søndag den 4. september 2011

Pico Dolly korvaa kotitekoinen rullaluistin kolmijalat pienempi kamera tuotantoja (video)

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/09/04/pico-dolly-replaces-homemade-roller-skate-tripods-for-smaller-ca/:


Sen sijaan arveluttavan perching digitaalisen järjestelmäkameran on rullalauta nimissä elokuva, ehkä on aika investoida jotain hieman vakaampi - kuten erittäin edullisen Pico Dolly. Koneistettu alumiinista, tämä 3,5-tuumainen, kolme punta Dolly on pyörät jotka ovat samankaltaisia ​​kuin löytyy rullaluistimilla , plus kolme ruuvia kiinnikkeet liittää lisävarusteena 11 tuuman kitka käsivarteen. Vehje voi liukua suoraan tai ampua ympyrää ottaen jopa minimaalinen huone - jotain, videographers käyttämällä kameroita kuten A77 ja E-P3 (tai jopa iPhone) voi varmasti arvostaa. Toisin kuin käsitteellinen hengen , joka nykyään maksaa 150 dollaria ja ei suunnitella alusta lokakuuhun asti, Pico Dolly voidaan oli 65 dollaria (tai 90 dollaria, jos haluat kitka käsivarteen mukana) ja on suunniteltu alusta syyskuuhun mennessä 12. päivä. Tutustu elokuvallista avustajan toiminnassa tauon jälkeen.

Jatka lukemista Pico Dolly korvaa kotitekoinen rullaluistin kolmijalat pienempi kamera tuotantoja (video)


Pico Dolly korvaa kotitekoinen rullaluistin kolmijalat pienempi kamera tuotantoja (video) alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 04 syyskuu 2011 11:19:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink TechCrunch | lähde P & C | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar