fredag den 26. november 2010

Turvallisuus asiantuntijat kaivaa epämiellyttävä puutteita webOS

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2010/11/26/security-experts-unearth-unpleasant-flaws-in-webos/:
Tutkijat vartioimisyrityksiä SecTheory on kuvattu kourallinen puutteita webOS sanomalla, että foorumi - luonteeltaan - on alttiimpi näitä puheita kuin sen tärkeimmät kilpailijat, koska Palm tuo web-tekniikat, kuten JavaScript lähemmäs webOS ydintoimintojen jos järjestelmän toiminnot ovat helposti saatavilla. Ainakin yksi niistä puutteista, joihin tietoja kentän yhteystiedot app, jota voidaan käyttää suorittamaan koodia, on jo vahvistettu webOS 2,0 - mutta muut ovat ilmeisesti vielä auki, kuten cross-site scripting ongelma, jotkut eräänlainen liukulukujen ylivuoto-ongelman, ja hylkäys-palvelun vektori. Me kuvitella Palm saa nämä kaikki paikattu ennemmin tai myöhemmin, mutta SecTheory n kaverit huomauttaa, kuinka kauan se on ennen mobiilihaittaohjelmien tulee PC-kokoinen ongelma?

Turvallisuus asiantuntijat kaivaa epämiellyttävä puutteita webOS perin ilmestynyt Engadget on ti, 26 marraskuu 2010 01:18:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | lähde Darkreading | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar