søndag den 9. oktober 2011

Viikoittain rannekelloa Round Up

Mielenkiintoisia uutisia url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/QfliLLzHSXM/:

scaled.Sinn-ezm10

Niille, jotka etsivät high-end valmistettu kello, jossa ulkonäkö ja käytännöllisyys pitäisi tarkistaa Breitling n 2011 versio heidän Colt kellot . Ne ovat fancy tarkkuuskompassi Sveitsin kvartsi liikkeitä tarkkuus muutaman sekunnin per vuosi. Mekaaniset kellot verrattuna tarkkuus on muutaman sekunnin päivässä.


Special tehty niin rajoitettu painos Japanin markkinoille juhlimaan F1 kilpailuista, Hublot on tuottanut F1 King Power Suzuka katsella kaikkia TechEd-out ja lopen uupunut väreissä Japanin lippu.


Muista slide-sääntöjä? Se on OK, emmekä - vaikka kellon ei. Fortis valmistaa rajoitetun painoksen B-47 Laskin Watch joka muistuttaa meitä siitä, kuinka paljon tarvitsemme digitaalisen laskennan elämäämme.


Hyvin harvat mekaanisten kellojen komplikaatioita, jotka osoittavat lämpötilan. Ball kellot on yksi harvoista, jotka tekevät ja ne on julkaissut kaksi retro etsivät Trainmaster katsella malleja kunniaksi miehiä, jotka keksivät Celsius tai Fahrenheit mittakaavoissa .


Tyypillisesti nykyaikainen katsella tuotemerkki MB & F ottaa askeleen ja kuvittelee, mitä se olisi ollut kuin tuottaa futuristinen kello 100 vuotta sitten. Johtaa kaunis ja kiehtova lähes Steampunk Legacy Machine nro 1 katsella .


Varmasti kummajainen, mutta silti hauskaa - tämä Itay Noy X-Ray katsella Israelista leikittelee ajatus ottaa katso kautta dial että ei oikeastaan ​​nähdä vaikka.


Ah kyllä, suunnittelu parhaimmillaan. Noin 80.000 dollari ja paljon neuvokkuus sinut tähän De GRISONOGO Otturatore katsella joka käyttää hyvin monimutkainen mekanismi mekaanisesti pyöräilyn kautta eri dial toimintoja.


Haluamme yksi näistä. Voit kirjoittaa voittaa upouusi Seiko Sportura Kinetic Diver Watch Here .


Klikkaa nähdäksesi diaesitys.






Ingen kommentarer:

Send en kommentar