fredag den 26. november 2010

Seuraava iPad todennäköisyys saada uusi näyttö, eteen päin kamera, USB-portti ... ei niin todennäköisesti

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2010/11/26/next-ipad-likely-to-get-a-new-screen-front-facing-camera-usb-p/:
Uudet huhut ravistelemalla noin iPad 2, ja he vähän napata laukku. Lähde on sama Economic Daily News paperi, joka teki yhden varhaisen vaatii ensimmäisen iPad, mutta myös yksi, joka ilmoitti elokuussa , että oli 7-tuumainen näyttö on hankittu ja iPad jatko (joka Steve Jobs näyttää eroavan kanssa ). Uusi raportti kertoo, että seuraava iPad tulee ulos Q1 2011, on kaksi kameraa, uusi näyttö uusilla kosketusnäyttö teknologian ja USB-portti työskentelemällä kolmansien osapuolten laitteiden kanssa. Omasta tiedot tiedämme oli oikeastaan viime hetken muutoksia ensimmäiseen iPad että lopulta tappaa kamera ja nixing ylimääräinen telakkaliitin , joten kamera (t) vaikuttavat erityisen luonnollinen "lisäksi" varten iPad 2. Olemme myös kuulleet, että tarkistettu näyttö tapahtuu, vaikka on epäselvää, jos tämä on "Retina Display" tai jotain pieniä. USB-liitin edessä, mikä voisi merkitä eräänlaista nuorten siirtymistä iPad tulee "tietokone", meidän lähteen mukaan se on valitettavasti erittäin epätodennäköistä. Olemme erityisen kiinnostuneita tästä mainintaa uusi kosketusnäyttö teknologian EDN huhu (ehkä stylus tukea tai paineherkkyyden?), Mutta meillä ei ole mitään muuta mennä sinne. Kaiken kaikkiaan, se on vielä vaikea sanoa, jos ensi iPad on pieni päivitys tai jotain näyttävä, mutta se on varmasti olemaan jotain.

Seuraava iPad todennäköisyys saada uusi näyttö, eteen päin kamera, USB-portti ... ei niin todennäköisesti alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 26 marraskuu 2010 12:35:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink MobileBurn | lähde PCWorld | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar