søndag den 4. september 2011

Final Cut Studion uudelleen myyntiin kautta Applen puhelinmyynti, videoeditoijille maailmanlaajuisesti hengittää huokaa helpotuksesta

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/09/04/final-cut-studio-on-sale-again-via-apple-telesales-video-editor/:


Jos olet yksi niistä monista Final Cut Pro käyttäjät onnettomia Applen uusin versio - ja et ole houkutellaan Adoben avosylin - tänään tuo hyviä uutisia. Mukaan MacRumors, Cupertino tarjoaa edelleen edelliseen, lopetetut versio puhelimitse myynti. Soittaminen 800-MY-APPLE ja pyytää Final Cut Studio (osanumero MB642Z / A) net Final Cut Pro 7, Motion 4, Soundtrack Pro 3, DVD Studio Pro 4, väri 1.5 ja Compressor 3.5 999 dollaria, tai 899 dollaria varten pätevää koulutusta asiakkaille. Se on kaukana 299,99 dollaria Final Cut Pro X, mutta jos olet kiinnostunut vaikkapa avaamalla perintö hankkeita tai syöttöä nauhalle, saatat vastahakoisesti poni jopa ylimääräistä taikinaa.

Final Cut Studion uudelleen myyntiin kautta Applen puhelinmyynti, videoeditoijille maailmanlaajuisesti hengittää huokaa helpotuksesta alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 04 syyskuu 2011 02:06:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink Mashable | lähde MacRumors | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar