søndag den 4. september 2011

Amazon, 7-Eleven taistoon tuo toimitus mukavuutta kulmaanne tallentaa

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/09/04/amazon-7-eleven-team-up-to-bring-delivery-convenience-to-your-c/:


Anna meille pohjaa: On myöhään perjantai-iltana. Olet juuri saanut työtä ja päättävät osuma paikallisen 7-Eleven matkalla kotiin Slim Jim, Vuori Brew ja ... Voit Amazon paketti? Miksi kyllä, niin järjetöntä kuin se näyttää siellä voisi hyvinkin olla PL kaltainen Locker omassa lähistöllä Kwik-E Mart tulevaisuudessa. Kuiskii tuulet kuulopuheiden lensi korvat haltuunsa Daily ja toimittaa tämä pieni kultahippu on Bezos tukeman mahdollisuus. Mukaan lähde, Seattle ketju on jo yksi prototyypeistä sen hallussa on valtakunnallinen käyttöönotossa mahdollisesti suuntasi ensi kesänä. Eli, miten on se toimii? Ilmeisesti sinulle tarjotaan valikoima 7-Eleven toimituspaikkoja aikana verkossa kassalle, jonka jälkeen lähetetään viivakoodi voidaan skannata kaappi paljastaa pin että sinut käsiksi Amazonin jemma. Okei, se on varmasti kätevä idea, mutta miten on noin ne myös heittää joidenkin Android-pohjaisen tablets ? Nyt se on point-of-sale.

Amazon, 7-Eleven taistoon tuo toimitus mukavuutta kulmaanne tallentaa alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 04 syyskuu 2011 08:07:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink | lähde Daily | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar