fredag den 30. september 2011

Toyota Prius C läpikäy nimenmuutoksesta, tulee ulos tunne "Aqua" sinisen

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/09/30/toyota-prius-c-undergoes-name-change-comes-out-feeling-aqua-b/:


Hyvät jäsenet niin hip-se-sattuu demografiset, Toyota n sai Prius hybridi sinua varten. Kaareva, futuristisen näköisen EV ensimmäinen ei puhujalava spin Meille Detroitin autonäyttelyssä aiemmin tänä vuonna ja nyt aseistettu Hue-matching "Aqua" monikerin, on prepping on edennyt varsin hajanaisesti ja paljon tammikuussa 2012. Raportti Nikkei osoittaa tämän polttoainetta kaasu / sähköauto saa vain noin 40 km / l (tai 94mpg), eläimellinen sen nykyinen Prius perheenjäsenen 32 km / l (noin 75mpg). Ja kuin että hintalappu, etsi se maksaa vähittäiskaupassa noin 1,7 miljoonaa jeniä (tai 22.000 dollari), kun se tekee sen lopulta näyttävä sininen kumarrus Japanissa ja Yhdysvalloissa ensi vuonna.

Toyota Prius C läpikäy nimenmuutoksesta, tulee ulos tunne "Aqua" sinisen alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 30 syyskuu 2011 04:04:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink Autoblog Vihreä | lähde Reuters | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar