 7, ehdottaisin, että ne eivät

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2010/11/26/microsoft-we-figured-people-would-hack-windows-phone-7-would-s/:
Hot annetun heels on vapauttaa ja apuohjelma ohittaa Windows Marketplace ja sideloading omia sovelluksia, Microsoft on julkaissut lyhyen julkilausuman tilaa Windows Phone 7 hakkerointi yhteisö ... ja me ei juuri sanoa ne ovat liian kiihdyksissään siitä:
"Me odotettavissa, että ihmiset yrittävät avata puhelimet ja tutkia käyttöjärjestelmää. Rohkaisemme ihmisiä käyttämään Windows-puhelimen valmistajan toimittamat varmistaa parhaan mahdollisen käyttökokemuksen. Yrittäminen avata laitetta voi mitätöidä takuun, poista puhelimen toimintoja, keskeyttää pääsyn Windows Phone 7 palveluja tai tekevät puhelimen pysyvästi käyttökelvottomaksi. "
Niin joo, me halua sanoa tämä on enemmän tai vähemmän turhaan lainaus: "Ajattelimme, sinun hakata tätä asiaa, olimme parempi, jos et, ja tässä on pitkä lista asioita, joita voisi (mutta luultavasti oli "t) tapahtuu, jos et vaarin meidän nöyrä varoitus." Pitkällä aikavälillä, emme olisi yllättynyt, jos Redmond päätyi pelissä Apple-tyylinen kissa ja hiiri-leikkiä, jossa nämä ihmiset, rikkomatta hakata firmware päivityksiä vain ne uudelleen hakata muutaman päivän kuluttua. Koska ei ole Spitfire lausumassa täällä, emme näe niitä tulossa alas liian kovaa, ellei laillista, kortin kuljettavien maksulliset kehittäjät heittää kunnossa - ja myöntää, ChevronWP7 seisoo jotta lastaus laittomasti apps tuulta, joten että voisi hyvin tapahtua.

Microsoft: Ajattelimme ihmiset hakata Windows Phone 7, ehdottaisin, että he eivät alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 26 marraskuu 2010 16:49:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink Electronista | lähde WinRumors | Lähetä | Kommentit

Uusi MacBook Pro Sport Light Peak teknologia

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/phqWu94s1CY/story01.htm:
Anonyymi lukija kirjoittaa: "Viime vuosina Apple on järjestelmällisesti parannettu perustaso MacBook tasolle, jossa ero Pro ja kuluttaja-mallit olivat ilmeisesti tulossa vähäistä. Se on tulossa muutos. Apple tiettävästi käyttöön täysin uudelleen suunniteltu MacBook Pro tämän vuoden huhtikuussa, että se lainaa piirteitä äskettäin julkaissut MacBook Air. Uusi Pro tulee kuulemma mukana SSD ja Light Peak teknologian siirtoa protokolla kykenee 10 gigabitin ylös ja alas. Light Peak yhdessä kehittämä Intel ja Apple , tulee kuulemma olla Apple yksinoikeudella ensin. "

Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.




Jolicloud Jolibook tarkastelu

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2010/11/26/jolicloud-jolibook-review/:
Jolicloud Jolibook . Voi kyllä, se kuulosti sovitetut laite lähtien siitä kuvia alkoi vuotaa, mutta netbook keskittynyt Jolicloud Linux-käyttöjärjestelmä on todellakin todellinen tuote. Niin todellinen, että olemme käyttäneet Atom N550-käyttöinen järjestelmä viime päivinä. Toki olemme saaneet näyttää julkisesti, koska se sarjakuva päällystetty kansi, mutta £ 279 ($ 443) kone ei ole tarkoitettu "aikuiset" - se on tarkoitettu nuorille aikuisille, tai ne vuotiaita 15 ja 25. Tiedätkö, jotka elävät yleensä Cloud. Niin, ei netbook on valituksen jälkeen young'uns? Ja on sosiaalinen, app-pohjainen Jolicloud 1,1 OS, joka on rakennettu Ubuntu ja HTML 5, riittävän vahva sinut pois Windows tai makua Linux? Meillä vastauksia näihin kysymyksiin ja paljon muuta meidän koko arvostelu.

Jatka käsittelyssä Jolicloud Jolibook tarkastelu

Jolicloud Jolibook tarkistaa alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 26 marraskuu 2010 16:08:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | lähde Jolicloud | Lähetä | Kommentit

AirVideoEnabler hakata tuo radiosoittoa video loppuelämäsi apps

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2010/11/26/airvideoenabler-hack-brings-airplay-video-to-the-rest-of-your-ap/:
Applen uusi radiosoittoa video streaming toiminto on suuri ... ellet halua käyttää sitä kuin Applen App. Jostain syystä Apple rajoittaa soittoaikaa video vain ensimmäisen osapuolen apps nyt, eikä edes kaikkia näitä (Safari on jätetty pois, esimerkiksi). Mielenkiintoista, Apple itse rakennettu toiminnallisuutta, se vain ei ole käytössä. Kiitos joitakin "spelunking" työtä TUAW: n Erica Sadun todettiin, että riviäkään koodia on kaikki mitä tarvitse levittää toiminnon mille tahansa sovelluksen, joka perustuu Applen MediaPlayer puitteet, kuten VLC, AirVideo, ja jopa Safari. Nyt Zone-MR on rakennettu hakata nimeltä AirVideoEnabler ja laita se Cydia, jonka avulla voit tuoda tämän toiminnon omaan jailbroken iPad. Saat hakata ottoa, toivottavasti Apple saaliiden toiminnallisuuden pian. Tsekkaa video AirVideoEnabler ja Erica alkuperäisen hakata toiminnassa tauon jälkeen.

AirVideoEnabler hakata tuo radiosoittoa video loput apps perin ilmestynyt Engadget on ti, 26 marraskuu 2010 15:40:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | lähde 9-5 Mac , TUAW | Lähetä | Kommentit

FedEx hukkaa Radioaktiiviset sauvat

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/FSIKeru0nkg/story01.htm:
Hugh Pickens kirjoittaa "radioaktiivisen tankoja käytetään lääkinnällisissä laitteissa on kadonnut samalla lähettää FedEx Pohjois-Dakota Tennesseehen. Perusteella seurantatietoja, FedEx keskittää hae Tennessee alueella, mutta normaali varovaisuus yhtiö hälytti kaikki sen asemien siinä tapauksessa, että se sai waylaid ja meni toiselle asemalle vahingossa. " Dr. Marc Siegel sanoo, että jos joku avaa säiliö se voisi aiheuttaa vakavia terveysriskejä. "En usko sen verran säteilyä, että jos se avattiin, iho yllättäen karistaakseen. Mutta huoli olisi, Jos tämä sai avata epähuomiossa ja joku ei tiedä mikä se oli ja sitten oli toistuvasti altistuneet sille usean päivän, se voi aiheuttaa ongelmia säteilylle, sanoo Siegel. "ihmisiä, jotka käyttävät tätä laitetta sairaalassa käyttää suojaavia suojauksen kanssa. " Opetus on, että aktiiviset lääkinnälliset materiaali on aina kuljetettava siten, että varmistetaan yleisö ei pääse siihen. "Lääketieteellisiä laitteita ei saa FedExed. Ne on lähetettävä erityinen palvelu," lisää Siegel. "

Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.




Järkevä Body Scan Alternative

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/Bc1sjUq9Bew/story01.htm:
Anonyymi lukija lähettää ja CNN artikkeli, joka näyttää lentokentällä turvaa järkevämpiä näkökulmasta, mikä viittaa siihen, että etsii aina viimeiseen mikro-grammaa räjähdysvaarallisissa materiaali on ajanhukkaa, koska pieniä määriä räjähteitä todennäköisesti merkittävästi vahingoittaa kone. Tekijä suosittelee myös sisältää osia Israelin tapa turvata lentokoneet - etsi pommikone, ei työkaluja. Lainaten: "Selvästi on tehtävä kaikki mahdollinen, jotta räjähteitä saa lentokoneessa määriä riittävät aiheuttamaan rakenteellisista vioista ja tuoda koneen alas. Mutta kannattaako jahtaa pienempiä määriä, jotka johtaisivat lainkaan tai hyvin vähän vaurioita? Parannettu pat-alas että jotkut pitävät niin loukkaavaa on tarkoitus etsiä näitä pieniä määriä. Usein päättyy pumpulipuikolla otetaan testata räjähtäviä jäämiä. Technology ei ole rooli, mutta kuvantaminen ei ole ratkaisu. Operaattorin väsymys setit jälkeen lyhyitä aikoja ajan tuijottaa tietokoneen kuvia. Siksi on olemassa raportteja, salakuljetuksen kohteita on salakuljetettu kautta röntgenlaitteet käytetään skannata tohina pussit. Tavoitteena olisi havaita voimakas räjähdysaine määriä, jotka riittävät aiheuttamaan merkittävää vahinkoa. Me ei tarvitse konetta, joka ottaa kuvia ihmiskehon. On järkevämpää kehittää ilmaisin selvästi eriarvoiseen voimakkaita räjähteitä ja ihmisen kudoksia tai vettä. "

Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.




Engadget's Holiday Gift Guide: E-lukijat

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2010/11/26/engadgets-holiday-gift-guide-e-readers/:
Tervetuloa Engadget Holiday Gift Guide ! Joukkue tässä hyvin tietoinen sydäntäsärkevää vaikeuksien kausi ostokokemuksen ja haluamme auttaa sinua lajitella roskat ja keksiä aarteita tänä vuonna. Alla on tänään parvi käsi kuraattori eliitti, ja voit suunnata takaisin Gift Guide napa nähdä loput tuotteen oppaiden ne lisätään koko lomakauden.
E-lukijat ovat todella alkaneet tulla omillaan viime vuosina, ja on nyt parvi eri vaihtoehtoja utilitaristinen ja moniajoon. Jos olet ajatellut saada lukija ystäväsi tai rakastettusi, katso enää: meillä paras kivihakut alla.

Stocking stuffers



Nook (WiFi)

Barnes and Noble massiivista kirjaston kirjat on vaikea voittaa, sillä ei se helppoa ostokokemuksen. Päivitetty firmware tarkoittaa e-Ink-näyttö päivittyy ovat nopeampia kuin koskaan, ja saat synkronointi useisiin laitteisiin käytettäessä Nook apps.

Tärkeimmät speksit: WiFi vain, e-Ink-näyttö, toinen värillinen kosketusnäyttö

Hinta: 149 dollaria

Toinen vaihtoehto ...

Kobo e-lukija - 129 dollaria

Tämä yksi on vähän paljain luut, mutta se on kevyt ja mukava kädessä, ja sovellukset jokaiselle alustalle. Uusin versio tarjoaa WiFi ja muutama värivaihtoehtoa, too.

Ja toinen ...
Kindle (Wifi) - 139 dollaria

Spec spec tämä on täsmälleen sama kuin sen halvempaa, Wifi-vain serkku, mutta kätevästi ilmaiseksi 3G-yhteydet tarttumalla kirjoja mennä.


Oh, sinun ei pitäisi olla



Kindle (3G