søndag den 4. september 2011

Philips GoGear 3 Android PMP käytännön (video)

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/09/04/philips-gogear-3-android-pmp-hands-on-video/:


Yksi hauskoja asioita esittelyyn osallistumisesta, joka on avoinna yleisölle kuten IFA on, että sinulla on taipumus saada sama sävelkulku yrityksiltä kuin ihmiset kävelee kadulta. Ja piki kanssa uusin Philips GoGear on yksinkertainen: tämä on yhtiön ampui iPod touch . Heiluimme Philipsin Booth antaa asia toinen spin . 3,2-tuumainen kannettava mediasoitin on kosketusnäyttö ja toimii Android 2.3 - todella, se sai useimmat perustoiminnot, luurin, tallentaa koko kutsuu ihmisiä juttu.



Rakenna laitteessa on vähän plasticy ja ei todellakaan voi verrata koskettaa tällä rintamalla, vaikka se on melko kevyt ja pitäisi taskuusi helposti matka kuntosalille, jos olet niin taipuvainen. Pelaaja ei myöskään hyödyntää mahdollisia näytön kiinteistö, koska kolme suurta painikkeet ja Philipsin logo aloittamisesta noin neljäsosa sen kasvot - Odd valinta, koska GoGear kosketusnäytön. PMP on myös kolme suurta messinki painikkeita kyljelleen.



GoGear 3 toimii Android-sovellukset helposti, selailee valinta Googlen ohjelmia ilman ongelmia. Se sai myös Android Market sisäänrakennettu, pääsee sen sisäänrakennettu WiFi. Tämä toiminto on myös kätevä kanssa yhtiön SimplyShare ohjelmisto, jonka avulla voit toistaa musiikkia ja videoita muille laitteille.



Vielä ei ole lopullisesta hinnoittelusta tai saatavuudesta, vaikka Philips rep Puhuimme sanoi, että se toimii todennäköisesti noin € 150 8GB versio ja € 180 16GB.

Jatka lukemista Philips GoGear 3 Android PMP käytännön (video)


Philips GoGear 3 Android PMP käytännön (video) alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 04 syyskuu 2011 09:04:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink | | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar