fredag den 30. september 2011

Intiassa Caps tekstiviestejä hillitä telemarkkinointi, Desi Teens tontti kapina

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/09/29/india-caps-text-messages-to-curb-telemarketing-desi-teens-plot/:


SMS-pohjainen puhelinmyyntiä vakava ongelma Intiassa - niin vakavaa, itse asiassa, että hallitus on päättänyt halki alas melko vaikea tie. Kuten tällä viikolla, jokainen intialainen mobiilikäyttäjä tai yritys voi lähettää vain 100 tekstiviestiä päivässä, osana uuden anti-spam aloitteesta Telecom Regulatory Authority of Intiassa. Muutto on vain viimeisin sarjassa kampanjoita torjumiseksi nousukausi aggressiivinen telemarkkinointi, että joidenkin mukaan rajoja häirintää. Viranomaiset sanovat roskapostia puheluita on jo vähentynyt huomattavasti vuodesta 2007, kun hallitus asetti kansallisen " älä soita "rekisterin, mutta ongelma jatkuu, ja monet käyttäjät valittavat vastaanottamisesta kaupallisten tekstien aikana pissata tuntia yöllä. Sääntelyviranomaisten näyttävät varmoja, että nämä uudet säännöt menee pitkä matka kohti ratkaista tämä arvoitus, vaikka jotkut ovat jääneet ihmettelevät, miksi Intian miljoonia matkapuhelinkäyttäjien täytyy maksaa, eikä roskapostittajien itse. Los Angeles Times puolestaan ​​ilmoittaa, että subcontinental puhelinmyyjät ovat jo alkaneet kiertää uusien sääntöjen uudelleen kohdentavat toimiaan roskapostia, ad-pohjainen Twitter-syötteitä ja muita tapoja olla yhtä ärsyttävää kuin on koskaan ollut.



[Kuva kohteliaisuus Thomas Hawk ]

Intiassa Caps tekstiviestejä hillitä telemarkkinointi, Desi teini tontti kapina alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 29 syyskuu 2011 18:37:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink | lähde BBC | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar