søndag den 9. oktober 2011

GhostGuitar on mahtava täydennetty ilmakitaran iPadille, iPhone

Mielenkiintoisia uutisia url:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/Hj2yNVQaH8o/ghostguitar-is-an-awesome-augmented-air-guitar-for-ipad-iphone.ars:



GhostGuitar on sovellus, joka mullistaa ilmakitaraa teollisuudelle. Enää sinun tarvitse kuvitella mahtava kuulostaa, että olet pumppaus ulos kuvitteellisen kirves. Sen sijaan voit käyttää lahjakkaita kädet tyhjennyspumppauksia todellinen Voimasoinnut. Kuten promo mainos sanoo, "Vihdoinkin. Todellinen ilmakitaraa. "


App käyttää eteen päin kamera iPhonen tai iPad 2 seurata kädet, ja sitten rämpyttää oikealla kädellä samalla kun kiukuttelu sointuja vasemmalla kädellä. Joskus voit jopa valita yksittäisiä merkkijonoja.



Video!


Kun siihen tottuu, seuranta toimii yllättävän hyvin. Se on hyvin tarkka, noin puolen metrin päässä, minulla oli vaikeuksia saada se käteni kauempaa, mutta jos laitan musta t-paita (virallinen ilma-kitara yhtenäinen) niin olisin luultavasti ok.


Voit valita kitaroita, valitse sointukulkuja, käytä vaikutuksia polkimet, ja siellä on jopa "Ghost Band" mukaasi matkalle.


On muutakin. Jos osaa laulaa (tai ei, luulisin) voit myös nauhoittaa laulu mestariteoksesi. Sanoinko "ennätys"? Kyllä. Voit tallentaa työsi, ja jos teet erityisen erinomainen suorituskyky, voit tallentaa sen ääni-tai videotiedosto ja sitten jakaa sen kanssa kuka rakastat (tai vihaa) eniten.


Olin täysin skeptinen tulossa, mutta peli osoittautuu melko mahtava. Ei ole GarageBand, mutta olet melko paljon taatusti yli $ 2 arvosta hauskaa irti. Bargain.


GhostGuitar [App Store]


Lue kommentteja tähän virkaan





Ingen kommentarer:

Send en kommentar