søndag den 4. september 2011

Traaginen voittokulku MBA

Mielenkiintoisia uutisia url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/iKw_QIxuc2g/:

suits

"Olemme nähneet Mubarakin syksyllä", sanoi Salesforce n Marc Benioff yrityssektorin tarvetta keskittyä sosiaalisten verkostojen viime Dreamforce konferenssissa. "Olemme nähneet Khadafy syksyllä. Milloin ensimmäisen toimitusjohtaja lasku samasta syystä? "Mikä fantastinen vertailun! Koska, kuten me kaikki tiedämme, diktaattorit pahoinpidellä, kidutus ja murhat tuhansia oman kansansa aikana vuosikymmeniä ovat aivan kuten toimitusjohtajia, jotka Miss neljännesvuosittain tulostavoitteet.


Benioff ole mikään huono kaveri , se oli vain tyhmä asia sanoa - mutta se on juuttunut mielessäni, koska Salesforce, cloud-computing juliste lapsi, on tulevaisuus, ja hänen näyttää olevan ääni Zeitgeist. Tämä tuntuu vähän kuin yhden aikakauden loppua. Vaikka olen kysymyksiä Applen hegemoninen lähestymistapa, uransa aikana Steve Jobs toistuvasti muuttanut käsitystämme siitä, mikä oli mahdollista, ja maailma, tekemällä aidosti vallankumouksellisia tuotteita. Nyt hän on poissa. Samaan aikaan Google on viettänyt kesän tuhoten valtavia joukkona tuotevalikoimaa. Google Labs, sen kokeellinen leikkipaikka? Dead . Slide, osti viime vuonna 182.000.000 dollaria? Dead . Aardvark, osti viime vuonna 50.000.000dollari? Dead . Koko napata pussi muiden tuotteiden ja palveluiden? Dead .


Ja näyttää siltä, ​​että mitä tahansa selviää meneillään Mountain View verilöyly on perusteellisesti rahallista. Massive hinnankorotukset ovat horisontissa Googlen (loistava) App Engine-alustalle. Russell Beattie on PlusFeed raportoi , että hän sammuttaa hänen tehtäväänsä, koska muuten hänen palvelin kustannukset kasvaisivat tekijällä kolmekymmentä. Käytän App Enginen oman open-source-matka-opas lemmikkiprojektiksi, ja minun kustannukset ilmeisesti kasvaa viisikymmentä kertaa. (OK, se siitä penniäkään päivä, mutta silti.) Uusi hinnoittelumalli on paljon kuin että Salesforce n Heroku alustalla. Hmmm.


Onko tämä oikea asia, että Google tekee? Liiketoiminnan näkökulmasta, helvetti kyllä. Ne on keskitettävä paremmin, vähemmän hankkeita, ja vähemmän byrokratiaa. Mutta samaan aikaan, he sammuttamista ja / tai hankaloitetaan riippumaton ja kokeellisia projekteja keskittyä siitä me too hankkeet, kuten Google Plus ja Google tarjoaa. Eikö Google tarkoitus olla innovatiivinen yritys ja muutokset maailman ylivoimaisen algoritmit ja skaalautuvuutta yhden sijaan, että soittaa catch-up vuoksi voittoja?


Nope. Se oli silloin, tämä on nyt. Kun Jobs n lähtöä ja sivun uusi painopiste näyttää siltä, ​​että Apple ja Google eivät enää ensisijaisesti liiketoiminnan muuttamaan ihmisten elämää, vaan he ovat liiketoiminnan liiketoimintaa. Marc Benioff, VO


Ingen kommentarer:

Send en kommentar