fredag den 26. november 2010

Nendo keraamisia piirilevy puhuja antaa muun äänimaailman kehonkuvan tiedotteet

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2010/11/26/nendos-ceramic-circuit-board-speaker-gives-the-rest-of-the-audi/:
Olemme nähneet liukas käsityönä keraaminen puhujat aikaisemminkin, mutta tämä yksi millimetri-paksu yhteistyötä Potter Mitsuke Masagasu ja suunnittelutoimisto Nendo on eri liigassa. Täysin eri liigassa. Sarja on tulos ns revalvoida Nippon Project luoma japanilainen jalkapalloilija Nakata Hidetoshi elvyttää perinteisten japanilaisten taidemuotoja. Nakata valitsi viisi kuraattoreiden - tässä tapauksessa johtaja 21. vuosisadan Museum of Contemporary Art in Kanazaw - jotka olivat silloin tehtäväksi pariksi keraamikko ja muotoilija tehdä yhteistyötä ainoa laatuaan muodossa. Ei tyytyväinen yksinkertaisesti 31 kertaa ohuempi kuin kuihtunut Mythos XTR sarjan ainoana perustana taiteellisen vaikutuksen kaiuttimen hurmaava piirien suunnittelu on myös tehty ilman inhimillistä kosketusta. Sen sijaan tietokone-ohjattu prosessi leikkaa ohuiksi viipaleiksi siitä keraaminen alusta laatta, korjaa ne elohopeahöyrylamput, ja sitten kiinnikkeet niitä kautta robottikäsivarren. Hämmästyttävää, äänen laatu on edelleen myös mainostetut olevan huippuluokkaa. Suunnitelmissa ei ole kuitenkaan näiden puhujat koskaan massatuote, joten jos halusitte repiä yksi, koska lopullinen lisävaruste über-modernin litteä ... No, anna itsesi alas helposti, okei mestari?

Nendo keraamisia piirilevy puhuja antaa muun äänimaailman ruumiinkuva asioita perin ilmestynyt Engadget on ti, 26 marraskuu 2010 10:19:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink Dvice | lähde Nendo | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar