søndag den 4. september 2011

Zero1 VooMote Zapper kaukosäädin iOS käytännön (video)

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/09/04/zero1-voomote-zapper-remote-control-for-ios-hands-on-video/:



Oletko yksi niistä vanhan koulukunnan tyyppejä, jotka vielä kellot tv-ohjelmia todellinen televisiossa? Sitten varmaan myös oma yksi tai viidentoista niistä langattomat kanavan vaihtaja contraptions - tiedätte, jollaista käytetään AA-paristoja ja taikaa valonsäteitä käskeä asemalle ja säätämisen. No, vahvistetaan kauko, nojata taaksepäin, että ylisuuria muovi-sametti sohva, ja saada valmis heittämään pois viimeisen parin emäkset. Zero1 uusi VooMote Zapper Etämoduuli on tehdä kierroksia IFA , joten voit käyttää mitä tahansa iOS laitteen yleiskaukosäädin. Toki käsite sinänsä ei ole uusi - on ollut muitakin iOS-integroitu kaukosäätimet - mutta Zapper on pieni, suhteellisen edullinen, ja rajapinnat ihan mukavasti kanssa iPhone, iPad tai iPod touch. Ohjelmoitua valinnat tallennetaan Zapper itse, joten voit helposti käyttää sitä useita iOS laitteita.



70 dollaria laitetta voidaan sovitettu värjäytyneet tapauksissa ($ 20 ja ylöspäin), ja myös melko kattava TV Guide toiminnallisuutta, jotta voit nähdä paikallisten ohjelmien, katsella esikatselun tunne sisältöä, ja lähettää Infrapunasignaalien televisioon käynnistää ohjelma - aikana sen aikataulun tuuletuksen aika, tietysti. Otimme vilkaisemalla app / Itsy Bitsy laitteisto-yhdistelmä, ja se tuntui toimivan hyvin, ja helppo asennus prosessi (koodit lähes jokainen laite on esiasennettuna) ja nopea vasteaika. VooMote reps sanoi laite on valikoima 25 jalkaa, mikä on enemmän kuin paljon meidän pieni huoneisto configs, mutta ei ehkä riitä joidenkin Stadium-Style Media huoneita. Lopussa päivän, se on oikeastaan ​​vain (erittäin) tyylikäs kosketusnäyttö yleiskaukosäädin ratkaisu, joten jätämme asian sikseen. Hyppää ohi tauon nähdä Zapper toiminnassa.

Jatka lukemista Zero1 VooMote Zapper kaukosäädin iOS käytännön (video)


Zero1 VooMote Zapper kaukosäädin iOS käytännön (video) alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 04 syyskuu 2011 13:29:00 EDT. Ole hyvä


Ingen kommentarer:

Send en kommentar