søndag den 4. september 2011

Lost In Legoland: gazillion tiilet ja Mini Star Wars Geekfest

Mielenkiintoisia uutisia url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/SqmuBr4yuAs/:

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Mitä tapahtuu kun nörtti tuulet ylös Legoland? Hän on kuormien suodattamaton hauskaa, niinhän.


"WTF? Minun olisi pitänyt säilyttää tämä minun henkilökohtainen blogi. Tämä on saanut mitään tekemistä teknologian kanssa, ja tämä blogi on nimeltään TechCrunch varten itkeä ääneen. Raportti ja kuvia siitä vierailusta teemapuisto ole mitään täällä tässä blogissa. Minä hukkaan pari minuuttia elämästäsi, ja aika on arvokasta. Voit, ja ehkä pitäisi lopettaa ja koskaan käy TechCrunch, ikinä. "


Ok, nyt saimme, että pois tieltä, edelleen hauskaa!


Olin Tanskassa tällä viikolla Seuraava Århusin "Beautiful Virheet konferenssin ja näyttelyitä. Minulla oli hauskaa, kun voi päätellä mietintöäni retkestä. Tein jotain kauheaa, vaikka.


Vuoden kolmannen tapahtumapäivänä oli erillinen konferenssin opettajaa noin seuraava aalto teknologia lapsille kello Billund Center - arvasit oikein - (pieni) Billund . Koska en ollut oikeastaan ​​puhui tilaisuudessa, onnistuin livahtaa ulos kokoushuone, ja käveli kilometrin kadulla, joka kulkee alkuperäinen Lego tehdas, joka sijaitsee aivan Tanskan toiseksi vilkkain lentokenttä, Billund Airport, sekä Legoland Hotel .



Määränpää: teemapuisto Legoland Billund , suosittu turistikohde alun perin avattu vuonna 1968.


Ei epäkunnioitusta Seuraava Århusin järjestäjät joka ystävällisesti kutsui minut tapahtumaan, mutta se oli ylivoimaisesti kohokohta matkani. Eikä vain siksi että se teki minut tuntemaan itseni jälleen lapsi.


Olen jopa saanut joissakin laitteissa, keräävien varoa näyttää vanhemmilta odotustiloissa linjoilla kuin olin aika paljon vain aikuisen puistossa ilman lapsia perässään - yksi mukanasi kannettavan tietokoneen laukku, ei vähemmän. Ah hyvin, ajattelin, olen tottunut tekemään tuskallisia uhrauksia työlleni täällä TechCrunch.


Tässä koholla, 360-astetta ja hieman nopeuttanut video katsaus Legoland Billund puisto:


Mophie leikkaukset hinta Juice Pack Boost ja Powerstation, nostaa akun kapasiteetti

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/09/04/mophie-cuts-the-price-on-the-juice-pack-boost-and-powerstation/:


Useimmat yritykset täällä IFA tajunnut, jos he aikovat matkan se aina Berliiniin, he saattavat myös paljastaa tuotteitaan vaiheessa - tiedät, joitakin valmistellut kommentit, lehdistötiedote ja ehkä jotain disco musiikkia saada ihmiset pumpataan (okei, emme ole joutuneet sitä vielä). Mutta ei Mophie. Yhtiöllä on tapana päästää sen tuotteet hiljaa, osoittaa sen ennalta tavarat näkyville. Näin saimme sattumalta uusimmat versiot sen Juice Pack mobiili latureita, Boost, Powerstation ja Reserve. Kolmesta, jälkimmäinen sai suurimman makeover, jossa kompakti muoto ja pop-out USB-liitin, joka on kiinnitetty muovinen kaapeli. Seurauksena, että ruokavalio, vaikka se on nyt akun kapasiteetti 700mAh, ei 1000 mAh, vaikka sen hinta on noin mennä jopa $ 35 30 dollaria. Hyvä uutinen on, että Mophie alensi hintoja kaksi muuta, kaikki samalla laajentaa akun kapasiteetti. Powerstation nyt on 4000 mAh akku ja maksaa 80 dollaria (alas 100 dollaria), kun Boost on mitoitettu 2000 mAh ja maksaa 49.95 dollaria (10 dollaria hinnanalennus). Jos olet kiinnostunut tällaista asiaa, meillä käytännön valokuvia alla, ja Mophie kertoo paljon osuu Apple Store noin kahdessa viikossa.


Mophie leikkaukset hinta Juice Pack Boost ja Powerstation, nostaa akun kapasiteetti alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 04 syyskuu 2011 15:33:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink | | Lähetä | Kommentit

NSA Tekee Osallistuminen Apache Hadoop Project

Mielenkiintoisia uutisia url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/spgX1mVB5Ik/NSA-Makes-Contribution-To-Apache-Hadoop-Project:

Nimetön lukija kirjoittaa "National Security Agency on toimittanut uuden tietokannan, Accumulo, jotta Apache Foundation for itämisaika. Accumulo perustuu alkuperäiseen BigTable paperi joitain laajennuksia, kuten kyky tarjota solujen suojaus. Näyttää siltä on joitakin esteitä, jotka on raivattava tekijänoikeutta ennen hanketta voitaisiin hyväksyä. "


Lue lisää tämän tarinan klo Slashdot.






Valtio-oppi: miksi hylätä asiantuntemus on tullut kampanjan strategia (ja miksi se pelottaa minua)

Mielenkiintoisia uutisia url:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/aVwquQH6Jc0/why-we-care-what-politicians-think-about-science.ars:



Tällä pitkään Vapunpäivä viikonloppuna Yhdysvalloissa Tuomme sinulle joukko mielipidepalstoilla eri Ars kirjailijoita-ja olemme rakkaus on sinua liittyä keskusteluun kommenteissa.


"Voit olla selkeitä. Uskon evoluutioon ja luottamus tutkijat maapallon lämpenemiseen. Soita minulle hullu." Kanssa , että titityy , Jon Huntsman asettaa itsensä lisäksi joka toinen ehdokas republikaanien ensisijainen kenttä. Huolimatta hänen fraseeraus, Huntsman, joka on tuskin rekisteröitymällä useimmat gallupit, selvästi toivoen että julkinen uskoisi useimmat muut ehdokkaat olevan hieman Loopy sijaan.


Yhtyy tiedeyhteisö on tullut keskeinen kysymys viime presidenttikampanjoissa. Evolution tuli esiin keskustelun aikana edellisenä republikaanien ensisijainen kausi, ja Rick Perry, nykyinen edelläkävijä, oli laittaa paikan päällä siitä on viimeisimmän kampanjan tapahtuma (hän flubbed hänen vastauksensa useilla tasoilla). Ja kuten Huntsman n Tweet ehdottaa, todellisuus ilmastonmuutos on ollut kuuma puheenaihe.


Lue loput tämän artikkelin ...


Lue kommentteja tähän virkaan





Elgato EyeTV Mobile silmien-on (video)

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/09/04/elgato-eyetv-mobile-eyes-on-video/:


Elgato on kokeillut TV-lähetyksiä iPad yli vuoden ajan , mutta vasta nyt, että tarkoitti streaming-ohjelmien, jotka olivat jo lähettää verkossa muutenkin - mahtavan suuri rajoitus, ei sanot? Tällä viikolla, vaikka yhtiö ilmoitti EyeTV Mobile TV-viritin, joka liitetään iPad 2: n 30-pin liitin, jotta se voi vetää televisio. Meillä vain sattui kompastumaan on Elgato n osastolla täällä IFA ja itseämme kohdeltavan lyhyeen TV tauko. Viritin, joka sopii helposti kämmenelle, kun antenni on romahtanut, ainoastaan ​​avulla voit piirtää signaaleja käyttäen DVB-T-standardin, joten tee mitään virhettä Tämä tuote vain meidän eurooppalaisten lukijoille. (Vaikka Elgato sanoo se haluaa vapauttaa jotain vastaavaa Japanissa.) Jopa enemmän kuin laitteiston tai ohjelmoinnin valinta (f u tbol, ​​anyone?), Olemme edelleen vaikuttunut vapaa EyeTV iOS app, jonka käyttöliittymä on melko sama kuin HDHomeRun iPadille app, joka pystyy pyyhkäisemällä näyttöä vaihtaa kanavaa, ja tässä tapauksessa tallentaa sijaintisi. Se tulee olemaan saatavilla yli altaaseen € 99.95 / £ 99.95 lopussa tässä kuussa. Siihen asti (tai jos olet vain jumissa valtioissa), tutustu käytännön kuvia alla ja video demo tauon jälkeen.



Jatka lukemista Elgato EyeTV Mobile silmien-on (video)


Elgato EyeTV Mobile silmien-on (video) alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 04 syyskuu 2011 14:32:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink | | Lähetä |

Kannettavat luokkahuoneessa eivät nouse asteet

Mielenkiintoisia uutisia url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/b1so_h-xBnA/Laptops-In-the-Classroom-Dont-Increase-Grades:

blitzkrieg3 kirjoittaa "Luokkahuoneet ympäri maan ovat varustettu viisikymmentäyhdeksän yli kaksitoista kannettavaa tietokonetta ohjelmia, verkkolaitteet, digitaaliset projektorit, ja muun tekniikan pysyäkseen kilpailukykyisenä 21. vuosisadalla. Kyrene koulupiirin vietti 3.000.000 dollaria ajanmukaistamaan luokkahuoneissa. ongelma? enemmän varoja ei johda kasvuun testitulokset. Päättäjät vaativat high tech luokkahuoneissa, mukaan lukien entinen execs HP, Apple, ja Bill ja Melinda Gatesin säätiö haluaa lisätä teknologian investointeja huolimatta tulokset. Toiset ovat ole niin varma, tai sitä mieltä, että on suoranainen rahan haaskausta. "


Lue lisää tämän tarinan klo Slashdot.






Zero1 VooMote Zapper kaukosäädin iOS käytännön (video)

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/09/04/zero1-voomote-zapper-remote-control-for-ios-hands-on-video/:



Oletko yksi niistä vanhan koulukunnan tyyppejä, jotka vielä kellot tv-ohjelmia todellinen televisiossa? Sitten varmaan myös oma yksi tai viidentoista niistä langattomat kanavan vaihtaja contraptions - tiedätte, jollaista käytetään AA-paristoja ja taikaa valonsäteitä käskeä asemalle ja säätämisen. No, vahvistetaan kauko, nojata taaksepäin, että ylisuuria muovi-sametti sohva, ja saada valmis heittämään pois viimeisen parin emäkset. Zero1 uusi VooMote Zapper Etämoduuli on tehdä kierroksia IFA , joten voit käyttää mitä tahansa iOS laitteen yleiskaukosäädin. Toki käsite sinänsä ei ole uusi - on ollut muitakin iOS-integroitu kaukosäätimet - mutta Zapper on pieni, suhteellisen edullinen, ja rajapinnat ihan mukavasti kanssa iPhone, iPad tai iPod touch. Ohjelmoitua valinnat tallennetaan Zapper itse, joten voit helposti käyttää sitä useita iOS laitteita.



70 dollaria laitetta voidaan sovitettu värjäytyneet tapauksissa ($ 20 ja ylöspäin), ja myös melko kattava TV Guide toiminnallisuutta, jotta voit nähdä paikallisten ohjelmien, katsella esikatselun tunne sisältöä, ja lähettää Infrapunasignaalien televisioon käynnistää ohjelma - aikana sen aikataulun tuuletuksen aika, tietysti. Otimme vilkaisemalla app / Itsy Bitsy laitteisto-yhdistelmä, ja se tuntui toimivan hyvin, ja helppo asennus prosessi (koodit lähes jokainen laite on esiasennettuna) ja nopea vasteaika. VooMote reps sanoi laite on valikoima 25 jalkaa, mikä on enemmän kuin paljon meidän pieni huoneisto configs, mutta ei ehkä riitä joidenkin Stadium-Style Media huoneita. Lopussa päivän, se on oikeastaan ​​vain (erittäin) tyylikäs kosketusnäyttö yleiskaukosäädin ratkaisu, joten jätämme asian sikseen. Hyppää ohi tauon nähdä Zapper toiminnassa.

Jatka lukemista Zero1 VooMote Zapper kaukosäädin iOS käytännön (video)


Zero1 VooMote Zapper kaukosäädin iOS käytännön (video) alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 04 syyskuu 2011 13:29:00 EDT. Ole hyvä


Lucasfilm paljastaa "Sandcrawler" Singaporen toimisto

Mielenkiintoisia uutisia url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/9yKuu4j3i1w/Lucasfilm-Unveils-Sandcrawler-Singapore-Office:

Nimetön lukija kirjoittaa "massiivinen, hitaasti liikkuva Sandcrawlers George Lucasin Tähtien sota-elokuvien innoittamana muodossa Lucasfilm n uusi alueellinen pääkonttori Singaporessa. Designed by Aedas, Sandcrawler rakennus talo 100 paikkaisesta teatterista, Lucasfilm Singapore toimistot, julkiset palkintokorokkeelle ja muut henkilöstön tilat. Kumpikaan ruosteessa eikä hitaasti tässä tapauksessa lasimainen ja virtaviivainen rakennus yhdistää korkean suorituskyvyn julkisivu rehevä puutarha ja viherkasvit että leviää terassit, tuloksena erittäin tehokas kaupallinen tilaa. rakentamisen jo käynnissä, voimme odotan tätä tosielämän Star Wars ilmentymä joskus vuonna 2012. "


Lue lisää tämän tarinan klo Slashdot.






Mitä etsiä ja yhtiön hallituksen

Mielenkiintoisia uutisia url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/1tuBtikeruM/:

board

Joka yritystasolla Hallitus on suora vaikutus organisaation tuote strategia, vuokraus-, varainhankinta ja paljon muuta. Ja startups on hyvin valikoiva valittaessa hallituksen jäseniä, jotka neuvoo yritys oikeaan suuntaan. Vuonna iso yritys valtakunnassa, sekä media ja yhtiön osakkeenomistajille ovat kyseenalaistaneet Yahoon hallituksen, joka edelleen työllistää hukkuvat Carol Bartz toimitusjohtajana ja tukee outoa tuote-ja liiketoimintastrategiaan. Sitten sinä katsot Facebook, jossa perustaja Marc Zuckerberg on strategisesti koottu all-star hallituksen auttaa yritystä kasvamaan kuin julkinen yritys ja laajentaa uusiin suuntiin. Viimeksi Facebook lisäsi Netflix yhteistyötä perustaja ja toimitusjohtaja Reed Hastings sen hallituksen, siirtymistään Marc Andreessen, Jim Breyer, Donald E. Graham, Peter Thiel ja Zuck itse. Hastings ei vain lisää hänen kokemuksensa otetaan verkkoyrityksen julkinen, mutta hän auttaa myös Facebook navigoida mahdollisia elokuva-ja tv streaming mahdollisuuksia. Facebook on rock solid board-lähes jokaisella jäsenellä on ollut vahva uudistaja viime vuosikymmeninä.


Kuten näimme HP, jopa valtava, vakiintuneiden yritysten täytyy tehdä muutoksia hallituksen rakenteeseen kuin yrityksen strategian muutoksia. HP lisätty viisi uutta hallituksen jäsentä tämän vuoden alussa uutena toimitusjohtajana Leo Apotheker otti ohjat. Tietenkin eteenpäin seitsemän kuukautta ja HP on ilmoittanut, että se on lopetetuista toiminnoista ympäröivä kosketuslevy ja kaikki webOS puhelimet, suuri siirtyä yhtiölle ja varmasti yksi, joka sai vaikutteita aluksella.


Tosiasia on, että hallitus pelaa erittäin tärkeä rooli joidenkin suurten tapahtumien tahansa yhtiön osakkeenomistajille. Hallitus auttaa hallitsemaan ja tekemään päätöksiä rahoituksesta, yritysostot, tuote strategia ja jopa IPO. Joten on sanomattakin selvää, että yrittäjät kohtaavat haastavia päätöksiä kokoonpano aluksella. Suuriin pörssiyhtiöt, tämä on ollut aina, mutta rooli foorumeihin osoitteessa startup on myös muuttumassa. Haastattelin kourallinen alkuvaiheen sijoittajia (ja luopujista)-Jeff Clavier, Keith Rabois, Dave McClure, ja Paul Lee-selvittää mitä käynnistyksen perustajat pitäisi tietää poiminta ja toimitusjohtaja aluksella.


Lightbank kumppani Paul Lee kaikuja tämän ajatuksen, kertoi minulle, että yrittäjät on "hyvin varovaisia" siitä, miten he panevat esikuntansa. "Jokainen vaihe on erilainen sen osalta, kenellä toit", hän selittää. "Aikaisin käynnistyksen sarjan rahoitusta, pienempi lauta on parempi, koska erilaisia ​​ääniä tehdä jousta käynnistyksen kovemmin. Kun saat viisi jäsentä, on entistä vaikeampaa päästä yhteisymmärrykseen. "


Tietenkin on olemassa tasapaino löytää hallituksen jäsenille sekä haaste yritykselle yhtä hyvin kuin syytä perustajien kanssa tarvittaessa. Ottaa molemmat on ratkaiseva, sanoo Lee. Hän myös uskoo vakaasti, että antaa oman hallituksen jäsenille ilman investointeja ei ole oikea kaava monia alkuvaiheen startups. "Yrittäjät haluavat hallituksen jäsenmääräksi uskottu yritykselle, ja hallituksen jäsenen on oltava joitakin iho peliin palvelemaan yrityksen paras."


Myöhemmässä vaiheessa yritykset, on järkevää lisätä maustetaan execs jotka juossut menestyneimpien yritysten rooli "toimitusjohtaja valmentaja."


Tango videopuhelut matkalla Windows Phone Mango?

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/09/04/tango-video-calling-en-route-to-windows-phone-mango/:


Hyviä uutisia, ihmiset - Tango on saavuttamassa Windows Phone. Ei, ei , että Tango . Olemme viitaten videopuhelut palvelu , joka on jo suosittu iOS ja Android-laitteisiin, mutta ei ollut mitään läsnäolo Microsoftin alustalla ollenkaan. Tietenkin siellä on räikeän ilmeinen syy: jos käyttöjärjestelmä ei tue eteenpäin suunnatut kamerat kunnes Mango tuli. Tällä viikolla paljastustilaisuudessa HTC ensimmäinen WP7.5 laitteita , joku Silmäillessäni tutkan ohjelmisto toisella puolella on tapahtunut Tango App Käynnistä-valikosta, joka osoittaa käyttäjillä on enemmän videokeskusteluun vaihtoehtoa kuin Skype. Parempi vielä, se näyttää tarjoavan ristialustamiseksi jotta voit nähdä Android-toting Pals ja iPhone varustettu appivanhemmat läheltä ja henkilökohtaista. Me olemme ekstaattinen nähdä ominaisuus vihdoin valmis menemään Mango debyytti, mutta valitettavasti se on vain ajan kysymys ennen kuin nimi sekaannusta asettuu sisään

Tango videopuhelut matkalla Windows Phone Mango? alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 04 syyskuu 2011 12:27:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink | lähde WPCentral | Lähetä | Kommentit

TV pilvessä

Mielenkiintoisia uutisia url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/Z6smaF_medE/:

TV cloud

TV siirtyy pilveen. On väistämätöntä, kuten muutkin medioita kirjoista musiikkia yhä suoritetaan Internetin. Netflix, Hulu, ja jopa Apple TV ovat tehneet aluevaltauksia, kun se tulee jakaa perinteisen tv-ohjelmia ja elokuvia Internet-yhteys näytöt. YouTube pitää tarttumalla enemmän huomiotamme, osuus 7 prosenttia vietetty aika internetissä Yhdysvalloissa, mukaan comScore.


Ja silti TV (ja elokuva) teollisuus ovat osoittautumassa kestävät paremmin muutosta kuin mikä tahansa muukin media. Muutos tulee, mutta se ei tapahdu niin nopeasti kuin se on musiikkia, uutisia tai kirjoja.


TV teollisuus kaivaa sisään Starz on kävelymatkan päässä sen sisällöstä käsitellä Netflix. Hulu näyttää olevan luisumassa vettä kun se yrittää myydä itse . Jopa Apple on ottaa kova aika muuttaa mallia. Se äskettäin astui takaisin sen yrittää tarjota tv-asunnot (siirrä me näimme tulevan kuukausi sitten), koska TV verkot koskaan vain osallistunut puolinaisesti.


Mutta ei kukaan oikeastaan ​​epäilystäkään siitä lopulta Internet voittaa täällä murskata jäykkä ohjelmaoppaasta, kaapeli ja satelliitti yritykset työntää alas meidän kurkku? Useimmat meistä vain katsella muutamia kymmeniä kanavia säännöllisesti, mutta joudumme maksamaan 500. Jos voisimme tilata siitä kanavaa kohden tai kohti Näytä perusteella monet olisivat. Se on vain niin ilmeinen, että parempi kokemus alkaa kerroit ihmiset katsovat, mitä he haluavat, kun he haluavat, riippumatta laitteen he haluavat-onko se niiden tv, kannettava tietokone, iPadista tai matkapuhelimeen. Mutta se ei riitä. TV pilvi ei ole vain siirtyminen jakelussa. Kyse on helpompi löytää ja jakaa uusia esityksiä ja muuttaa tapaamme käyttää niitä. Kyse on siitä TV älykkäämpiä (ei oikeastaan ​​olen vain sanoa, että?) Vuonna Viimeisin viesti tästä aiheesta, Asymco n Horace Dediu äskettäin kirjoitti :



Toisin Smartphone joka voi vain on syntynyt hyödyntää Internet, TV ei ole "älykkäät" hyödyntää. "Smartness" on ei laatikkoon vaan ohjelmointia.


Tietenkään en tarkoita siellä puute hyvistä ohjelmointi. Tällä tarkoitan sitä, ettei innovaatioita mikä ohjelma on-työ on palkattu tekemään. Tapa se ja sen jakelu sopii ihmisen elämään. TV-ohjelmat eivät ole muuttuneet puolen vuosisadan ajan. Niissä sama lajityyppejä, samanpituiset samaa liiketoimintamallia, samaa sarjaa, muoto ja ajoitus ja sama arvoketjut kuin silloin, kun "I Love Lucy" ensi-iltansa vuonna 1951. He olettavat ihmiset katsovat TV aikana samaan aikaan joka päivä (tekemättä mitään muuta.) He myös olettaa, ihmiset ovat yhtä vaikuttavat brandimainonnan ja että yleisö on pitkälti homogeenisiä.



TiVo yrittänyt tehdä TV älykkäämpiä, mutta sekin oli pois foxed joita kaapeli-ja satelliitti yritykset, jotka lisäjäsentä sen DVR teknologian ja juuttunut sitä omassa digisovittimia. Vaikka TiVo on nyt pakottaa heidät maksamaan patentin lupamaksuja, TiVo itse on laskussa kuluttajana brändi. Kaikki mitä sinun tarvitsee tehdä, on katsoa kaaviosta Ed Bott klo ZDNet koottu vertaamalla etsii termi "Netflix" vs. "TiVo" ja "Media Center."


Bott toteaa:



Et voinut pyytää selkeää



Pico Dolly korvaa kotitekoinen rullaluistin kolmijalat pienempi kamera tuotantoja (video)

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/09/04/pico-dolly-replaces-homemade-roller-skate-tripods-for-smaller-ca/:


Sen sijaan arveluttavan perching digitaalisen järjestelmäkameran on rullalauta nimissä elokuva, ehkä on aika investoida jotain hieman vakaampi - kuten erittäin edullisen Pico Dolly. Koneistettu alumiinista, tämä 3,5-tuumainen, kolme punta Dolly on pyörät jotka ovat samankaltaisia ​​kuin löytyy rullaluistimilla , plus kolme ruuvia kiinnikkeet liittää lisävarusteena 11 tuuman kitka käsivarteen. Vehje voi liukua suoraan tai ampua ympyrää ottaen jopa minimaalinen huone - jotain, videographers käyttämällä kameroita kuten A77 ja E-P3 (tai jopa iPhone) voi varmasti arvostaa. Toisin kuin käsitteellinen hengen , joka nykyään maksaa 150 dollaria ja ei suunnitella alusta lokakuuhun asti, Pico Dolly voidaan oli 65 dollaria (tai 90 dollaria, jos haluat kitka käsivarteen mukana) ja on suunniteltu alusta syyskuuhun mennessä 12. päivä. Tutustu elokuvallista avustajan toiminnassa tauon jälkeen.

Jatka lukemista Pico Dolly korvaa kotitekoinen rullaluistin kolmijalat pienempi kamera tuotantoja (video)


Pico Dolly korvaa kotitekoinen rullaluistin kolmijalat pienempi kamera tuotantoja (video) alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 04 syyskuu 2011 11:19:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink TechCrunch | lähde P & C | Lähetä | Kommentit

Lenovo Tarjota 200 dollaria Budget tablet

Mielenkiintoisia uutisia url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/KBC4oLx5f_c/Lenovo-To-Offer-200-Budget-Tablet:

Ensimmäisen kerran hyväksytty lähettäjä khellendros1984 kirjoittaa "Amazonin ole ainoa nimekäs yhtiö suunnittele budjetti-tason tablet vapauttamistaan; Lenovo ilmoitti hiljattain heidän Ideapad A1 tablet kuin kilpailu. Se sisältää 1GHz Cortex A8 prosessori, yhdessä muiden toimintojen kanssa yleisemmin nähty kalliimpien tablets, kuten kaksi kameraa, Bluetooth, GPS, WiFi ja microSD-korttipaikka. Onko tämä alkua Android tablet hinta lumivyöry? "


Lue lisää tämän tarinan klo Slashdot.