fredag den 30. september 2011

NFC spec mahdollistaa kaksisuuntaisen viestinnän, mahdollisesti tekee Bump vanhentunut

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/09/30/new-nfc-spec-enables-two-way-communication-potentially-makes-bu/:

NFC

NFC Forumin juuri julkaissut uusimman päivityksen kasvava lähietäisyydeltä standardia ja se sisältää mukava pieni hoitoon nimeltään SNEP, joka on lyhenne sanoista Simple NDEF Exchange Protocol. (Sivuhuomautus: NDEF vuonna SNEP, sanoista NFC tietojen vaihdon muotoa - se on kuin Matryoshka nukke lyhenteiden.) Mikä tekee SNEP jännittävää on, että se mahdollistaa lähettää ja vastaanottaa tietoa kahden laitteen välillä. Tätä voitaisiin käyttää vaihtaa yhteystietoja puhelinten välillä (samanlainen Bump , mutta ilman APP) tai kerätä linkkejä trailereita elokuvan julisteita, joita voitaisiin toistaa television kotona. Se on mahdollisesti jännittäviä juttuja, niin kauan kuin valmistajat todella käyttää sitä. Tutustu PR tauon jälkeen muutaman lisää teknisiä yksityiskohtia.

Jatka lukemista NFC spec mahdollistaa kaksisuuntaisen viestinnän, mahdollisesti tekee Bump vanhentunut


NFC spec mahdollistaa kaksisuuntaisen viestinnän, mahdollisesti tekee Bump vanhentuneita alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 30 syyskuu 2011 03:14:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink Electronista | | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar