søndag den 9. oktober 2011

tablet Makers yrittää päihittää iPad 500 dollaria pricetag

Mielenkiintoisia uutisia url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/MuimdQV3YPg/Tablet-Makers-Try-To-Beat-iPads-500-Pricetag:

IPad on myynyt erittäin hyvin lähtöhinta on 500 dollaria, mutta "sellainen hinnoittelu ei toimi monille tablet myyjiä", sanoo Story CNET. Ja viime hinta laskee vastaavasti. Se on ollut karkea vuosi tablet päättäjille, ja se ei ole edes Black Friday vielä.


Lue lisää tämän tarinan klo Slashdot.






GhostGuitar on mahtava täydennetty ilmakitaran iPadille, iPhone

Mielenkiintoisia uutisia url:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/Hj2yNVQaH8o/ghostguitar-is-an-awesome-augmented-air-guitar-for-ipad-iphone.ars:



GhostGuitar on sovellus, joka mullistaa ilmakitaraa teollisuudelle. Enää sinun tarvitse kuvitella mahtava kuulostaa, että olet pumppaus ulos kuvitteellisen kirves. Sen sijaan voit käyttää lahjakkaita kädet tyhjennyspumppauksia todellinen Voimasoinnut. Kuten promo mainos sanoo, "Vihdoinkin. Todellinen ilmakitaraa. "


App käyttää eteen päin kamera iPhonen tai iPad 2 seurata kädet, ja sitten rämpyttää oikealla kädellä samalla kun kiukuttelu sointuja vasemmalla kädellä. Joskus voit jopa valita yksittäisiä merkkijonoja.



Video!


Kun siihen tottuu, seuranta toimii yllättävän hyvin. Se on hyvin tarkka, noin puolen metrin päässä, minulla oli vaikeuksia saada se käteni kauempaa, mutta jos laitan musta t-paita (virallinen ilma-kitara yhtenäinen) niin olisin luultavasti ok.


Voit valita kitaroita, valitse sointukulkuja, käytä vaikutuksia polkimet, ja siellä on jopa "Ghost Band" mukaasi matkalle.


On muutakin. Jos osaa laulaa (tai ei, luulisin) voit myös nauhoittaa laulu mestariteoksesi. Sanoinko "ennätys"? Kyllä. Voit tallentaa työsi, ja jos teet erityisen erinomainen suorituskyky, voit tallentaa sen ääni-tai videotiedosto ja sitten jakaa sen kanssa kuka rakastat (tai vihaa) eniten.


Olin täysin skeptinen tulossa, mutta peli osoittautuu melko mahtava. Ei ole GarageBand, mutta olet melko paljon taatusti yli $ 2 arvosta hauskaa irti. Bargain.


GhostGuitar [App Store]


Lue kommentteja tähän virkaan





(Perustaja Stories) Birchbox: auttaa ihmisiä "Etsittävä He eivät tienneet, he halusivat"

Mielenkiintoisia uutisia url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/AJG2nhX6Urk/:

BB Sequence 4 Key Ch#5C7192.mov

II osassa Chris Dixonin interivew kanssa Birchbox perustajat Hayley Barna ja Katia Beauchamp, Dixon kysyy Birchbox sopii mitä voidaan pitää suuntausta tilauksen kaupan.


Beauchamp uskoo ne. Barna puolestaan ​​toteaa, "on olemassa paljon erilaisia ​​makuja" liittymän. Verrattuna Diapers.com, Barna sanoo Vaipat ratkaisee "mukavuus" ja "täydennystä" vaikka Birchbox tarjoaa tapa ihmisiä "löytää mitä he eivät tiedä he halusivat." Kolme keskustella lisää yrityksiä, jotka vievät tilaa kuten ShoeDazzle ja BeachMint .


Tunnustaen niiden yhtiön liiketoiminnan malli toimii, ja voisi laajentaa myymään enemmän kuin kauneus tarvikkeita, Beauchamp sanoo Dixon he valitsivat nimen Birchbox voidakseen tarjota joustavuutta niiden käyttäjille. Esimerkiksi Barna sanoo "Olemme jo testanneet ei kauneudenhoitotuotteet", kuten "teetä tai kaakaota tai paikallaan."


Jatkavat keskustelun alla, Dixon kysyy haasteista kasvaa nopeasti. Beauchamp sanoo yksi haasteista oli, "odotimme hieman liian pitkä palkata ja se on aivan kuten tämä noidankehä sinulla ei ole aikaa palkata, koska olet todella busying tekevät kaikkensa, mutta tietenkin jos olet palkannut sinulla olisi enemmän aikaa. "


Keskustelu kääntyy sitten puhua tilaus tulossa uusi Päivän tarjoukset liiketoimintamalli, ja kysymyksiin, joita se (tulvinut kilpailijoiden esimerkiksi). Beauchamp sanoo, että tämä on heidän mielensä, mutta tuntuu Birchbox n eri "ääni" ja "persoonallisuus" tarjous defensibility.


Varmista sekä videoita lisänäkökohtia sekä osa I tämän haastattelun . Menneet jaksot perustaja tarinoita Kutsuttuina olivat Ben Lerer, Kevin Ryan ja Lauren Leto täällä .


# LiveLikeSteve

Mielenkiintoisia uutisia url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/5I6bfrQMyuw/:

Screen Shot 2011-10-09 at 1.57.47 PM

Tämä on vieras Kirjoitti Hunter Walk ( @ hunterwalk ), johtaja Product Management Google.


Olen melko varma Steve Jobs ei olisi tyytyväinen kuulla miten IIE oli portti elämän ohjelmointia. Tai retweet on "[]." Tai Facebook-profiili kuva vaihdettaessa kuvakaappaus Apple.com Memorial etusivulle. En ole koskaan tavannut miestä, mutta minun mielessä on, että memorializing hänet vain tällä tavalla olisi pitää riittämättömänä. Kun 56 vuotta ajatella eri tavalla, meidän lahja takaisin Steve Jobs ei voi pysähtyä virus videoita. Jos ainoa pysyvä muutos elämäsi on sinun Twitter kuvaketta tulossa surullinen Mac et tee Steve Jobs oikeudenmukaisuutta.


Internet, ja ihmiskunta yleensäkin taipumus intohimoinen lyhyinä. Sitten pakokaasujen itsemme ja siirtyä viimeistään raivoa, hashtag tai keskustelua. Jos todella uskomme, että Steve Jobs "elämä muuttui omasi anna käytti tämän hetken arvostaa häntä uudelleen sitoutumalla soveltamalla läksynsä. Kuvittele suuruus teknologiayhteisön kollektiivisesti sitoutuvat toimimaan eri tavalla eteenpäin - huolehtimiseen täydellisyyteen ja yksityiskohtaisesti, jotta haastava status quo, suunnitella kauniita tuotteita ja työkaluja, jotka valtuuttavat, jotta oppiminen haasteisiin. Tuloksena olisi varmasti enemmän vaikuttavia ja kestäviä kuin viikon trendit aiheita.


Tavoitteena ei ole jokaisen meidän olevan Steve Jobs - "aika on rajallinen. älä hukkaa sitä elää jonkun toisen elämää " oli hänen oma neuvoja Stanford Graduate s vuonna 2005 - vaan kuinka voimme soveltaa hänen pyrkimyksiä oman olemassaolon. Joten viettää lähipäivinä julkisesti julistaa mitä aiomme tehdä # LiveLikeSteve. Ota Google +, YouTube, Twitter, Facebook tai yhteisösi valinta. Laita itsesi siellä ja sitoutumaan. Hashtag se # LiveLikeSteve jotta voimme kaikki olla inspiroi sinua. Ja kun saatto et vain juhlii elämän uskomaton mies, voit tehdä itse ja maailmasta paremman paikan. Tehdään, että työpaikkoja "lopullinen lahja meille.


Tässä hengessä tässä miten aion # LiveLikeSteve: Aion päivittää elinluovutuskortin tila. Aion antaa rahaa Lahjoittajan Valitse luokkahuone haluavat tarjota Applen tuotteita niiden opiskelijoille. Tänä syksynä aion varata enemmän aikaa uusia yrittäjiä tarjoamaan apua tuotesuunnittelun haasteista. Ja aion pohdittava, mitä en ole vielä toteutettu elämässäni ja varmista minun seuraavan 10 vuoden aikana ovat keskittyneet tekemään niitä todellisuudeksi.


Miten aiot # LiveLikeSteve?


Kuvan kautta: Quora





Sony paljasti hinnat ja koot Do Google TV?

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.tecnoka.com/television/sony-deja-ver-los-precios-y-los-tamanos-de-%c2%bfgoogle-tv/:


Näyttäisi olevan joku yhtiön sisällä, tai olet tyytymätön saavat palkkaa ja haluaa pilata yllätys, että yhtiö on valmis tiistai 12. lokakuuta tai oikeastaan ​​on halu kulunut. Miksi? Koska ei vain vuotanut tietoa (vieläkään tiedä, ovatko ne totta) mahdollisista koot ovat Google-TV, mutta myös nimet ovat esiintyneet joka olisi nimeltään mallit kyseessä.


Niiden nimet ovat: NSX-24GT1 24 tuumaa, NSX-32GT1 31 tuumaa, NSX-40-tuumainen 40GT1 NSX-46GT1, (kyllä, arvasit oikein) on 46 tuumaa. Silti he myös riski, että niiden hinnat olisivat kokonaistyöaika 1300, 1400 ja 1900 dollari.



Kumma juttu: jos tämä on totta, halvin malli Googlen TV olisi vieläkin kalliimpaa (300 dollaria) kuin 32-tuumainen malli kalliimpaa kuin Sony on ihmisiä heidän luetteloomme.


Viewsonic V3D241wm, tietokonenäyttö 3D

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.tecnoka.com/perifericos/viewsonic-v3d241wm-un-monitor-para-ordenador-con-tecnologia-3d/:


Viewsonic ei halua jäädä jälkeen on esitellyt uuden näytön, joka on teknologia hetkellä muodissa 3D.


V3D241wm Viewsonic on 24-tuumainen LED-paneeli, jossa latenssi on 2 ms, 300 cd kirkkauden, kontrastin ja 20.000.000:1 120Hz virkistystaajuuden, taajuus valmistajasta riippuen nauttia 3D-sisältöä käyttäen polarisoitunut lasit monitorin mukana.



Tällä hetkellä emme tiedä, mitä hinta euroissa, mutta Yhdistyneessä kuningaskunnassa on myydä noin 330 puntaa, mikä valuuttavarantosaamisten olisi noin 376 euroa, vaikka emme voi tehdä tätä hintaa kun saat olla myynnissä Espanjassa.


Lisätietoja | Viewsonic


Fujifilmin X10 tarjoaa jopa vintagetyyliset katkaiseva varten 599.99 dollaria marraskuun alussa

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/10/09/fujifilms-x10-offers-up-vintage-style-snapping-for-599-99-in-e/:


Olemme jo lajitella kautta tiedot ja panivat meidän kädet sen melko seksikäs runko, nyt Fujifilm tarjoaa jopa enemmän maukas hintalappu kuin odotimme sen laukun X10 ampuja. Starting joskus lokakuun alussa, X100 on edullisempi pikkuveli asettaa nostalginen point-and-ampujat takaisin 599.99dollari - noin 100 dollaria luut vähemmän kuin arvioitu 715 dollaria ja 860 dollaria ballpark meillä heitti takaisin syyskuussa. Jos aiot muistaa, X10 pakkauksissa 12 megapikselin EXR CMOS f/2-2.8, 28-112mm manuaalinen zoom-objektiivi, jopa 12800 ISO-herkkyys, 1080p, optinen etsin, ja pop-up salama. Ei sana vielä lopullista julkaisupäivää. Täysi PR tauon jälkeen.

Jatka lukemista Fujifilmin X10 tarjoaa jopa vintagetyyliset katkaiseva varten +599.99dollari marraskuun alussa


Fujifilmin X10 tarjoaa jopa vintagetyyliset katkaiseva varten 599.99 dollaria marraskuun alussa alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 09 lokakuu 2011 15:53:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink | | Lähetä | Kommentit

Nexus Prime, ja jäätelöä Sandwich, Go For Video Tour

Mielenkiintoisia uutisia url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/lZo4XO_VjOQ/Nexus-Prime-And-Ice-Cream-Sandwich-Go-For-a-Video-Tour:

Nimetön lukija kirjoittaa tähän pätkä Examiner.com vedoten raportti osoitteessa gagdet.ro, noin Samsungin tuleva high-end Nexus Prime, ensimmäinen puhelin toimitetaan jäätelön kanssa Sandwich. "Tämä versio Nexus-sarjan (Googlen Android lippu siirtotie) kulkee seuraava versio Android: Android 4.0 Ice Cream Sandwich. Tämä versio on tarkoitus yhdistää Honycomb (Android 3.0) kanssa Gingerbread (Android 2.3) yhdeksi OS, joka jatkuu kaikissa laitteissa. lisäksi sulautuma kahden käyttöjärjestelmiä, se myös muuttuu Android UI hieman. Yksi merkittävä muutos on, että kuvakkeet ja käyttöliittymä on paljon kehittyneempi ja puhdas, mikä edes iOS näköiseksi ja kömpelöitä. Lisäksi se poistaa vaatimus Android-puhelimissa on kova / pehmeä-kova sekoitettu painikkeet, kannattaa sitä, että valmistajat voivat käyttää kumpi tyyppi painiketta he haluavat. Myös se lisää pehmeä painiketta Lukitse näyttö, mennä suoraan kamera App. "


Lue lisää tämän tarinan klo Slashdot.






(Perustaja Stories) Birchbox: auttaa ihmisiä "Etsittävä He eivät tienneet, he halusivat"

Mielenkiintoisia uutisia url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/02R4R5teZWM/:

BB Sequence 4 Key Ch#5C7192.mov

II osassa Chris Dixonin interivew kanssa Birchbox perustajat Hayley Barna ja Katia Beauchamp, Dixon kysyy Birchbox sopii mitä voidaan pitää suuntausta tilauksen kaupan.


Beauchamp uskoo he tekevät, kun taas Barna huomauttaa, että "on olemassa paljon erilaisia ​​makuja" liittymän. Vertaamalla itseään Diapers.com, Barna sanoo Diapers.com ratkaisee "mukavuus" ja "täydennystä" vaikka Birchbox tarjoaa tapa ihmisiä "löytää mitä he eivät tiedä he halusivat." kolme keskustella muiden yhtiöiden miehittää vastaavanlainen tila kuten kuten ShoeDazzle ja BeachMint .


Tunnustaen niiden yhtiön liiketoiminnan malli toimii, ja voisi laajentaa myydä tuotteita ulkopuolella kauneus tarvikkeita, Beauchamp sanoo Dixon he valitsivat nimen Birchbox voidakseen tarjota joustavuutta niiden käyttäjille. Esimerkiksi Barna sanoo "Olemme jo testanneet ei kauneudenhoitotuotteet", kuten "teetä tai kaakaota tai paikallaan."


Jatkavat keskustelua alla oleva video, Dixon kysyy haasteista kasvaa nopeasti. Beauchamp sanoo yksi haasteista oli, "odotimme hieman liian pitkä palkata ja se on aivan kuten tämä noidankehä sinulla ei ole aikaa palkata, koska olet todella busying tekevät kaikkensa, mutta tietenkin jos olet palkannut sinulla olisi enemmän aikaa. "


Keskustelu kääntyy sitten puhua tilaus tulossa uusi Päivän tarjoukset liiketoimintamalli, ja kysymyksiin, joita se (tulvinut kilpailijoiden esimerkiksi). Beauchamp vastaa tämä on heidän mielensä, mutta tuntuu osittain Birchbox n eri "ääni" ja "persoonallisuus" tarjous defensibility.


Varmista sekä videoita lisänäkökohtia sekä osa I tämän haastattelun . Menneet jaksot perustaja tarinoita Kutsuttuina olivat Ben Lerer, Kevin Ryan ja Lauren Leto täällä .


Nokia C5-03, täydellinen älypuhelimen 170 euroa

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.tecnoka.com/smartphone/nokia-c5-03-un-smartphone-completo-por-170-euros/:


Jo tällä viikolla esittelemme joitakin kohokohtia Suomalainen yritys Nokia. Tällä kertaa se on vaihteessa Nokia C5-03 Nokia isoveli C5 mobiili-ja esittelemme jokin aika sitten Gizmos


Nokia C5-03 on ominaista terminaali kevyt (painaa vain 90 grammaa), joka täydentää sen edeltäjä, joissa on kosketusnäyttö ja joitakin muita caracterísitcas jotka tekevät hänestä erittäin täydellinen älypuhelin markkinahintaan tarjotaan, 170 euroa.



Paitsi kosketusnäyttö 3, 2 tuumaa, Nokia C5-03 sisältää 5 megapikselin kamera, jonka avulla video, radio ja GPS-yhteys, Bluetooth, WiFi ja USB.


Mitä muistia, Nokia C5-03 on 40 megatavua sisäistä, joka voidaan muuntaa jopa 16 Gt, jos käytät microSD-kortin, mutta siihen kuuluu vakio 2 Gb


Koska käyttöjärjestelmä Nokia C5-03 toimii Symbian 1, joka oli tiedossa vasta nyt Symbian S60. Laitteen valikossa hyvä kokoelma kuvakkeita, jotka tarjoavat suoran pääsyn sähköpostitilejä ja sosiaalisia verkostoja.


Jotkin sovellukset kohokohta Nokia C5-03 on pääsy Nokia Music Store ja Ovi Store, josta voit ostaa musiikkia tai mobiilisovelluksia Nokia. Toisaalta, Nokia C5-03 tarjoaa näytön kaikkien Microsoft Office-asiakirjat, PDF-ja zip.


Hinta Nokia C5-03 kun me keskustelimme saat 170 euroa.


Weird Science on mukava sairaanhoitajien saadakseen enemmän morfiini

Mielenkiintoisia uutisia url:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/k10nSt0TX_s/weird-science-is-nice-to-the-nurses-in-order-to-get-more-morphine.ars:



Jokainen et pidä vain surkuttelua: vuorotellen, jos haluat parempaa kivunhoito, olisi mukavaa sairaalan henkilökunta . Pieni Tutkimusjoukko sai kuvia joukko potilaita, jotka liittyvät lyhyet kuvaukset niistä. Jotkut näistä olivat melko neutraaleja, kun taas toiset (itsekeskeinen, tekopyhä, tai ylimielinen) olivat selvästi negatiiviseksi. Sitten ne näytetään videoita, joissa nämä samat potilaat toteuttivat eri tasoilla kipua. Ihmiset, jotka olivat negatiivisia toteaa kiintyneitä profiilia olivat jatkuvasti luokiteltu ollessa vähemmän kipua, ja aiheet oli vaikeampi tehdä suhteellinen tuomioista heidän tuskansa. Lyhyesti sanottuna, jos olet kipua, olet todennäköisesti jätetään kipua.


Päätökset päätöksiä ... vähemmän lapsia, tai saada syödä?: monilla lajeilla, urokset yleensä roikkua naispuolinen jälkeen kun ne astutetaan ne (me jättää lukijat kiistelevät siitä, että pätee ihmisiin). Tämä on tulkittu tapa pitää hänet käynnissä paritella muiden urosten. Mutta ainakin yksi sirkat, tämä käytös on kaikkea muuta kuin itsekäs . Tutkijat seurataan sirkat infrapuna kameroita, ja totesi, että kun he itse, miehet ja naiset kärsivät suunnilleen yhtä määriä saalistuksen. Mutta, kun he yhdessä pariutumisen mies antaa naisen pääsy hänen penkoa, kun he hyökkäsivät. Hänen Survival nousee, hän paljon todennäköisemmin tulla syödyksi.


Lue loput tämän artikkelin ...


Lue kommentteja tähän virkaan





Cybook prepping Odyssey lukija High Speed ​​Ink System näytön

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/10/09/cybook-prepping-odyssey-reader-with-high-speed-ink-system-screen/:

Bookeenin Odyssey

Näyttää siltä Bookeenin voisi lopulta läpi kiusanteko meille - yhtiö valmistautuu vapauttamaan Odyssey, lukija urheilu huippunopeudella Ink System. Muutettu Pearl E Ink-näyttö on osoittanut pois useita kertoja toistaen video ja Internetin selailuun . Nyt se vihdoin siirtymiselle mielenkiintoinen tech demo varsinainen tuote. Parempi vielä, 6 tuuman full motion-yhteensopivaa näyttöä on parikseen touch kerros, eli se voisi toimittaa tablet kaltainen kokemus akun lähempänä perinteistä e-lukija. Alapuolella huppu on 800MHz Cortex A8 prosessori Texas Instruments ja WiFi radio, oletettavasti sisällön lataamiseen ja nettiselailusta. Odyssey on odottaa toimitukset alkavat Euroopassa lähiviikkoina, mutta Bookeenin on vielä paljastaa hinta. Voit tarkistaa koneen käännetty PR lähteellä linkkiä.

Cybook prepping Odyssey lukija High Speed ​​Ink System näytön alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 09 lokakuu 2011 14:07:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink Electronista | lähde Bookeenin (käännetty) | Lähetä | Kommentit

iPhone 4S Ennakkotilaukset Sell Out

Mielenkiintoisia uutisia url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/qlrux6OJqCE/iPhone-4S-Pre-Orders-Sell-Out:

Ehkä yhden oman yllätys, juuri ilmoitti iPhone 4S on ollut loikki pois hyllyiltä ... ennen sitä koskaan osuvan hyllyt ollenkaan. Itse asiassa on raportoinut monesta lähteestä (tässä on WSJ: n versio), yhtiön ennen laukaisua inventaario on kaikki myyty - ja ne vain alkoi ottaa tilauksia perjantaina.


Lue lisää tämän tarinan klo Slashdot.






KickSat: Lähetä Tiny DIY Satelliitit avaruuteen

Mielenkiintoisia uutisia url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/2iHICs-VGvc/:

Earth+Sprites

Ground Control Major You: on vain 300 dollaria sinäkin voit lähettää satelliitin avaruuteen. Miten? No, nuori mies Ithaca, New York (se rotkoja) aikoo lähettämisestä laatikko pieni, itsenäinen, aurinko-powered radiolähettimien avaruuteen - noin 300 kaikkiaan - ja katsella niitä niin ne toimittavat läheltä kiertoradalla. Kuten murha pieni tila variksia, Sprite satelliitit pilkistää esiin niiden sijainti ja - $ 300, nimikirjaimia - kuten ne ympyrä planeetan.


Projektin sivu:



Sprite ovat kokoa pari postimerkkien mutta ovat aurinkokennot, radiolähetin, ja mikro (pieni tietokone) muistilla ja anturit - monia niistä valmiuksista isompi avaruusalus olisi vain pienennetty. Tämä ensimmäinen versio ei voi tehdä paljon enemmän kuin lähettää nimensä ja muutaman bittiä dataa - ajattele sitä kutistunut alas Sputnik - mutta tulevat versiot voisivat olla minkä tahansa anturin, joka sopii aina lämpömittarit vahingollista.



Kun satelliitit kiertoradalla radioamatöörien operaattorit seurata niitä käyttämällä Genso projekti . Nämä veijarit on vain perustoiminnot juuri nyt, mutta luoja haluaa lisätä lämpömittarit ja muut anturit seuraavan sukupolven.


Kickstarter Hanke rahoitetaan klo 30.000 dollari ja siellä on vielä matkaa. Se voi kuitenkin olla sen arvoista, jos haluat lentää ikioma Sputnik.


Projektin Page









Qu8k Rockets yläpuolella Ilmapallot

Mielenkiintoisia uutisia url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/mtpyBKcrjVY/Qu8k-Rockets-Above-the-Balloons:

darkjohnson kirjoittaa "Viime aikoina olemme olleet hukkua 100k" kuumailmapalloretkiä ja hämmästyttävä videokuvaa avaruudesta - lennot yleensä ottaen paremmin kuin tunti saavuttaa APOGEE. Derek Deville vei oikotie 121k "käyttäen" kotitekoisia "Q Rakettimoottorien ja ton tekniikan nero. 30. syyskuuta 2011 klo 11:08, Qu8k (lausutaan 'Quake ") laukaistaan ​​Black Rock Desert Nevadassa on korkeudessa 121000" 92 sekuntia ennen paluutaan turvallisesti earth.This pieni dokumentti Lennolla on luultavasti yksi nerokkaimmista Amateur Rocket videoita siellä juuri nyt. " Lanseeraus oli yrittää väittää Carmack palkinnon. (Ja Deville ilmeisesti haluaa aloittaa toisenlaisen raketti myös.)


Lue lisää tämän tarinan klo Slashdot.






Insert Coin: Romo, älypuhelin robotti (video)

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/10/09/insert-coin-romo-the-smartphone-robot-video/:

Vuonna Aseta kolikko, katsomme jännittävä uusi tech projekti, joka vaatii rahoitusta ennen kuin se voidaan lyödä tuotantoa. Jos haluat piki mukaan ota lähetä meille vihje kanssa "Insert Coin" kuin otsikkokenttään.




Romotive toinen perustaja Peter Seid n Tweet lukea "minä rakentaa robotteja powered by älypuhelin" - se oli vain kannustin meidän piti mennä tarkistaa hänen ja liikekumppani Phu Nguyen luomus ollessaan äskettäin vieraillut Seattlessa. Romo on yksinkertainen ja edullinen säiliö kaltainen robotti alustan, joka käyttää perus analoginen elektroniikka käynnistää kaksi moottoria kautta tahansa laitteen kuulokeliitäntään. Piiri on viritetty tiettyjen taajuuksien kullekin moottori - toisto oikeassa sävyjä, ja voit ohjata laitteistoa.



Kanssa älypuhelin sen aivot, kaikki Romo logiikasta ja käyttäytymisestä elää ohjelmisto. Kolme apps on saatavilla käynnistää sekä tiedonantovelvoitteet ja Android. RomoRemote ansiosta voit ohjata robottia toisesta puhelimeen WiFi, täydellinen kauko Live View ja julkinen osoite. Romo Kart on sekoitettu-todellisuus versio Mario Kart , myös digitaalisen hyökkäykset suunniteltu hidastaa vastustajia. Vedä ja pudota Ohjelmointi moduuli on helppo ohjelmoida Romo suoraan luurin kanssa instant tuloksia.




Vierailumme aikana kanssa folks at Romotive, saimme mahdollisuuden kokeilla RomoRemote App henkilökohtaisesti käyttäen pari iPhone - ei pelkästään Romo ihana, mutta se toimii kuin unelma. Paras osa? Peter ja Phu suunnitelma tehdä täydellinen SDK ja kirjastojen käytettävissä iOS ja Android-kehittäjille. Vaikka on olemassa useita määriä voi pantata, 78 dollaria voit olla Romo ja kolme edellä mainittua apps joskus helmikuussa 2012. Hanke on jo puoliksi sen 32.000 dollari tavoite on 42 päivää lähtöön.



Tutustu kuvagalleriassa yllä, sitten osuma tauko käsissämme-video-ja kaikki tärkeät Kickstarter linkkiä.

Jatka lukemista Insert Coin: Romo, älypuhelin robotti (video)


Insert Coin: Romo, älypuhelin robotti (video) alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 09 lokakuu 2011 12:00:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .