søndag den 4. september 2011

Euroopan Startup Summer of Love - Lontoon, Berliinin ja Beyond

Mielenkiintoisia uutisia url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/5l5GkiU7HWM/:

EQDEUJIXOYE3DNYOIQ4MPTWCC4YF1ZAOFVD0PPCS5V4MW3Q1 (1)

LONTOO, Kesä, 2011: Kun voit kerätä 1500 käynnistyksen ihmisiä parkkipaikka lämmin kesä ilta Lontoossa, tiedät jotain on tekeillä. Kun voit kertoa 800 ihmistä yhteinen käynnistyksen puolue Berliinissä, että he joutuvat maksamaan, jos he lähtevät osapuolelle ennen klo 8, tiedät jotain on tekeillä.


Ja niin se on Lontoossa ja Berliinissä. Muut Euroopan keskukset - Pariisissa, Kööpenhaminassa, Barcelona - on tuottaa selvästi omat käynnistyksen klustereita. Mutta juuri nyt, se on Lontoossa ja Berliinissä, joista on tulossa luonnollinen painopistettä Euroopan Tech näyttämöllä. Kun Lontoossa asuva VC sanoo et - kuten he sanoivat minulle toinen päivä "Olen menojen minun päiväni lentokoneissa välillä Lontoossa ja Berliinissä" - sitten tajuat asiat todella tapahtuu. Tämä on Europan "NYC-SF punasilmäisyyden" juuri nyt (ilman punasilmäisyyden).


On selvää miksi. Lontoo on erittäin kansainvälinen, Euroopan suurin taloudellinen keskus ja luonnollinen lasku piste vierailijoille Valley. Se myös on oma luonnollinen käynnistyksen klusterin Itä-Lontoossa, tai Silicon Roundabout (josta me olemme olleet dokumentoida sarjassa elokuvia täällä ).


Berliinissä puolestaan ​​on halpaa asua ja työskennellä, on luonnollinen taipumus houkutella lahjakkaita kaikkialta Euroopasta (erityisesti Keski-ja Itä joissa on rikas insinööri lahjakkuutta altaat), ja on yhä kansainvälisesti teknologian perustajista. Se on myös heittää pois sen kahleista kuin klooni tehdas, jotain osoituksena hiljattain antaman julkilausuman, " anti-copycat vallankumous ".


Niinpä viime torstai-iltana tällä viikolla vuosittaisen Moo puolue - kiinnittimiä Lontoon kohtaus - houkutteli 1500 ihmiset Lontoossa, ja se oli vain kolme viikkoa sitten, että SoundCloud ja EyeEm houkutellut 800 ihmistä omansa.


Tämän vuoden syyskuussa näkevät uusia tapahtumia, kuten Advance konferenssissa ja Pirate huippukokouksessa Kölnissä Miten Web Keski-Euroopassa ... Ensi viikolla on Seedcamp viikolla Lontoossa, Dublinin DWS / F.ounders syksyllä, Le Web Pariisissa ... lista jatkuu . Innovatiivinen, Euroopan startups jotka haluavat ottaa maailman ovat kukinnan kuin ne ovat koskaan kukallinen ennen, ja he ovat alustoja esitellä itseään.


Jos oli Summer of Love Euroopan startups, 1968 Woodstock aikakauteen jos tulee, sitten kesä 2011 oli se.


Tervetuloa vallankumous.


BERLIN, Summer, 2011




Ingen kommentarer:

Send en kommentar