fredag den 26. november 2010

OpenVizsla toiveissa on saada USB haistaa sen everyhacker

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2010/11/26/openvizsla-hopes-to-bring-usb-sniffing-to-the-everyhacker/:
Muista, että Kinect hakata miten- ? Keskeinen hahmo tarinan käyttö USB analysaattori, joka oli kytketty välissä Kinect ja Xbox poimia USB liikenteen ja vedä lokia voidaan käyttää hakkerointi. No, on uusi "OpenVizsla-hankkeen KickStarter joka on tavoitteena rakentaa avoimen lähdekoodin laitteisto, joka voi laittaa tämä yleensä kalliita tech (1400 dollari +) käsissä enemmän hakkereita, jotka käyttävät laitteita mitään jailbreaking lukittu alas laitteiden rakentamiseen Linux-ajureita laitteisto. Hanke on aloitettu hakkerit "hela" ja "pytey", jotka ovat työskennelleet hakkerointi Wii ja iPhone vastaavasti. He ovat jo ottaneet hyvän palan muutos hankkeen lupauksista, joiden kannatus ihmisiä kuten Stephen Fry ja DVD Jon auttamisesta vauhtia, ja toivottavasti me voidaan nähdä seuraavan sukupolven hakata käytössä OpenVizsla ja sen jälkikasvu ennen liian pitkä.

Jatka käsittelyssä OpenVizsla toiveissa on saada USB haistaa sen everyhacker

OpenVizsla toiveissa on saada USB haistaa sen everyhacker perin ilmestynyt Engadget on ti, 26 marraskuu 2010 13:44:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink Slashdot | lähde KickStarter | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar