søndag den 9. oktober 2011

Cybook prepping Odyssey lukija High Speed ​​Ink System näytön

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/10/09/cybook-prepping-odyssey-reader-with-high-speed-ink-system-screen/:

Bookeenin Odyssey

Näyttää siltä Bookeenin voisi lopulta läpi kiusanteko meille - yhtiö valmistautuu vapauttamaan Odyssey, lukija urheilu huippunopeudella Ink System. Muutettu Pearl E Ink-näyttö on osoittanut pois useita kertoja toistaen video ja Internetin selailuun . Nyt se vihdoin siirtymiselle mielenkiintoinen tech demo varsinainen tuote. Parempi vielä, 6 tuuman full motion-yhteensopivaa näyttöä on parikseen touch kerros, eli se voisi toimittaa tablet kaltainen kokemus akun lähempänä perinteistä e-lukija. Alapuolella huppu on 800MHz Cortex A8 prosessori Texas Instruments ja WiFi radio, oletettavasti sisällön lataamiseen ja nettiselailusta. Odyssey on odottaa toimitukset alkavat Euroopassa lähiviikkoina, mutta Bookeenin on vielä paljastaa hinta. Voit tarkistaa koneen käännetty PR lähteellä linkkiä.

Cybook prepping Odyssey lukija High Speed ​​Ink System näytön alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 09 lokakuu 2011 14:07:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink Electronista | lähde Bookeenin (käännetty) | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar