fredag den 30. september 2011

Tiny "Jumping robotteja" on enemmän yhteistä sähinkäiset kuin Johnny 5

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/09/30/tiny-jumping-robots-have-more-in-common-with-firecrackers-than/:

Jumping robotti

Ehkä soittamalla liikkumatonta muovi bug räjähteitä rahapulassa sen alapuolella " Jumping robotti "on hieman venyttää, mutta jotka me väittää vastaan ​​armeijan tutkimuslaboratorio ja Marylandin yliopistossa. Kaksi ryhmää ovat yhteistyössä luoda parin "robotteja", joka toimi vain muutaman millimetrin kokoisia, mutta voi hypätä useita senttimetrejä ilmaan. Yksi käyttää keväällä kuten mekanismi (jonka operaattori on painettava alas pinseteillä) kuljettamaan sitä, kun taas toinen käyttää pienen raketin, joka voidaan laukaista joko nykyinen sovellettu yli johtoja tai phototransistor (varten kytkemättömät lento). Se kaikki tekee aika siisti video, jonka löytää tauon jälkeen - vaikka sisaresi Furby oli enemmän robotti kuin näitä pieniä asioita.

Jatka lukemista Tiny "hyppäämällä robotteja" on enemmän yhteistä sähinkäiset kuin Johnny 5


Tiny "Jumping robotteja" on enemmän yhteistä sähinkäiset kuin Johnny 5 perin ilmestynyt Engadget on ti, 30 syyskuu 2011 01:27:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink | lähde IEEE Spectrum | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar