fredag den 26. november 2010

NoMute Vapauttaa iPad suuntautumiseen lukita IOS 4,2, mutta vain jos karkaaminen

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2010/11/26/nomute-reclaims-ipad-orientation-lock-in-ios-4-2-but-only-if-yo/:
Jos olet vielä päivittää iPad IOS 4.2.1, ja olet pää-over-heels kanssa suunta lukko, sinulla on kaksi vaihtoehtoa: kehittää ja menettää että toimintoja kokonaan tai päivittää / karkaaminen ja saada se takaisin. Tietenkin Suosittelen jälkimmäistä. Mitä voidaan pitää "niin yleensä Apple" ohjelmisto insinöörit Cupertino tajunnut, että he hoitavat invasiivista, tehoton ilmoitusjärjestelmä muuntamalla täysin hyväksyttävää suunnan lukitus katkaisija mykistyskytkin. Olemme valittaneet tämän tosiasian meidän tarkastelun päivitys, mutta sen sijaan Apple luo vaihtoehtoja sen ohjelmisto, emme jää etsimään ratkaisua jailbreaker n App Storesta. NoMute on hädin alle BigBoss kuvaustietokannan Cydia, luvaten takaisin vaihtaa olet jo tottunut käyttämään. Se on saatavilla nyt mitään, mutta käyttäjiä kannustetaan heittää paha häikäisyä Steven suuntaan ladata ensues.

NoMute Vapauttaa iPad suuntautumiseen lukita IOS 4,2, mutta vain jos jailbreak perin ilmestynyt Engadget on ti, 26 marraskuu 2010 09:27:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | lähde Lataa Squad , CoveringWeb | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar