fredag den 30. september 2011

Turvallisuus virhe ohittaa AT & T Samsung Galaxy S II Näyttölukko

Mielenkiintoisia uutisia url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/N-qdm7YqsVY/Security-Flaw-Bypasses-ATampT-Samsung-Galaxy-S-II-Screen-Lock:

zacharye kirjoittaa "BGR on paljastanut turvallisuus virhe AT & T: n versio Samsung Galaxy S II, joka tekee Android n avausmalli ominaisuus täysin hyödytön. käyttäminen yksinkertainen kiertää tietoturva-aukko mahdollistaa kaikkien ohittaa avausmallin, joka normaalisti kieltää käyttäjille Android laite ellei ennalta kuvio piirtyy verkkoon yhdeksän pistettä eri puolilla laitteen Lukitse näyttö. "


Lue lisää tämän tarinan klo Slashdot.






Hollanti Usenet tarjoaja velvoitettava Poista loukkaavaa sisältöä

Mielenkiintoisia uutisia url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/YocGxWL7ijI/Dutch-Usenet-Provider-Ordered-To-Remove-Infringing-Content:

dutchwhizzman kirjoittaa "Amsterdam-pohjainen Usenet tukkumyyntitoimittajana News Service Europe on valtuuttanut tuomioistuimen poistaa kaikki tekijänoikeus-loukkaavaa sisältöä niiden palvelimet, tai suuria taloudellisia seuraamuksia. hollanti Copyright organisaatio BREIN on voittanut oikeusjutun tehdä Usenet tarjoaja vastaa sisällöstä kirjoitettiin muillakin alustoilla kuin omassaan. Voisiko tämä olla lopussa Usenet kuin me sen tunnemme, tai tulee valitus voitetaan NSE? Miksei tuomari tekee toimittaja, joka mahdollisti viestit vastuussa? Miksei tuomari kunnia "Peruuta viesti"-menettelyn että teknisesti olemassa NNTP protokollan? "


Lue lisää tämän tarinan klo Slashdot.






Kanadan jäätiköstä Puolita kuuteen vuoteen

Mielenkiintoisia uutisia url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/nMicHepht50/Canadian-Ice-Shelves-Halve-In-Six-Years:

eldavojohn kirjoittaa "CBC raportit uusi tutkimus, joka osoittaa tuhannen-vuotias jäätiköstä (paljon erilainen kuin merijään) ovat hajoamassa ja ovat vähentyneet puoleen alueella Kanadassa kuuden viime vuoden aikana." Tänä kesänä yksin näin Serson jää hyllyyn lähes kokonaan kadota ja Ward Huntin hylly halkaisemattomina. jään sulamisen vastaa noin kolme miljardia tonnia, eli noin 500 kertaa massa Suuren pyramidin Gizan. " Tarkempia kuvia on nähtävissä osoitteessa Conversation, lainaamalla professori Steven Sherwood, apulaisjohtaja yliopiston NSW n Climate Change Research Centre: "todellinen merkitys tässä, mielestäni, että tämä jää on kuulemma ollut siellä jo tuhansia vuosia. Sama pätee jäätiköiden äskettäin katosi Andeilla. Nämä havainnot pitäisi poistaa yhdellä iskulla mitään käsitystä siitä, että viimeaikainen ilmaston lämpeneminen voisi olla luonnollinen. "


Lue lisää tämän tarinan klo Slashdot.






Oracle: Proud, omavaraisia, yhä yksittäisiä

Mielenkiintoisia uutisia url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/sRdaewcUpD8/Oracle-Proud-Self-Reliant-Increasingly-Isolated:

jfruhlinger kirjoittaa "Yksi Oraclen mainittuihin tarkoituksiin, kun se osti Sun yli kaksi vuotta sitten oli luoda koko pinon laitteet: SPARC-palvelimet, joissa käytetään Solaris-tai Oracle Linux ja Oraclen sarja App palvelimet ja tietenkin sen kaikkialla läsnä tietokantaan. Sen uusi T4-prosessori on vahvistettiin tätä strategiaa. Mutta yritys on maalannut itsensä nurkkaan? Vaikka se varovasti syleili pilvi, sen pilvi palvelut eivät toimi Windows tai muiden yhtiöiden tarjonnasta, joka tappaa suuren osan mahdollisesta arvosta; Samaan aikaan he " VE onnistui vieraannuttaa avoimen lähdekoodin kehittäjät ja iso Leikkuut Java-yhteisön. Näyttää siltä, ​​että Oracle kyvyttömyys leikkiä muiden kanssa on lukitus heidät pois moninapaisen tulevaisuuden. "


Lue lisää tämän tarinan klo Slashdot.






Amazon keskusteluja HP ​​ostaa Palm

Mielenkiintoisia uutisia url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/06XMn_0oLRY/Amazon-In-Talks-With-HP-To-Buy-Palm:

Nemilar kirjoittaa tämän Ote VentureBeat: "Kuka pelastaa mitä on jäljellä Palm HP: n bumbling? Se voisi olla Amazon, koska online-vähittäiskaupan jättiläinen on vakaviin neuvotteluihin Snap ylös Palm HP: ltä. Mikään muu yhtiö näyttää siltä sopiva koti Palm ja sen webOS ohjelmistoja. On syytä huomata, että entinen Palm pääjohtaja Jon Rubinstein, joka omistaa nyt epämääräinen "tuoteinnovaatioiden" rooli HP: n Personal Services Group, liittyi Amazonin hallituksen viime vuoden lopulla. "


Lue lisää tämän tarinan klo Slashdot.






Analysoimalla tietojen säilyttämistä langattoman Carriers

Mielenkiintoisia uutisia url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/6UMmwVM1jfE/Analyzing-Data-Retention-By-Wireless-Carriers:

adeelarshad82 kirjoittaa "Kuinka kauan kännykkäsi harjoittaja säilyttää tietoja puhelut, tekstiviestit ja data käyttävät? mukaan kerätyt tiedot Department of Justice, se voi olla niin vähän kuin muutaman päivän tai jopa seitsemän vuotta, riippuen palveluntarjoajalta. Aineisto julkistetaan sen jälkeen American Civil Liberties Union teki Freedom of Information Act pyynnöstä liittyvät tutkimuksen matkapuhelin paikannukseen poliisi. "


Lue lisää tämän tarinan klo Slashdot.






IBM: n THINK Exhibit tunkeutuu NYC, tavoitteena on innostaa (video)

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/09/30/ibms-think-exhibit-invades-nyc-aims-to-inspire-video/:


Poistuminen rajojen Manhattan asunto, Lincoln Center on käsittämätön kyky tehdä olon kääpiöityjen. Kotiin taiteiden ja vainoavat New Yorkin Glitterati, maamerkki sai IBM makeover osana yhtiön THINK näyttely - interaktiivinen installaatio tarkoitus kutoa tarina tekniikka, koska se koskee kangas elämän saavutus ja muuta .



Ensimmäinen asia, että katseet on IBM kylpevät 123-jalka pitkä, 12-jalka korkea LCD Wall vuori tunneli joka johtaa sisuksiin NYC maamerkki. "Elävä" seinä viihtyy pois ympäristöstä, visualisointiin liikkumistavan ja analysoimalla vastaava ilmanlaatu läheiseltä Broadway. Se osoittaa myös aurinkoenergian mahdollisuudet jokaisen katolla kaupungin, rahoitustoimet ja vettä vuotaa tärkein vesijohdon. Koska tapahtuman tuottaja Lee Green yksinkertaisesti sanottuna, idea perustaa on "delegoida ymmärrystä" ja "juonittelua ja innostaa" jopa vähiten teknologisesti kallistettu.


Jatka lukemista IBM Ajattele Exhibit tunkeutuu NYC, tavoitteena on innostaa (video)


IBM: n THINK Exhibit tunkeutuu NYC, tavoitteena on innostaa (video) alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 30 syyskuu 2011 14:47:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink | lähde IBM | Lähetä | Kommentit

Käyttöjärjestelmä Kaupungit

Mielenkiintoisia uutisia url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/Mu3LvwNnU2U/An-Operating-System-For-Cities:

CProgrammer98 kirjoittaa "BBC News raportoi, että kaupungit voivat pian saada oman käyttöjärjestelmän. Valitse artikkeli:" Urban OS toimii aivan kuten tietokoneen käyttöjärjestelmän, mutta pitää rakennukset, liikenne ja palvelut sujuvasti. Ohjelmisto vie aineistossa anturit siroteltu ympäri Kaupungin pitää silmällä mitä tapahtuu. Jos palo, Urban OS voisi hallita liikennevaloja niin paloautot pääsevät blaze nopeasti. anturit seurata kaikkea suuren mittakaavan tapahtumia, kuten liikennevirtojen koko kaupungin alas enemmän paikallisia ilmiöitä kuten lämpötila-antureita sisällä yksittäisiä huoneita. OS täysin ohittaa ihmisen hallita välisen viestinnän antureita ja laitteita, kuten liikennevalot, ilmastointi tai vesipumput, jotka vaikuttavat laatuun kaupungin elämän. "


Lue lisää tämän tarinan klo Slashdot.






Microsoft Security Products lippu Google Chromen Virus

Mielenkiintoisia uutisia url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/G-msUVf_OX4/Microsoft-Security-Products-Flag-Google-Chrome-As-a-Virus:

Uusi submitter maeltor kirjoittaa "Raportit kaadetaan tänä aamuna, että Microsoftin tietoturvatuotteet, kuten Microsoft Security Essentials ja Forefront Client Security, olivat hiipumassa Google Chrome kuin virus (PWS: Win32/Zbot) ja poistamalla selaimen jos käyttäjät valitsivat puhdistaa ja käynnistä niiden koneita. käyttäjistä ilmoitti, että ainoa tapa lieventää ongelmaa oli asettaa MSE ja eturintamassa "aina mahdollista" Zbot, jota yleisesti pidetään huono idea. " Googlen työntekijä edellä tuki lanka toteaa, että Microsoft on nyt ajanut toinen päivityksen voit ratkaista ongelman. "30. syyskuuta 2011, virheellinen tunnistus PWS: Win32/Zbot todettiin. 30. syyskuuta 2011, Microsoft julkaisi päivityksen, joka korjaa ongelman. Allekirjoitus versiot 1.113.672.0 ja suuremmat ovat tämän päivityksen."


Lue lisää tämän tarinan klo Slashdot.






MIT: n "keinotekoista Leaf" tekee Polttoaine auringonvalolta

Mielenkiintoisia uutisia url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/VCFhzTgpuDU/MITs-Artificial-Leaf-Makes-Fuel-From-Sunlight:

Uusi submitter nfn kirjoittaa "MIT on julkaissut uuden paperi (abstrakti), sekä video toimiva prototyyppi, mitä he kuvaavat kuin" keinotekoista Leaf ", joilla erotetaan vesi hapeksi ja vety käyttäen halpaa, ei-eksoottiset materiaalit . "keinotekoinen Leaf - piin aurinkokenno eri katalyyttinen materiaaleja liimataan pintaa sen kaksi puolta - ei tarvitse ulkoista johtoja tai ohjausvirtapiireissä toimimaan. Simply laitetaan astiaan vettä ja auringossa, se nopeasti alkaa tuottaa purojen kuplia : happikuplien yhdeltä puolelta ja vety kuplia muista. Jos laitetaan astiaan, jossa on este erottaa kaksi puolta, kaksi virtoja kuplia voidaan kerätä ja varastoida, ja käyttää myöhemmin toimittaa teho: esimerkiksi ruokinta ne polttokennon, joka yhdistää ne jälleen veteen välittäessään sähkövirta. " Ei sana saapuessa "Artificial Salaatit, 'tai kun heidän muut alkemian hankkeet kantavat keinotekoisia hedelmää."


Lue lisää tämän tarinan klo Slashdot.