fredag den 30. september 2011

LG pyrkii kielto eteläkorealainen BMW ja Audi myynti, tikut pois sen ledi kieleen Osram

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/09/29/lg-seeks-ban-on-south-korean-bmw-and-audi-sales-sticks-out-its/:


Eikö olisi mukavaa jos eläisimme maailmassa, jossa me kaikki juuri pitkin, ihmiset työskenteli jännitystä se, ja tieto oli vapaa? Joo, ei juuri mahdollisuuksia haaveilijoita. "Sue", uuden vuosituhannen eniten usein käytetty verbi on saada joitakin raskasta pelata käsissä teknologian teollisuutta. Viimeisimmät tuomioistuin huone taistelijoiden? Miksi, että olisin LG Group ja Osram . Katsos, aikoinaan LG oli myöhäistä LED patentti peli, ja tyytyi haarukan yli rahaa Osram käytettäväksi sen tech. Hyppää nyt, ja elektroniikka jättiläisen väittämällä se voi saada sen valaistuksen tavarat muualta, pilkkomista lukuisia asiaan IP-holdingyhtiöiden ja yhdistämällä näitä kanssa omia patentteja. Huolimatta siitä jo countersued Osram heinäkuussa tuonnin estämiseksi kyseisen yhtiön loukkaavan tuotteita Etelä-Korean, LG: n kokosi sen oikeudellinen arsenaali jälleen estää myynnin Audin ja BMW: hen koko maassa - autoja, jotka sisältävät Osramin LED Tech . On vaikea kuvitella tuomioistuimet myöntää tällaista laaja-lakaistaan ​​kielto suuri auto pelaajien leipä-ja-voita. Ja kaikki grandstanding syrjään, on todennäköisempää, kaksi fisticuffing osapuolet tulevat jonkinlainen tarkistettu rahoitussopimuksen .

LG pyrkii kielto eteläkorealainen BMW ja Audi myynti, tikut pois sen ledi kieleen Osram alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 29 syyskuu 2011 22:08:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink Engadget espanja , CarScoop | lähde Korea Times | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar